Puerto De La Cruz - laavahiekkarantoja ja vehreää luontoa


Kanariansaarten suurimmalla saarella Teneriffalla nautit kauniista luonnosta ja upeista hiekkarannoista. Teneriffan suosituimpiin lomakohteisiin kuuluvat etelärannikon Playa de las Américas, Los Cristianos ja Costa Adeje sekä pohjoisrannikolla sijaitseva Puerto de la Cruz. Miellyttävän ilmastonsa johdosta Teneriffa sopii lomakohteeksi ympäri vuoden.

Teneriffalla kauniista kullanhohtoisista hiekkarannoista ei ole pulaa. Kannattaa kuitenkin kokeilla loman aikana auringonpalvontaa myös saaren luonnollisilla mustahiekkaisilla rannoilla kuten Playa del Medanolla. Rantalomailun vastapainoksi Teneriffa tarjoaa loistavat mahdollisuudet luonnossa liikkumiseen. Teide-tulivuori on Espanjan korkein huippu ja sitä ympäröivä Teiden kansallispuisto kuuluu Unescon maailmanperintöluetteloon. Lähes tulivuoren huipulle, 3555 metrin korkeuteen, pääset köysiradan kyydissä. Kansallispuiston tunnetuimpiin nähtävyyksiin kuuluu myös Roques de García -kivimuodostelma. Suosittuja patikointireittejä löytyy lisäksi saaren koillis- ja luoteisosista. Saaren lukuisat golfkentät tekevät Teneriffasta myös suositun lomakohteen golfareiden keskuudessa.

Ostosten tekoon Teneriffan paras paikka on saaren pääkaupunki Santa Cruz.

Kaupungin ostoskeskuksista, tavarataloista ja kauppahallista löydät niin matkamuistot kuin kansainväliset merkkituotteet. Jos et halua lähteä pääkaupunkiin asti, ostoskeskuksia löytyy myös saaren eteläosan lomakohteiden lähistöltä.

Puerto de la Cruz

Teneriffan pohjoisosassa sijaitseva Puerto de la Cruz hurmaa vehreydellään. Suhteellisen rauhallinen lomakohde on erityisesti perheiden ja varttuneempien matkailijoiden suosiossa. Pohjois-Teneriffa on myöskin erinomainen kohde patikoinnista kiinnostuneille. Kaupungin keskusaukion Plaza de Charcon ympäristöstä löydät paljon ravintoloita. Vanhakaupunki hurmaa värikkäillä taloillaan, joiden kauniisiin yksityiskohtiin kuuluvat usein perinteiset kanarialaiset puuparvekkeet. Parhaat uimapaikat puolestaan ovat Playa Jardínin laavahiekkaranta sekä Lago Martiánezin merivesialtaat. Puerto de la Cruzissa lomaillessa kannattaa myös vierailla Pohjois-Teneriffan viehättävissä pikkukylissä - vaikkapa Garachicossa tai Icod de los Vinosissa. Pääkaupunki Santa Cruz on n. 40 kilometrin päässä. Perheen pienimmät viihtyvät eläinpuisto Lore Parquessa. Kukkaloistosta nauttivien taas kannattaa vierailla kaupungin kasvitieteellisessä puutarhassa.

Rentoa lomailua, aktiviteetteja ja iltaelämää


Näin löydät parhaan vaihtoehdon unelmalomallesi
Näin löydät parhaan vaihtoehdon unelmalomallesi

Näin löydät parhaan vaihtoehdon unelmalomallesi

Lennot
Usein edullisin vaihtoehto on vaihdollinen lento mihin ei sisälly ruumaan kirjattavia matkatavaroita. Voit tutkia eri lentovaihtoehtoja klikkaamalla ”Lentovaihtoehdot” kuvaketta. Voit myös valita eri lippuvaihtoehtoja klikkaamalla ”Päivitä lentopalvelut” kuvaketta. Tekemäsi muutokset vaikuttavat luonnollisesti kokonaisuuden hintaan.

Hotellit
Varausmoottorimme hakee parhaat hotellihinnat maailmanlaajuisesti yli miljoonan hotellin valikoimasta. Vaihtoehtoja on todella paljon ja olemmekin sen vuoksi valinneet kohteisiin parhaiksi katsomamme vaihtoehdot. Nämä tunnistat ”suosittelemme” tarrasta hotellin kohdalla. Suurin osa hotellien kuvauksista on suomeksi. Haemme hotellien hinnat ja saatavuudet useasta eri kanavasta ja siitä syystä osassa hotelleita saattaa olla kuvaus englanniksi.

Lentokenttäkuljetukset ja muut palvelut kohteessa

Varaamme mielellämme teille myös lentokenttäkuljetukset halutessanne. Mikäli haluaisitte tarjouksen lentokenttäkuljetuksista tai muista lisäpalveluista kohteessa, voitte laittaa meille viestiä lisätietoja kohtaan varauksen viimeisessä vaiheessa.


Tietoa matkustusdokumenteista ja kaupunkiveroista

Espanjaan matkustettaessa Suomen kansalaisella tulee olla ehjä, virheetön ja voimassa oleva passi tai poliisiviranomaisen myöntämä voimassa oleva uudenmallinen kuvallinen henkilökortti.

Teneriffan hotelleissa ei peritä kaupunkiveroa.

Tiedot perustuvat tilanteeseen 03/2022.

Tietoa matkustusdokumenteista ja kaupunkiveroista


ELÄMYS HOLIDAYS VINKIT

Teiden kansallispuisto Santa Cruz de Tenerifen karnevaalit
1

Teiden tulivuori ja sitä ympäröivä kansallispuisto sijaitsevat Teneriffan keskiosassa. Täällä voit siis vierailla joko vuokra-autolla, bussilla tai järjestetyllä retkellä majoitut sitten saaren pohjois- tai etelärannikolla. Köysirata kuljettaa lähes tulivuoren huipulle, 3555 metrin korkeuteen, josta näköalat yli karunkauniin kansallispuiston ovat hyvällä säällä huikeat. Varaathan mukaan lämpimiä vaatteita. Tulivuoren lisäksi toinen kansallispuiston tunnetuimmista nähtävyyksistä on Roques de García -kivimuodostelmat.

2

Vuoden odotetuin tapahtuma saarella on helmikuussa Teneriffan pääkaupungissa Santa Cruzissa järjestettävät karnevaalit, joita pidetään Rion karnevaalien jälkeen maailman toiseksi suurimpina. Karnevaalit koostuvat paraateista, tanssi- ja musiikkiesityksistä sekä ilotulituksista - näyttäviä asuja unohtamatta. Santa Cruzin lisäksi karnevaalitapahtumia on myös Puerto de la Cruzissa.