Espanja

Madrid

Yleistä

Madrid ei nuku koskaan


Madrid, Espanjan eloisa pääkaupunki, ei nuku koskaan. Kohde on vilkas ja elinvoimainen kaupunki, joka yhdistää perinteen ja modernin elämän. Kaupunki on täynnä historiallisia monumentteja, kuten Kuninkaanlinna (Palacio Real) ja Almudenan katedraali, jotka kertovat Espanjan rikkaasta historiasta. Madridin tunnelma vaihtelee perinteisestä ja rauhallisesta historiallisesta keskustasta moderniin ja trendikkääseen Malasañaan. Yhdessä tämä tekee Madridista ainutlaatuisen kaupungin, joka tarjoaa matkailijoille monipuolisen ja kiehtovan kokemuksen!

Matkustusajankohta:

Ympärivuotinen kohde

Pääsesonki toukokuu-syyskuu

Vähimmäiskesto 2 yötä

Lähimmät lentokentät:

Madrid (MAD)

Hyvä tietää:

Valuutta: Euro (EUR)

Kieli: Espanja

Aikaero: – 1 tunti (talviaikaan)

Yleistä

Poimintamme kohteeseen Madrid


Helpottaaksemme sinua löytämään seuraavan lomaelämyksen olemme poimineet parhaat lentoyhteydet sekä suosikkihotellimme samaan pakettiin.Ostamalla lento + hotelli matkapaketin hyödyt palveluntarjoajien antamista tarjoushinnoista, jotka koskevat vain paketoitua matkaa. 

Matkapaketti 15.2.2024 Madrid

15.-19.2.2024

Madrid, helmikuu

Alkaen hinta sisältää lennot Helsingistä sekä majoituksen suositelluista hotelleistamme.
Image

to-ma, 4 yötä

alk. / hlö

625 €

Varaa
Matkapaketti 14.3.2024 Madrid

14.-18.3.2024

Madrid, maaliskuu

Alkaen hinta sisältää lennot Helsingistä sekä majoituksen suositelluista hotelleistamme.
Image

to-ma, 4 yötä

alk. / hlö

605 €

Varaa
Yleistä

Parhaat hotellimme


Hotellipaketti H10 Tribeca

H10 Tribeca

Sijaitsee 5,5 km Cibelesin palatsista, 7,5 km Madridin kuninkaallisesta palatsista, 8 km Madridin keskustasta ja 14 km Madridin eläintarha - akvaariosta.

Hotellipaketti Melia Barajas

Melia Barajas

Hotelli sijaitsee 2 km Madrid-Barajas lentokentältä, 6 km Madridin Olympia Stadionilta ja 12 km La Moralejan golf klubilta.

Hotellipaketti Los Condes Hotel

Los Condes Hotel

Hotelli sijaitsee 1,5 km Madridin Kuninkaallisesta palatsista, 1 km Puerta del Solilta ja 2 km Madridin Plaza Mayor-aukiolta.

Hotellipaketti Puerta De Toledo

Puerta De Toledo

Hotelli Puerta de Toledo sijaitsee lähellä Madridin historiallista keskustaa, Royal Palace, Royal Opera Theatrea ja Plaza Mayoria. Hotellin vieressä metroasema, bussipysäkkejä ja takseja.

Hotellipaketti Senator Barajas

Senator Barajas

Senator Barajas Hotel sijaitsee 15,5 km päärautatieasemalta, 16 km Plaza Mayor -aukiolta ja 18 km kuninkaallisesta palatsista.

    Jaa sivu