Yhdysvallat

New York

Yleistä

Kaupunki, joka ei koskaan nuku!


New Yorkia on kutsuttu maailman pääkaupungiksi, eikä syyttä. Täällä kohtaavat lähes kaikki maailman kulttuurit, sillä New York on ollut jo parisataa vuotta mahdollisuuksien kaupunki, jonka kautta lukemattomat siirtolaiset ympäri maailmaa ovat saapuneet USA:han. Täältä löydät joka lähtöön jotakin, katselemista ja kokemista riittää monille käyntikerroille. Vapaudenpatsaus ja Time Square ovat must see-kohteita tällä lomalla!

Matkustusajankohta:

Ympärivuotinen kohde

Pääsesonki huhtikuu-toukokuu ja syyskuu-lokakuu

Vähimmäiskesto 3 yötä

Lähimmät lentokentät:

New York (JFK)

Newark (EWR)

LaGuardia (LGA)

Hyvä tietää:

Valuutta: Dollari (USD)

Kieli: Englanti

Aikaero: – 7 tuntia

Yleistä

Poimintamme kohteeseen New York


Helpottaaksemme sinua löytämään seuraavan lomaelämyksen olemme poimineet parhaat lentoyhteydet sekä suosikkihotellimme samaan pakettiin.Ostamalla lento + hotelli matkapaketin hyödyt palveluntarjoajien antamista tarjoushinnoista, jotka koskevat vain paketoitua matkaa. 

Matkapaketti 18.2.2024 New York

18.-25.2.2024

New York, talviloma vko 8

Alkaen hinta sisältää lennot Helsingistä sekä majoituksen suositelluista hotelleistamme.
Image

su-su, 7 yötä

alk. / hlö

1121 €

Varaa
Matkapaketti 25.2.2024 New York

25.2.-3.3.2024

New York, talviloma vko 9

Alkaen hinta sisältää lennot Helsingistä sekä majoituksen suositelluista hotelleistamme.
Image

su-su, 7 yötä

alk. / hlö

1152 €

Varaa
Yleistä

Parhaat hotellimme


Hotellipaketti The New Yorker a Wyndham Hotel

The New Yorker a Wyndham Hotel

Sijaitsee Midtown Manhattanilla 8th Avenuen vieressä Penn Stationin pohjoispuolella. Se sijaitsee ikonisessa jazz-aikakauden rakennuksessa, jossa on majoittunut joitain historian vaikuttavimpia matkailijoita. Tiedät, että olet lähellä, kun näet sen Art Deco julkisivun, jota koristaa punaiset block-kirjaimet. Hotelli sijaitsee 950 m Empire State Building -rakennuksesta, 1 km Midtown Manhattanilta, 1,5 km Times Squarelta ja 2 km Intrepid-museosta.

Hotellipaketti The Manhattan at Times Square Hotel

The Manhattan at Times Square Hotel

Manhattan at Times Square Hotel sijaitsee hyvällä paikalla, täältä asiakkailla on helpot kulkuyhteydet kaikkeen mitä vilkkaalla kaupungilla on tarjottavana. Se sijaitsee Manhattanin Midtownissa, 350 m Times Squarelta, 650 m Central Parkista, 2 km Empire State Buildingista ja 15,5 km LaGuardia lentokentältä.

Hotellipaketti Yotel New York Times Square

Yotel New York Times Square

Yotel New York tarjoaa ensiluokkaisen, huippuluokan kokemuksen. Digitaalisessa vastaanotossa on useita korkean teknologian ominaisuuksia ja matkatavaroita säilyttävä robotti. Hotelli sijaitsee Manhattan Midtownissa, 1 km Times Square -aukiolta, 2 km sekä Empire State Buildingistä että Central Parkista ja 15,5 km LaGuardian lentokentältä.

Hotellipaketti Hotel Edison

Hotel Edison

Manhattanilla sijaitsevassa Hotel Edisonin tarjoamat palvelut sopivat liikematkailijoille, vapaa-ajanmatkustajille ja ryhmävieraille, tarjoten huippuluokan palveluja. Hotelli sijaitsee Manhattan-Midtownin keskustassa, 100 m Times Squarelta, 300 m Broadwayltä, 2 km eläintarhasta ja 12,5 km La Guardian lentokentältä.

Hotellipaketti Belvedere

Belvedere

Belvedere Hotel on rakennettu 1920-luvulla, ja se on lumoava 3-tähden art deco -tyyppinen hotelli, lämpimällä ja tyylikkäällä tunnelmalla. Hemmottele itseäsi illallisella hotellin brasilialaisessa pihviravintolassa tai käytä hyväksesi 24 tunnin kuntosalia. Hotellin ystävällinen henkilökunta voi järjestää kiertoajeluja tai hankkia teatterilippuja. Hotelli sijaitsee Manhattan-Midtownissa, 500 m Times Squarelta, 1,5 km Central Parkista, 2 km Empire State Buildingista ja 13 km LaGuardian lentokentältä.

    Jaa sivu