Sunny Beach - Edullista rantalomailua


Sunny Beach sijaitsee Mustanmeren rannalla Bulgariassa ja on edullinen rantalomakohde. Rantaa täällä riittääkin, sillä Sunny Beachin valkohiekkainen ranta on 6 kilometriä pitkä ja 100 metriä leveä. Sunny Beach sopii yhtä hyvin perheille kuin railakkaampaa lomaa hakevillekin. Lentomatkakin on suorilla lennoilla miellyttävä hieman yli 3 tuntia. Lennot saapuvat Varnan lentokentälle, josta on noin 40 minuutin ajomatka Sunny Beachille.
Perheille Sunny Beach sopii mainiosti loivan rantansa puolesta. Mikäli vesileikit rannalla ei riitä, voi suunnata Aquapark-vesipuistoon vesiliukumäkiin.
Vauhdikkaampaan lomailuun Sunny Beach tarjoaa vilkasta yöelämää ja ranta-aktiviteetteja.

Tämä kohde ei ole tunnettu kulttuurinähtävyyksistään, mutta läheinen Nessebarin vanhakaupunki on näkemisen arvoinen paikka.

Sunny Beach on erittäin edullinen lomakohde. Ostosmahdollisuudet rajoittuvat enimmäkseen lomamuistomyymälöihin. Hintataso on edullinen verrattuna lähes kaikkiin muihin rantakohteisiin Euroopassa, joten Sunny Beach on hyvin ystävällinen lomabudjetillesi.

Milloin Sunny Beachille kannattaa matkustaa?
Sunny Beach on ehdottomasti kesäkohde. Paras aika matkustaa on toukokuusta elokuuhun. Toukokuussa lämpötilat ovat yli +20C astetta ja heinä-elokuussa lämpötilat nousevat jopa yli +30C asteen.


Näin löydät parhaan unelmalomasi
Näin löydät parhaan unelmalomasi

Näin löydät parhaan unelmalomasi

Lennot
Usein edullisin vaihtoehto on vaihdollinen lento mihin ei sisälly ruumaan kirjattavia matkatavaroita. Voit tutkia eri lentovaihtoehtoja klikkaamalla ”Lentovaihtoehdot” kuvaketta. Voit myös valita eri lippuvaihtoehtoja klikkaamalla ”Päivitä lentopalvelut” kuvaketta. Tekemäsi muutokset vaikuttavat luonnollisesti kokonaisuuden hintaan.

Norwegian lentää suorilla lennoilla Burgaksen lentokentälle 3.5.2022 - 20.8.2022.
Lennot lennetään Helsingistä toukokuussa tiistaisin ja lauantaisin ja kesäkuusta eteenpäin tiistaisin ja perjantaisin. Lennot saapuvat Burgakseen yöllä.
Paluu Burgaksen lentokentältä Helsinkiin on toukokuussa keskiviikkoisin ja torstaisin ja kesäkuusta eteenpäin keskiviikkoisin ja lauantaisin.
Matkahaut kannattaa tehdä näillä viikonpäivillä, jotta saat matkojen hinnat suorilla lennoilla.

Hotellit
Varausmoottorimme hakee parhaat hotellihinnat maailmanlaajuisesti yli miljoonan hotellin valikoimasta. Vaihtoehtoja on todella paljon ja olemmekin sen vuoksi valinneet kohteisiin parhaiksi katsomamme vaihtoehdot. Nämä tunnistat ”suosittelemme” tarrasta hotellin kohdalla. Suurin osa hotellien kuvauksista on suomeksi. Haemme hotellien hinnat ja saatavuudet useasta eri kanavasta ja siitä syystä osassa hotelleita saattaa olla kuvaus englanniksi.

Lentokenttäkuljetukset ja muut palvelut kohteessa

Varaamme mielellämme teille myös lentokenttäkuljetukset halutessanne. Mikäli haluaisitte tarjouksen lentokenttäkuljetuksista tai muista lisäpalveluista kohteessa, voitte laittaa meille viestiä lisätietoja kohtaan varauksen viimeisessä vaiheessa.

Tietoa matkustusdokumenteista ja kaupunkiveroista

Bulgariaan matkustettaessa Suomen kansalaisella tulee olla ehjä, virheetön ja voimassa oleva passi tai poliisiviranomaisen myöntämä voimassa oleva uudenmallinen kuvallinen henkilökortti.

Sunny Beachillä peritään kaupunkiveroa, joka on noin 1,50 €/hlö/yö. Vero maksetaan paikan päällä hotellissa.
Kaupunkiverojen osuuden voit tarkistaa klikkaamalla auki ”Varauksen tiedot”  matkustajatietojen täyttämisen yhteydessä varauksen viimeisessä vaiheessa.

Tiedot perustuvat tilanteeseen 03/2022.

Tietoa matkustusdokumenteista ja kaupunkiveroista