Italia

Rooma

Yleistä

Upea kaupunki täynnä historiaa!


Rooma, Italian pääkaupunki, on aikojen saatossa kerännyt ympärilleen rikkaan historian, kulttuurin ja arkkitehtuurin. Kaupunki sijaitsee Tiber-joen varrella ja on täynnä ikonisia nähtävyyksiä. Rooman kaduilla kävellessäsi, aistit historian jokaisella askeleella. Colosseum, Forum Romanum, Trevin suihkulähde, Espanjalaiset portaat ja Pantheonin temppeli – Rooman keskusta on täynnä nähtävyyksiä, jota tutkia! Rooma on myös erinomainen ostoskaupunki. Muoti, kengät, laukut, sisustustarvikkeet, lasi, keramiikka, italialaiset herkut ja laadukkaat viinit ovat suosittuja tuliaisia myös kotiinviemisiksi. Piazza di Spagnan ja Via del Corson alueen ympäristöstä löydät lukemattomia liikkeitä, joita tutkia. Valitse keskustahotelli jolloin sinulle löytyy kaikki kävelyetäisyydeltä, tärkeimmistä nähtävyyksistä ostoskatuihin!

Matkustusajankohta:

Ympärivuotinen kohde

Pääsesonki maaliskuu – lokakuu

Vähimmäiskesto 2 yötä

Lähimmät lentokentät:

Rooma (FCO)

Hyvä tietää:

Valuutta: Euro (EUR)

Kieli: Italia

Aikaero: -1 tunti

 

Yleistä

Poimintamme kohteeseen Rooma


Helpottaaksemme sinua löytämään seuraavan lomaelämyksen olemme poimineet parhaat lentoyhteydet sekä suosikkihotellimme samaan pakettiin.Ostamalla lento + hotelli matkapaketin hyödyt palveluntarjoajien antamista tarjoushinnoista, jotka koskevat vain paketoitua matkaa. 

Matkapaketti 18.2.2024 Rooma

18.-21.2.2024

Rooma, talviloma vko 8

Alkaen hinta sisältää lennot Helsingistä sekä majoituksen suositelluista hotelleistamme.
Image

su-ke, 3 yötä

alk. / hlö

697 €

Varaa
Matkapaketti 26.2.2024 Rooma Helsinki

26.-29.2.2024

Rooma, talviloma vko 9

Alkaen hinta sisältää lennot Helsingistä sekä majoituksen suositelluista hotelleistamme.
Image

ma-to, 3 yötä

alk. / hlö

687 €

Varaa
Yleistä

Parhaat hotellimme


Hotellipaketti Hotel Genio

Hotel Genio

Sijaitsee 750 m Castel Sant'Angelosta, 1 km Trevin suihkulähteeltä, 3 km Rooman keskustasta ja Terminin rautatieasemalta.

Hotellipaketti Hotel Trevi Collection

Hotel Trevi Collection

Hotelli sijaitsee 350 m Tritonin suihkulähteeltä, 550 m Kansallisesta muinaisen taiteen galleriasta ja 1 km Quirinalin palatsista.

Hotellipaketti Hotel Diana Roof Garden

Hotel Diana Roof Garden

Hotel Diana sijaitsee Umbertine Rooman sydämessä, vain muutaman metrin päässä Oopperatalosta, Termini-asemalta ja helppojen kulkuyhteyksien päässä metrolla. Se sijaitsee myös lähellä historiallista keskustaa, tärkeimpiä monumentteja ja museoita, ja useimpia kuuluisia ostoskatuja. Hotelli sijaitsee Rooman keskustassa, 1,5 km Fontana di Trevin suihkulähteeltä, 2 km Colosseumista, 6 km Vatikaanista ja 15 km Ciampino-G.B. Pastine kansainväliseltä lentokentältä.

Hotellipaketti Colonna Palace

Colonna Palace

Hotelli Colonna Palace sijaitsee Rooman sydämessä, historiallisten rakennusten ympäröimänä ja lähellä nähtävyyksiä kuten Pantheon, Rooman Forum ja Espanjalaiset Portaat.

Hotellipaketti Trevi

Trevi

Kolmen tähden Hotel Trevi sijaitsee Rooman historiallisessa keskustassa, vain 150 metriä Palazzo del Quirinalesta ja Fontana di Trevistä, 250 metriä Piazza di Spagnalta sekä 30 minuutin kävelymatkan päässä Forum Romanumilta, Colosseumilta, Piazza Venezialta ja kaupungin pääostosalueelta.

    Jaa sivu