Portimao


Portimão on kaupunki Algarven rannikolla Portugalissa. Noin 55 000 asukkaan kaupunki on loistava matkakohde heille, jotka etsivät reissultaan sekä kaupunki- että rantatunnelmaa. Portimãossa on mainio shoppailu- sekä ravintolatarjonta ja katuelämää vilisevä kaupunki tarjoaa monenlaisia huveja kaikenikäisille matkailijoille.

Kaupungin laidalla sijaitsee Praia de Rocha, leveä ranta jota reunustaa upeat kivimuodostelmat. Kauniilla rannoilla voit auringon palvomisen lisäksi harrastaa erilaisia vesiurheilu aktiviteetteja kuten surffausta, snorklausta ja sukellusta. Turisteja varten rakennettulta Praia de Rochalta voi myös tehdä veneretkiä lähettyvillä oleviin komeisiin luoliin.


Näin löydät parhaan unelmalomasi
Näin löydät parhaan unelmalomasi

Näin löydät parhaan unelmalomasi

Lennot
Usein edullisin vaihtoehto on vaihdollinen lento mihin ei sisälly ruumaan kirjattavia matkatavaroita. Voit tutkia eri lentovaihtoehtoja klikkaamalla ”Lentovaihtoehdot” kuvaketta. Voit myös valita eri lippuvaihtoehtoja klikkaamalla ”Päivitä lentopalvelut” kuvaketta. Tekemäsi muutokset vaikuttavat luonnollisesti kokonaisuuden hintaan.

Hotellit
Varausmoottorimme hakee parhaat hotellihinnat maailmanlaajuisesti yli miljoonan hotellin valikoimasta. Vaihtoehtoja on todella paljon ja olemmekin sen vuoksi valinneet kohteisiin parhaiksi katsomamme vaihtoehdot. Nämä tunnistat ”suosittelemme” tarrasta hotellin kohdalla. Suurin osa hotellien kuvauksista on suomeksi. Haemme hotellien hinnat ja saatavuudet useasta eri kanavasta ja siitä syystä osassa hotelleita saattaa olla kuvaus englanniksi.

Lentokenttäkuljetukset ja muut palvelut kohteessa

Varaamme mielellämme teille myös lentokenttäkuljetukset halutessanne. Mikäli haluaisitte tarjouksen lentokenttäkuljetuksista tai muista lisäpalveluista kohteessa, voitte laittaa meille viestiä lisätietoja kohtaan varauksen viimeisessä vaiheessa.

Tietoa matkustusdokumenteista ja kaupunkiveroista

Portugaliin matkustettaessa Suomen kansalaisella tulee olla ehjä, virheetön ja voimassa oleva passi tai poliisiviranomaisen myöntämä voimassa oleva uudenmallinen kuvallinen henkilökortti.

Portimaon hotelleissa ei peritä kaupunkiveroa.

Tiedot perustuvat tilanteeseen 03/2022.

Tietoa matkustusdokumenteista ja kaupunkiveroista