Sansibar


Intian valtamerellä, Tansanian rannikolla sijaitseva Sansibar on sekoitus upeita rantoja ja afrikkalaista kulttuuria. Turkoosi meri ja valkoiset hiekkarannat houkuttelevat niin pariskuntia kuin lapsiperheitä. Sansibar tarjoaa mahdollisuuden monenlaisiin loma- aktiviteetteihin, snorklauksesta ja sukeltamisesta veneretkiin. Hotellialueiden ulkopuolella voit seurata paikallisten asukkaiden elämäntyyliä. Sansibar on myös hyvä rantaloma yhdistettäväksi Tansanian safariin.


Aikoinaan saaren varallisuus tuli mauste- ja orjakaupasta, mutta nykyisin se tulee pääsääntöisesti matkailusta.

Saarella elää reilu miljoona asukasta. Sansibarin keskus on UNESCO:n maailmanperintökohde Stone Town, jossa voi tuntea saaren ainutlaatuisen ilmapiirin. Stown Townissa voit nauttia päivällistä rantakahviloissa ja fiilistellä paikallisilla kalamarkkinoilla. Pääkieli saarella on swahili, mutta englannilla pärjää kohteessa mainiosti.


Näin löydät parhaat vaihtoehdot unelmalomallesi
Näin löydät parhaat vaihtoehdot unelmalomallesi

Näin löydät parhaat vaihtoehdot unelmalomallesi

Lennot
Edullisin vaihtoehto on vaihdollinen lento mihin ei sisälly ruumaan kirjattavia matkatavaroita. Voit tutkia eri lentovaihtoehtoja klikkaamalla ”Lentovaihtoehdot” kuvaketta. Voit myös valita eri lippuvaihtoehtoja klikkaamalla ”Päivitä lentopalvelut” kuvaketta. Tekemäsi muutokset vaikuttavat luonnollisesti kokonaisuuden hintaan.

Hotellit
Varausmoottorimme hakee parhaat hotellihinnat maailmanlaajuisesti yli miljoonan hotellin valikoimasta. Vaihtoehtoja on todella paljon ja olemmekin sen vuoksi valinneet kohteisiin parhaiksi katsomamme vaihtoehdot. Nämä tunnistat ”suosittelemme” tarrasta hotellin kohdalla. Suurin osa hotellien kuvauksista on suomeksi. Haemme hotellien hinnat ja saatavuudet useasta eri kanavasta ja siitä syystä osassa hotelleita saattaa olla kuvaus englanniksi.

Lentokenttäkuljetukset ja muut palvelut kohteessa

Varaamme mielellämme teille myös lentokenttäkuljetukset halutessanne. Mikäli haluaisitte tarjouksen lentokenttäkuljetuksista tai muista lisäpalveluista kohteessa, voitte laittaa meille viestiä lisätietoja kohtaan varauksen viimeisessä vaiheessa.