Pula - Rantoja, historiaa ja hyvää ruokaa


Pula on Istrian niemimaan suurin kaupunki. Kaupungissa on 85 000 asuakasta. Pula on tunnettu hyvin säilyneestä roomalaisajan Amfiteatteristaan, Pula Areenasta. Amfiteatteri on kuin Rooman Colosseum pienoiskoossa ja on yksi maailman kuudesta parhaiten säilyneestä Amfiteatterista. Pula areena ei ole pelkästään muinaismuisto, vaan siellä järjestetään edelleen konsertteja ja tapahtumia.

Pula on yksi Kroatian nousevista matkakohteista. Syitä nousevaan suosioon on monia ja alueen ruokakulttuuri on yksi niistä. Pulaan ja Istrian alueelle voi suunnata pelkästään ruokamatkalle.

Istrian niemimaalla on myös upeita rantoja, viehättäviä pikkukaupunkeja ja paljon muuta nähtävää. Pulassa on upean Pula Areenan lisäksi riemukaari ja Augustuksen temppeli. Pulan vanhankaupungin kadut ovat edelleen roomalaisajan kivillä päällystettyjä. Pulasta voit tehdä myös päiväretken Venetsiaan laivalla.

Pulassa voit viettää yhdistetyn ranta-, kulttuuri-, ja ruokaloman. Kaikki onnistuneen lomailun elementit löytyvät siis Pulasta.

Milloin Pulaan kannattaa matkustaa?
Paras aika matkustaa Pulaan on toukokuusta syyskuun loppuun.


Porec
Porec

Porec

Porec on Istrian niemimaan rantalomailualue. Porecin hotellialue levittäytyy 30 kilometrin alueelle rannikkoa pitkin. Täältä löytyvät parhaat rannat. Porecin vanhakaupunki on näkemisen arvoinen ja sen kuuluisin nähtävyys on Eufrasiuksen basilika joka on myös Unescon maailmanperintökohteiden listalla.


Näin löydät parhaan unelmalomasi

Lennot
Usein edullisin vaihtoehto on vaihdollinen lento mihin ei sisälly ruumaan kirjattavia matkatavaroita. Voit tutkia eri lentovaihtoehtoja klikkaamalla ”Lentovaihtoehdot” kuvaketta. Voit myös valita eri lippuvaihtoehtoja klikkaamalla ”Päivitä lentopalvelut” kuvaketta. Tekemäsi muutokset vaikuttavat luonnollisesti kokonaisuuden hintaan.
Norwegian lentää Helsingistä Pulaan suorilla lennoilla kesä- ja heinäkuussa lauantaisin.


Norwegian lentää suorilla lennoilla Helsingistä Pulan lentokentälle kerran viikossa 4.6.2022-6.8.2022.

Lennot lennetään molempiin suuntiin lauantaisin.

Matkahaut kannattaa tehdä näillä viikonpäivillä, jotta saat matkojen hinnat suorilla lennoilla.

Hotellit
Varausmoottorimme hakee parhaat hotellihinnat maailmanlaajuisesti yli miljoonan hotellin valikoimasta. Vaihtoehtoja on todella paljon ja olemmekin sen vuoksi valinneet kohteisiin parhaiksi katsomamme vaihtoehdot. Nämä tunnistat ”suosittelemme” tarrasta hotellin kohdalla. Suurin osa hotellien kuvauksista on suomeksi. Haemme hotellien hinnat ja saatavuudet useasta eri kanavasta ja siitä syystä osassa hotelleita saattaa olla kuvaus englanniksi.

Lentokenttäkuljetukset ja muut palvelut kohteessa

Varaamme mielellämme teille myös lentokenttäkuljetukset halutessanne. Mikäli haluaisitte tarjouksen lentokenttäkuljetuksista tai muista lisäpalveluista kohteessa, voitte laittaa meille viestiä lisätietoja kohtaan varauksen viimeisessä vaiheessa.

Näin löydät parhaan unelmalomasi
Näin löydät parhaan unelmalomasi

Tietoa matkustusdokumenteista ja kaupunkiveroista

Tietoa matkustusdokumenteista ja kaupunkiveroista

Kroatiaan matkustettaessa Suomen kansalaisella tulee olla ehjä, virheetön ja voimassa oleva passi tai poliisiviranomaisen myöntämä voimassa oleva uudenmallinen kuvallinen henkilökortti.

Pulan alueella peritään kaupunkiveroa, joka on 1,33 €/hlö/yö. Vero maksetaan paikan päällä hotellissa.

Tiedot perustuvat tilanteeseen 03/2022.