Sydney


Australian vanhin ja suurin kaupunki Sydney sijaitsee Australian itärannikolla. Yhdessä maailman rakastetuimmissa kaupungeista yhdistyy moderni, kansainvälinen liike-elämä ja rantakohteen rento elämäntyyli. Matkailijalle Sydney on elämys, joka moninaisuutensa vuoksi tarjoaa nähtävää ja koettavaa jokaiseen makuun. kilometrien mittaisten hiekkarantojen lisäksi kaupungilla on paljon tarjottavaa esimerkiksi ruoan, kulttuurin, historian ja shoppailun merkeissä.

Nähtävyydet
Opera House ja Harbour Bridge ovat Sydneyn kuuluisimpia maamerkkejä ja ne sijaitsevat Circular Quay -sataman ympärillä meren äärellä.

Yksi maailman legendaarisimmista rannoista, Sydneyssä sijaitseva Bondi Beach on puolestaan surffaajien paratiisi. Lapsille löytyy myös nähtävää, muun muassa Sydneyn suosittu eläintarha Taronga Zoo.


Näin löydät parhaat vaihtoehdot
Näin löydät parhaat vaihtoehdot

Näin löydät parhaat vaihtoehdot

Lennot
Usein edullisin vaihtoehto on vaihdollinen lento mihin ei sisälly ruumaan kirjattavia matkatavaroita. Voit tutkia eri lentovaihtoehtoja klikkaamalla ”Lentovaihtoehdot” kuvaketta. Voit myös valita eri lippuvaihtoehtoja klikkaamalla ”Päivitä lentopalvelut” kuvaketta. Tekemäsi muutokset vaikuttavat luonnollisesti kokonaisuuden hintaan.

Hotellit
Varausmoottorimme hakee parhaat hotellihinnat maailmanlaajuisesti yli miljoonan hotellin valikoimasta. Vaihtoehtoja on todella paljon ja olemmekin sen vuoksi valinneet kohteisiin parhaiksi katsomamme vaihtoehdot. Nämä tunnistat ”suosittelemme” tarrasta hotellin kohdalla. Suurin osa hotellien kuvauksista on suomeksi. Haemme hotellien hinnat ja saatavuudet useasta eri kanavasta ja siitä syystä osassa hotelleita saattaa olla kuvaus englanniksi.

Lentokenttäkuljetukset ja muut palvelut kohteessa

Varaamme mielellämme teille myös lentokenttäkuljetukset halutessanne. Mikäli haluaisitte tarjouksen lentokenttäkuljetuksista tai muista lisäpalveluista kohteessa, voitte laittaa meille viestiä lisätietoja kohtaan varauksen viimeisessä vaiheessa.