Puerto de Mogán - Gran Canaria


Gran Canaria on luonnoltaan erittäin monipuolinen ja onkin siksi ansainnut lempinimen "pienoismantere". Saaren korkein paikka, Pico de las Nieves, kohoaa 1949 metriä merenpinnan yläpuolelle ja sen huippu on yleensä ympäri vuoden lumen peitossa. Vehreässä pohjoisosassa viihtyvät sitrus-, manteli- ja banaaniviljelmät kun taas melkeinpä aavikkomainen eteläosa tarjoaa upeita hiekkarantoja auringonpalvojien iloksi.

Gran Canarian suosituin lomakohde on upeista dyyneistään tunnettu Playa del Inglés. Täältä löydät useita kilometrejä hiekkarantoja, erinomaiset ostosmahdollisuudet, laajan valikoiman vesi- ja urheiluaktiviteetteja sekä vilkkaan iltaelämän. Etelärannikolta löytyvät myös muut matkailijoiden suosikkikohteet kuten Puerto Rico ja Puerto de Mogán. Pääkaupunki Las Palmas taas sijaitsee saaren pohjoisrannikolla ja on n. 400 000 asukkaallaan Kanariansaarten suurin kaupunki. Kulttuurista kiinnostuneille kaupungista löytyy useita kauniita kirkkoja ja mielenkiintoisia museoita.

Ostosmahdollisuudet suurine tavarataloineen ja merkkiliikkeineen ovat loistavat. Kolmen kilometrin pituinen Playa de las Canteras houkuttelee rennon rantapäivän viettoon.

Rantaloman lisäksi Gran Canaria sopii myös aktiivilomakohteeksi.

Saaren patikointireitit vievät vehreistä metsistä hiekkadyyneille ja vulkaanisille tasangoille. Golfkenttiä löytyy sekä Las Palmasista että etelärannikolta.

Puerto de Mogán

Gran Canarian lounaisrannikolla sijaitseva Puerto de Mogán on viehättävä kalastajakylä, jossa vietät rauhallista rantalomaa. Yhtenä Gran Canarian kauneimmista kylistä pidettävää Puerto de Mogánia kutsutaan myös Kanarian Venetsiaksi. Kylän kujilla kävellessäsi voit ihailla upeita kaarisiltoja sekä kauniita valkoisia rakennuksia ja niiden seiniä koristavia värikkäitä kukkia. Puerto de Mogánin keskus on satama, jossa voit seurata värikkäitä kalastusveneitä ja upeita purjeveneitä. Sataman seudulta löytyy lukuisia ravintoloita, jotka ovat erikoistuneet kala- ja äyriäisruokiin sekä monia viehättäviä kahviloita ja muutamia baareja.

Puerto de Mogánissa on pieni, rauhallinen ranta. Enemmän palveluja on läheisellä Tauriton rannalla. Ostoksia voit tehdä Puerto de Mogánin pikkuliikkeissä tai suosituilla perjantaimarkkinoilla. Puerto de Mogán sopii parhaiten matkakohteeksi aikuisille, jotka haluavat viettää rauhallista lomaa kauniissa ympäristössä.


Näin löydät parhaat vaihtoehdot unelmalomallesi

Näin löydät parhaat vaihtoehdot unelmalomallesi

Lennot
Edullisin vaihtoehto on usein vaihdollinen lento mihin ei sisälly ruumaan kirjattavia matkatavaroita. Voit tutkia eri lentovaihtoehtoja klikkaamalla ”Lentovaihtoehdot” kuvaketta. Voit myös valita eri lippuvaihtoehtoja klikkaamalla ”Päivitä lentopalvelut” kuvaketta. Tekemäsi muutokset vaikuttavat luonnollisesti kokonaisuuden hintaan.


Norwegian lentää suorilla lennoilla Gran Canarialle Las Palmasin lentokentälle viidesti viikossa 31.10.2022-13.3.2023.

Lennot lennetään molempiin suuntiin maanantaisin, tiistaisin, keskiviikkoisin, perjantaisin ja lauantaisin.

Matkahaut kannattaa tehdä näillä viikonpäivillä, jotta saat matkojen hinnat suorilla lennoilla.

Hotellit
Varausmoottorimme hakee parhaat hotellihinnat maailmanlaajuisesti yli miljoonan hotellin valikoimasta. Vaihtoehtoja on todella paljon ja olemmekin sen vuoksi valinneet kohteisiin parhaiksi katsomamme vaihtoehdot. Nämä tunnistat ”suosittelemme” tarrasta hotellin kohdalla. Suurin osa hotellien kuvauksista on suomeksi. Haemme hotellien hinnat ja saatavuudet useasta eri kanavasta ja siitä syystä osassa hotelleita saattaa olla kuvaus englanniksi.

Lentokenttäkuljetukset ja muut palvelut kohteessa

Varaamme mielellämme teille myös lentokenttäkuljetukset halutessanne. Mikäli haluaisitte tarjouksen lentokenttäkuljetuksista tai muista lisäpalveluista kohteessa, voitte laittaa meille viestiä lisätietoja kohtaan varauksen viimeisessä vaiheessa.


Tietoa matkustusdokumenteista ja veroista

Espanjaan matkustettaessa Suomen kansalaisella tulee olla ehjä, virheetön ja voimassa oleva passi tai poliisiviranomaisen myöntämä voimassa oleva uudenmallinen kuvallinen henkilökortti.

Gran Canarian hotelleissa ei peritä kaupunkiveroa.

Tiedot perustuvat tilanteeseen 03/2022.

Tietoa matkustusdokumenteista ja veroista