Yhdysvallat

Los Angeles

Yleistä

Enkelten kaupunki - Los Angeles


Yhdysvaltain länsirannikon suurimman kaupungin, tarunhohtoisen Los Angelesin vetonauloja ovat Hollywoodin glamour, Beverly Hillsin luksusliikkeet, superjulkkikset ja upeat Tyynenmeren rantakohteet. Rento kalifornialainen elämäntapa ja aurinko kutsuvat unohtumattoman loman viettoon. Hollywood ja Walk of Fame, Beverly Hills, Santa Monica Beach… Los Angeles on täynnä legendaarisia käyntikohteita, jotka sinun täytyy kokea, ainakin kerran elämässä!

Matkustusajankohta:

Ympärivuotinen kohde

Pääsesonki maaliskuu-huhtikuu ja syyskuu-lokakuu

Vähimmäiskesto 3 yötä

Lähimmät lentokentät:

Los Angeles (LAX)

Hyvä tietää:

Valuutta: Dollari (USD)

Kieli: Englanti ja espanja

Aikaero: – 10 tuntia

Yleistä

Poimintamme kohteeseen Los Angeles


Helpottaaksemme sinua löytämään seuraavan lomaelämyksen olemme poimineet parhaat lentoyhteydet sekä suosikkihotellimme samaan pakettiin.Ostamalla lento + hotelli matkapaketin hyödyt palveluntarjoajien antamista tarjoushinnoista, jotka koskevat vain paketoitua matkaa. 

Matkapaketti 24.2.2024 Los Angeles

24.2.-2.3.2024

Los Angeles, talviloma vko 9

Alkaen hinta sisältää lennot Helsingistä sekä majoituksen suositelluista hotelleistamme.
Image

la-la, 7 yötä

alk. / hlö

1330 €

Varaa
Matkapaketti 17.2.2024 Los Angeles

17.-24.2.2024

Los Angeles, talviloma vko 8

Alkaen hinta sisältää lennot Helsingistä sekä majoituksen suositelluista hotelleistamme.
Image

la-la, 7 yötä

alk. / hlö

1345 €

Varaa
Yleistä

Parhaat hotellimme


Hotellipaketti Hollywood Hotel

Hollywood Hotel

Hotelli sijaitsee 5 km Hollywood-kyltistä, 7,5 km Hollywoodin Walk of Famesta, 8 km Los Angelesin keskustasta ja 34 km Los Angelesin kansainväliseltä lentokentältä.

Hotellipaketti Magic Castle Hotel

Magic Castle Hotel

Magic Castle Hotel, Hollywood on majoitusliike, jonka läheltä löytyy TCL Chinese Theatre ja Kodak Theater. Tämä hotelli on majoitusliike, jonka lähistöltä löytyy Hollywood Bowl ja Hollywood Walk of Fame.

Hotellipaketti Millenium Biltmore

Millenium Biltmore

Tämä vuonna 1923 rakennettu hotelli on historiallinen ja kulttuuri-maamerkki. Hotellissa on freskoja ja seinämaalauksia, veistettyjä marmorisuihkulähteitä ja pylväitä, kristallikruunuja ja kirjailtuja seinävaatteita. Hotelli sijaitsee LA:n vilkkaan kulttuurikeskuksen sydämessä, lähellä nähtävyyksiä, kuten The Broadin nykytaiteen museota, Walt Disneyn konserttisalia, L.A. LIVEä ja Los Angelesin kongressikeskusta. Millennium Biltmore Los Angeles sijaitsee myös 550 m nykytaiteen museosta, 1 km ostoskeskuksesta, 1,5 km Los Angelesin keskustasta, 16 km Hollywood Signista ja 28 km Los Angelesin kansainväliseltä lentokentältä.

Hotellipaketti Dunes Inn Wilshire

Dunes Inn Wilshire

Nuku hyvin ja herää upeisiin aamuisin Dunes Inn Wilshire hotellissa, joka sijaitsee keskeisellä paikalla, lähellä Nokia Teatteria, Staples Centeriä, LACMAa ja Row ravintolaa. Hotelli sopii mainiosti niille, jotka etsivät mukavaa oleskelua Los Angelesissa. Se sijaitsee 5,5 km Hollywoodin Walk of Famesta, 7,5 km nykytaiteen museosta, 8 km Los Angelesin keskustasta, 10 km Hollywood kyltistä ja 22,5 km Los Angelesin kansainväliseltä lentokentältä.

Hotellipaketti Best Western Plus Sunset Plaza

Best Western Plus Sunset Plaza

Jos etsit edullista hotellia West Hollywoodissa, tutustu Best Western Plus Sunset Plaza -hotelliin. Sunset Plaza Hotel sijaitsee kätevällä paikalla lähellä Hollywoodin suosituimpia nähtävyyksiä. Se on suunniteltu eurooppalaiseen tyyliin, taideteoksin, kivi-suihkulähtein ja värikkäin kukka-asetelmin, jotka saavat vieraan tuntemaan olonsa kuin pienessä italialaisessa huvilassa. Hotelli sijaitsee Hollywoodissa Sunset Stripillä, 4,5 km Hollywood Walk of Famesta, 10,5 km Universal Studiosta ja 16 km Los Angelesin keskustasta.

    Jaa sivu