Tsekki

Praha

Yleistä

Keskellä Eurooppaa sijaitseva historian ja arkkitehtuurin kaupunki


Praha on yksi Euroopan kauneimmista kaupungeista, joka tunnetaan sen upeasta arkkitehtuurista, kulttuuriperinnöstä, historiasta ja boheemista ilmapiiristä. Praha sijaitsee Vltava-joen varrella. Sen keskiaikaiset rakennukset, kuten Prahan linna ja Karlsbron, luovat satumaisen ilmapiirin. Vanhakaupunki on täynnä kapeita kujia, värikkäitä taloja ja historiallisia aukioita. Astronomisen kellon vieressä sijaitseva Vanhankaupungin aukio on elävä paikka kahviloineen ja kauppoineen. Praha on tunnettu myös taiteestaan, oluestaan ja kohtuuhintaisesta matkailusta, mikä tekee siitä suositun kohteen kulttuurinnälkäisille matkailijoille.

Matkustusajankohta:

Ympärivuotinen kohde

Vähimmäiskesto 2 yötä

 

Lähimmät lentokentät:

Praha (PRG)

Hyvä tietää:

Valuutta: Koruna

Kieli: Tšekki

Aikaero: – 1 tunti

Yleistä

Poimintamme kohteeseen Praha


Helpottaaksemme sinua löytämään seuraavan lomaelämyksen olemme poimineet parhaat lentoyhteydet sekä suosikkihotellimme samaan pakettiin.Ostamalla lento + hotelli matkapaketin hyödyt palveluntarjoajien antamista tarjoushinnoista, jotka koskevat vain paketoitua matkaa. 

Matkapaketti 20.2.2024 Praha Tsekki

20.-23.2.2024

Praha, talviloma vko 8

Alkaen hinta sisältää lennot Helsingistä sekä majoituksen suositelluista hotelleistamme.
Image

ti-pe, 3 yötä

alk. / hlö

423 €

Varaa
Matkapaketti 25.2.2024 Praha Tsekki

25.-28.2.2024

Praha, talviloma vko 9

Alkaen hinta sisältää lennot Helsingistä sekä majoituksen suositelluista hotelleistamme.
Image

su-ke, 3 yötä

alk. / hlö

406 €

Varaa
Yleistä

Parhaat hotellimme


Hotellipaketti Jalta Boutique Hotel

Jalta Boutique Hotel

Jalta Hotel hieno ja viehättävä boutique-hotelli Prahassa, se on yksi kuuluisimmista Prahan hotelleista, josta on upeat näkymät Venceslauksen aukiolle ja kansallismuseoon. Hotelli sijaitsee 2 km Prahan keskustasta, 4 km ostoskeskuksesta, 5 km museosta, 8 km eläintarhasta ja 17,5 km Prahan Václav Havel lentokentältä.

Hotellipaketti Prague Centre Superior

Prague Centre Superior

Vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä Tsekin metropolin kuuluisimmista nähtävyyksistä.

Hotellipaketti Design Hotel Neruda

Design Hotel Neruda

Design Hotel Neruda sijaitsee Prahassa, vain muutaman askeleen päässä Prahan linnasta. Hotellissa on ainutlaatuinen muotoilu ja tunnelma ja hotellin tavoitteena on asiakkaiden mukavuus henkilökohtaisella kosketuksella. Hotelli sijaitsee 7,5 km museosta, 9 km Prahan keskustasta ja eläintarhasta, 12 km Prahan Václav Havel lentokentältä, 13 km kauppakeskuksesta ja 19 km golfkentältä.

Hotellipaketti Assenzio Hotel

Assenzio Hotel

Assenzio-hotellin alkuperä Prahassa: tämän XIX-luvun palatsin huolellisen restauroinnin suorittivat asiantuntija-arkkitehdit, jotka pystyivät säilyttämään rakennuksen alkuperäisen ulkoasun, Prahan perinteiseen arkkitehtuurityyliin. Hotelli sijaitsee 850 m akvaariosta, 1,5 km Prahan keskustasta, 2 km museosta, 7,5 Prahan linnasta ja 18,5 km Prahan lentokentältä.

Hotellipaketti Monastery Garden Prague

Monastery Garden Prague

Hotelli sijaitsee Prahan sydämessä. Lähin lentokenttä on Prahan Vaclav Havel -lentokenttä 13 km: n päässä. Läheisiä nähtävyyksiä ovat Prahan astronominen kello (750 m), Prahan linna (5 km), Kaarlensilta (2 km).

    Jaa sivu