Italia

Venetsia

Yleistä

Kaupunki veden päällä


Venetsia on taianomaisen lumoava kaupunki. Saarille rakennetulle kaupungille ominaisia ovat kanavat, vesibussit, gondolit ja siltojen sokkelot. Kaupunki on kuin suuri museo, jossa jokainen talo, kanava ja kirkko on kuin taideteos omalla tavallaan. Venetsian arkkitehtuuri on upea sekoitus bysanttilaisia, goottilaisia ja renessanssirakennuksia. Kapeat kujat ja monet salaperäiset kulmat tekevät kaupungista todellisen seikkailun, joka kutsuu sinua tutkimaan sen kauneutta. Kaupungin korkein kohta, Campanile di San Marco, tarjoaa henkeäsalpaavan näkymän yli Venetsian ja sen alapuolella sijaitseva Piazza San Marco on yksi Italian kauneimmista aukioista. Gondoliajelu on romanttisin tapa kokea Venetsian pysäyttävä kauneus.

Matkustusajankohta:

Pääsesonki huhtikuu-marraskuu

Vähimmäiskesto 2 yötä

Lähimmät lentokentät:

Marco Polo Airport (VCE)

Hyvä tietää:

Valuutta: Euro (EUR)

Kieli: Italia

Aikaero: -1 tunti

Yleistä

Poimintamme kohteeseen Venetsia


Helpottaaksemme sinua löytämään seuraavan lomaelämyksen olemme poimineet parhaat lentoyhteydet sekä suosikkihotellimme samaan pakettiin.Ostamalla lento + hotelli matkapaketin hyödyt palveluntarjoajien antamista tarjoushinnoista, jotka koskevat vain paketoitua matkaa. 

Matkapaketti 16.2.2024 Venetsia

16.-19.2.2024

Venetsia, talviloma vko 8

Alkaen hinta sisältää lennot Helsingistä sekä majoituksen suositelluista hotelleistamme.
Image

pe-ma, 3 yötä

alk. / hlö

557 €

Varaa
Matkapaketti 23.2.2024 Venetsia

23.-26.2.2024

Venetsia, talviloma vko 9

Alkaen hinta sisältää lennot Helsingistä sekä majoituksen suositelluista hotelleistamme.
Image

pe-ma, 3 yötä

alk. / hlö

426 €

Varaa
Yleistä

Parhaat hotellimme


Hotellipaketti Carlton Capri Hotel

Carlton Capri Hotel

Hotelli sijaitsee 50 m museosta, 1 km Venetsian keskustasta, 2 km palatsista, 5 km taidegalleriasta ja 12,5 km Venetsian Marco Polo lentokentältä.

Hotellipaketti Hotel Principe

Hotel Principe

Principe sijaitsee Venetsiassa Canal Granden varrella, luokan ja hienostuneisuuden keskittymä tyypillisellä laguunihenkisellä sielulla. Se syntyi historiallisella Cannaregion alueella, kaupungin sydämessä, tyypillisessä rakennuksessa, josta on näkymät Canal Grandelle. Poikkeuksellinen sijainti, jossa voit löytää todellisen venetsialaisen sielun, kiitos arvostetuilla kalusteilla ja tarvikkeilla koristeltujen sisätilojen eleganssin ja rikkauden. Sijaitsee 1 km:n päässä Venetsian keskustasta, 1,5 km:n päässä Pyhän Markuksen kirkosta, 2 km:n päässä Dogen palatsista ja 13 km:n päässä Venetsian Marco Polon lentokentältä.

Hotellipaketti Tre Archi

Tre Archi

Hotelli sijaitsee viehättävässä, vanhassa 1700-luvulta peräisin olevasta historiallisessa palatsissa, loistavalla paikalla, Canal de Cannaregiossa, lähellä viehättävää Ponte dei Tre Archi -puistoa, joka sijaitsee yhdessä Venetsian kaupunginosista, jossa on jäljellä vielä Venetsian tosi elämän piirteet. Hotel Tre Archi on upea rakennus, jossa on kaikki modernit mukavuudet. Se sijaitsee 850 m rautatieasemalta, 1,5 km Venetsian keskustasta, 2 km palatsista ja museosta ja 13 km Venetsian Marco Polo -lentokentältä.

Hotellipaketti Albergo San Marco

Albergo San Marco

Albergo San Marco sijaitsee täysin kunnostetussa 1800-luvun palatsissa modernein mukavuuksien ympäröimänä, arkkitehtoonisesti viehättävässä historiallisessa keskustassa. Tämä on yksi Venetsian vieraanvaraisimmista hotelleista. Se sijaitsee Venetsian keskustassa, 100 m San Marco aukiolta, 350 m Grand Canalista, 4,5 km rannalta (veneellä) ja 14 km Venetsian Marco Polo -lentokentältä (veneellä).

Hotellipaketti Carlton on the Grand Canal

Carlton on the Grand Canal

Grand Canal -kanavaa vasten sijaitseva Canal Grand Hotel Carlton on ihanteellinen kohde unohtumattomalle lomalle Venetsiassa. Se sijaitsee lähellä Santa Lucian rautatieasemaa, risteilyterminaalia/meripuistoasemaa ja Piazzale Roman pysäköintialueita; hotelli on käytännöllinen, mukava ja sijaitsee erinomaisella paikalla, josta pääsee tutustumaan kaikkiin tärkeimpiin nähtävyyksiin. Hotelli sijaitsee Venetsian keskustassa, 300 m lauttasatamasta, 800 m Venetsian juutalaisesta museosta, 2 km Pyhän Markuksen torilta ja 13 km Venetsian Marco Polo -lentokentältä.

    Jaa sivu