Side - Laadukasta lomailua


Sidessä vietät rentoa rantalomaa historiallisissa puitteissa. Upea ja pitkä Kumköyn hiekkaranta houkuttelee auringonpalvojia. Siden vanhassakaupungissa olet keskellä upeita antiikinajan nähtävyyksiä. Täällä voit ihailla roomalaista teatteria ja pistäytyä roomalaisessa kylpylässä, joka toimii nykyään museona. Apollon temppelin rauniot sijaitsevat Siden niemenkärjessä. Luontoelämyksiä kaipaavat suuntaavat n. 7 kilometrin päässä Sidestä sijaitseville hevosenkengän muotoisille Manavgatin vesiputouksille. Sidessä voit harrastaa erilaisia vesiurheilulajeja.

Belekissä, n. 45 kilometrin päässä on useita golfkenttiä.

Sekä vanhassakaupungissa että hotellialueella on useita tasokkaita ravintoloita. Yöelämä on keskittynyt sataman ympäristöön ja rantakadulle. Vanhankaupungin pääkatu Liman Caddesi ja sen sivukadut ovat parhaita paikkoja tuliaisostosten tekoon. Viikoittaiset markkinat pidetään lauantaisin. Siden alueella on hyvät bussiyhteydet ja bussilla pääset helposti päiväretkelle myös vaikkapa Antalyaan tai Alanyaan. Side sopii lomakohteeksi niin tyylikästä lomakohdetta etsiville pariskunnille kuin lapsiperheille.


Näin löydät parhaan unelmalomasi
Näin löydät parhaan unelmalomasi

Näin löydät parhaan unelmalomasi

Lennot
Usein edullisin vaihtoehto on vaihdollinen lento mihin ei sisälly ruumaan kirjattavia matkatavaroita. Voit tutkia eri lentovaihtoehtoja klikkaamalla ”Lentovaihtoehdot” kuvaketta. Voit myös valita eri lippuvaihtoehtoja klikkaamalla ”Päivitä lentopalvelut” kuvaketta. Tekemäsi muutokset vaikuttavat luonnollisesti kokonaisuuden hintaan.

Hotellit
Varausmoottorimme hakee parhaat hotellihinnat maailmanlaajuisesti yli miljoonan hotellin valikoimasta. Vaihtoehtoja on todella paljon ja olemmekin sen vuoksi valinneet kohteisiin parhaiksi katsomamme vaihtoehdot. Nämä tunnistat ”suosittelemme” tarrasta hotellin kohdalla. Suurin osa hotellien kuvauksista on suomeksi. Haemme hotellien hinnat ja saatavuudet useasta eri kanavasta ja siitä syystä osassa hotelleita saattaa olla kuvaus englanniksi.

Lentokenttäkuljetukset ja muut palvelut kohteessa
Varaamme mielellämme teille myös lentokenttäkuljetukset halutessanne. Mikäli haluaisitte tarjouksen lentokenttäkuljetuksista tai muista lisäpalveluista kohteessa, voitte laittaa meille viestiä lisätietoja kohtaan varauksen viimeisessä vaiheessa.

Tietoa matkustusdokumenteista ja veroista

Turkkiin matkustettaessa Suomen kansalaisella tulee olla ehjä, virheetön ja voimassa oleva passi. Passin tulee olla voimassa vielä 6 kk matkan jälkeen.

Sidessä peritään kaupunkiveroa, joka on noin 1,16 €/hlö/yö (18 Turkin liiraa) majoituttaessa 5 tähden hotellissa, noin 0,78 €/hlö/yö (12 Turkin liiraa) majoituttaessa 4 tähden hotellissa, noin 0,58 €/hlö/yö majoituttaessa 3 tähden hotellissa (9 Turkin liiraa) ja noin 0,39 €/hlö/yö (6 Turkin liiraa) majoituttaessa 2 ja 1 tähden hotellissa. Vero peritään kaikilta yli 12-vuotiailta. Vero maksetaan paikan päällä hotellissa.

Tiedot perustuvat tilanteeseen 03/2022.

Tietoa matkustusdokumenteista ja veroista