Sozopol - Viehättävä pieni rantakaupunki


Sozopol sijaitsee Mustanmerren rannalla ja on sen eteläisimpiä ja samalla ensimmäisiä rantalomakohteita. Burgasin lentokentältä on Sozopoliin hieman alle tunnin ajomatka. Sozopolissa on viehättävä 1800-luvulta peräisin oleva, pääosin puurakennuksista koostuva, vanhakaupunki. Kaupungin keskustassa on kaksi pukamaista hiekkarantaa. Isompi ja leveämpi hiekkaranta - Smokinya- alkaa kaupungin vierestä.
Sozopolissa on paljon terasseja ja ravintoloita joissa on mukava nauttia aurinkoisista päivistä ja niissä on hauska viettää iltaa lämpiminä kesäiltoina.

Vanhankaupungin ravintoloissa nautit herkullisia meren herkkuja ja paikallista laadukasta punaviiniä huomattavan edullisin hinnoin. Kaupungin rannat, jotka sijaitsevat aivan keskustassa ovat hyviä ja niiden lähistöllä on hyvät palvelut.
Sozopol on huomattavasti rauhallisempi lomakohde kuin Sunny Beach ja sopii mainiosti pariskunnille ja yksin matkustaville.

Milloin Sozopoliin kannattaa matkustaa?
Paras aika matkustaa Sozopoliin on kesäkuusta elokuuhun jolloin päivät ovat lämpimiä ja meri lämmin.


Näin löydät parhaan unelmalomasi
Näin löydät parhaan unelmalomasi

Näin löydät parhaan unelmalomasi

Lennot
Usein edullisin vaihtoehto on vaihdollinen lento mihin ei sisälly ruumaan kirjattavia matkatavaroita. Voit tutkia eri lentovaihtoehtoja klikkaamalla ”Lentovaihtoehdot” kuvaketta. Voit myös valita eri lippuvaihtoehtoja klikkaamalla ”Päivitä lentopalvelut” kuvaketta. Tekemäsi muutokset vaikuttavat luonnollisesti kokonaisuuden hintaan.

Norwegian lentää suorilla lennoilla Burgaksen lentokentälle 3.5.2022 - 20.8.2022.
Lennot lennetään Helsingistä toukokuussa tiistaisin ja lauantaisin ja kesäkuusta eteenpäin tiistaisin ja perjantaisin. Lennot saapuvat Burgakseen yöllä.
Paluu Burgaksen lentokentältä Helsinkiin on toukokuussa keskiviikkoisin ja torstaisin ja kesäkuusta eteenpäin keskiviikkoisin ja lauantaisin.
Matkahaut kannattaa tehdä näillä viikonpäivillä, jotta saat matkojen hinnat suorilla lennoilla.

Hotellit
Varausmoottorimme hakee parhaat hotellihinnat maailmanlaajuisesti yli miljoonan hotellin valikoimasta. Vaihtoehtoja on todella paljon ja olemmekin sen vuoksi valinneet kohteisiin parhaiksi katsomamme vaihtoehdot. Nämä tunnistat ”suosittelemme” tarrasta hotellin kohdalla. Suurin osa hotellien kuvauksista on suomeksi. Haemme hotellien hinnat ja saatavuudet useasta eri kanavasta ja siitä syystä osassa hotelleita saattaa olla kuvaus englanniksi.

Lentokenttäkuljetukset ja muut palvelut kohteessa

Varaamme mielellämme teille myös lentokenttäkuljetukset halutessanne. Mikäli haluaisitte tarjouksen lentokenttäkuljetuksista tai muista lisäpalveluista kohteessa, voitte laittaa meille viestiä lisätietoja kohtaan varauksen viimeisessä vaiheessa.

Tietoa matkustusdokumenteista ja kaupunkiveroista

Bulgariaan matkustettaessa Suomen kansalaisella tulee olla ehjä, virheetön ja voimassa oleva passi tai poliisiviranomaisen myöntämä voimassa oleva uudenmallinen kuvallinen henkilökortti.

Sozopolissa peritään kaupunkiveroa, joka on noin 1,50 €/hlö/yö. Vero maksetaan paikan päällä hotellissa.
Kaupunkiverojen osuuden voit tarkistaa klikkaamalla auki ”Varauksen tiedot”  matkustajatietojen täyttämisen yhteydessä varauksen viimeisessä vaiheessa.

Tiedot perustuvat tilanteeseen 03/2022.

Tietoa matkustusdokumenteista ja kaupunkiveroista