Ras al Khaimah - rauhallista rantalomailua ja monipuolisia aktiviteetteja


Noin tunnin ajomatkan päässä Dubaista sijaitseva Ras al Khaimah on rantalomasta haaveilevan unelmakohde. Lähistöltä löytyy kuitenkin myös monia mielenkiintoisia aktiviteetteja rantaloman vastapainoksi. Ras al Khaimahissa nautit auringosta ja rennosta lomailusta ympäri vuoden. Useilla hotelleilla on oma hienohiekkainen ranta. Rauhallinen Ras al Khaimah soveltuu erittäin hyvin myös lapsiperheiden matkakohteeksi.

Vesiurheilua, golfia ja vaijeriliukua

Ras al Khaimahista löydät monipuolisia harrastusmahdollisuuksia. Kaupungissa on kaksi 9 reiän golf-kenttää, Al Hamra ja Tower Links. Useat rantahotellit tarjoavat asiakkailleen erilaisia vesiurheilumahdollisuuksia nousuvarjoliidosta snorklaukseen ja jet ski -ajeluihin. Hurjapäisimmät voivat puolestaan kokeilla Jebel Jais -vuorten yllä kulkevaa maailman pisintä vaijeriliukua.

Vuorilla voit myös vaeltaa, pyöräillä tai kiipeillä.

Ostoksia ja historiaa

Ostoksia voit tehdä joko moderneissa ostoskeskuksissa tai perinteisissä soukeissa. Ras al Khaimahissa on neljä suurta ostoskeskusta, Manar Mall, Safeer Mall, RAK Mall ja Al Hamra Mall. Ostoskeskuksista löydät monipuoliset ostosmahdollisuudet, lasten huvittelualueita sekä elokuvateattereita. Soukeista voit ostaa tuliaisiksi mm. käsitöitä, mausteita ja kultakoruja.

Ras al Khaimahissa on ollut asutusta jo pronssikaudelta lähtien. Alueen historiaan voit tutustua National Museum of Ras al Khaimah -museossa. Hieman kaupungin ulkopuolella sijaitseva 1800-luvulla rakennettu Dhayah Fort -linnoitus on mukava päiväretkikohde. Kukkulalla sijaitsevalta linnoitukselta avautuu upea näköala merelle, vuorille ja palmupuutarhoihin.


Näin löydät parhaan vaihtoehdon unelmalomallesi
Näin löydät parhaan vaihtoehdon unelmalomallesi

Näin löydät parhaan vaihtoehdon unelmalomallesi

Lennot
Usein edullisin vaihtoehto on vaihdollinen lento mihin ei sisälly ruumaan kirjattavia matkatavaroita. Voit tutkia eri lentovaihtoehtoja klikkaamalla ”Lentovaihtoehdot” kuvaketta. Voit myös valita eri lippuvaihtoehtoja klikkaamalla ”Päivitä lentopalvelut” kuvaketta. Tekemäsi muutokset vaikuttavat luonnollisesti kokonaisuuden hintaan.

Hotellit
Varausmoottorimme hakee parhaat hotellihinnat maailmanlaajuisesti yli miljoonan hotellin valikoimasta. Vaihtoehtoja on todella paljon ja olemmekin sen vuoksi valinneet kohteisiin parhaiksi katsomamme vaihtoehdot. Nämä tunnistat ”suosittelemme” tarrasta hotellin kohdalla. Suurin osa hotellien kuvauksista on suomeksi. Haemme hotellien hinnat ja saatavuudet useasta eri kanavasta ja siitä syystä osassa hotelleita saattaa olla kuvaus englanniksi.

Lentokenttäkuljetukset ja muut palvelut kohteessa
Varaamme mielellämme teille myös lentokenttäkuljetukset halutessanne. Mikäli haluaisitte tarjouksen lentokenttäkuljetuksista tai muista lisäpalveluista kohteessa, voitte laittaa meille viestiä lisätietoja kohtaan varauksen viimeisessä vaiheessa.


ELÄMYS HOLIDAYS VINKIT

Jebel Jaisin vaijeriliuku Dhayahin linnoitus
1 Maailman pisin vaijeriliuku houkuttelee hurjapäisimpiä lomailijoita. Peräti 2,83 kilometriä pitkä liuku alkaa Arabiemiraattien korkeimmasta kohdasta, 1680 metriä merenpinnan yläpuolelta, ja kuljettaa sinua keskimäärin 120 kilometrin tuntinopeudella huikeissa maisemissa Jebel Jais -vuorten yläpuolella.
2 Dhayah Fort sijaitsee vuoristomaisemissa n. 15 kilometrin päässä Ras al Khaimahista. Linnoitus on rakennettu 1800-luvulla, mutta alueella on ollut asutusta jo vuosisatoja aikaisemmin. Linnoitus sijaitsee kukkulalla, ja sieltä on upea näköala merelle, vuoristoon ja vehreisiin palmupuutarhoihin.