Playa del Inglés - Gran Canarian suosituin lomakohde


Gran Canaria on luonnoltaan erittäin monipuolinen ja onkin siksi ansainnut lempinimen "pienoismantere". Saaren korkein paikka, Pico de las Nieves, kohoaa 1949 metriä merenpinnan yläpuolelle ja sen huippu on yleensä ympäri vuoden lumen peitossa. Vehreässä pohjoisosassa viihtyvät sitrus-, manteli- ja banaaniviljelmät kun taas melkeinpä aavikkomainen eteläosa tarjoaa upeita hiekkarantoja auringonpalvojien iloksi.

Gran Canarian suosituin lomakohde on upeista dyyneistään tunnettu Playa del Inglés. Täältä löydät useita kilometrejä hiekkarantoja, erinomaiset ostosmahdollisuudet, laajan valikoiman vesi- ja urheiluaktiviteetteja sekä vilkkaan iltaelämän. Etelärannikolta löytyvät myös muut matkailijoiden suosikkikohteet kuten Puerto Rico ja Puerto de Mogán. Pääkaupunki Las Palmas taas sijaitsee saaren pohjoisrannikolla ja on n. 400 000 asukkaallaan Kanariansaarten suurin kaupunki. Kulttuurista kiinnostuneille kaupungista löytyy useita kauniita kirkkoja ja mielenkiintoisia museoita.

Ostosmahdollisuudet suurine tavarataloineen ja merkkiliikkeineen ovat loistavat. Kolmen kilometrin pituinen Playa de las Canteras houkuttelee rennon rantapäivän viettoon.

Rantaloman lisäksi Gran Canaria sopii myös aktiivilomakohteeksi. Saaren patikointireitit vievät vehreistä metsistä hiekkadyyneille ja vulkaanisille tasangoille. Golfkenttiä löytyy sekä Las Palmasista että etelärannikolta.

Playa del Inglés
Playa del Inglés on Gran Canarian suosituin lomakohde. Se on tunnettu upeista hiekkarannoistaan, teemapuistoistaan ja iltaelämästään. Monipuolisuutensa ansiosta Playa del Inglés sopiikin lomakohteeksi kaikenikäisille. Täältä löydät myös laajan ravintolavalikoiman paikallisesta kansainväliseen keittiöön sekä hyvät ostosmahdollisuudet. Playa del Inglésissä on niin suuria ostoskeskuksia kuin pikkuliikkeitä ja basaareja. Kauppahallin vieressä järjestetään San Fernandon markkinat kaksi kertaa viikossa. Playa del Inglésin ranta on hienohikkainen. Se alkaa San Agustinista ja jatkuu aina Faron majakalle Maspalomasiin asti.


Tietoa matkustusdokumenteista ja kaupunkiveroista

Tietoa matkustusdokumenteista ja kaupunkiveroista

Espanjaan matkustettaessa Suomen kansalaisella tulee olla ehjä, virheetön ja voimassa oleva passi tai poliisiviranomaisen myöntämä voimassa oleva uudenmallinen kuvallinen henkilökortti.

Gran Canarian hotelleissa ei peritä kaupunkiveroa.

Tiedot perustuvat tilanteeseen 03/2022.


Näin löydät parhaat vaihtoehdot unelmalomallesi

Lennot
Edullisin vaihtoehto on usein vaihdollinen lento mihin ei sisälly ruumaan kirjattavia matkatavaroita. Voit tutkia eri lentovaihtoehtoja klikkaamalla ”Lentovaihtoehdot” kuvaketta. Voit myös valita eri lippuvaihtoehtoja klikkaamalla ”Päivitä lentopalvelut” kuvaketta. Tekemäsi muutokset vaikuttavat luonnollisesti kokonaisuuden hintaan.


Norwegian lentää suorilla lennoilla Gran Canarialle Las Palmasin lentokentälle viidesti viikossa 31.10.2022-13.3.2023.

Lennot lennetään molempiin suuntiin maanantaisin, tiistaisin, keskiviikkoisin, perjantaisin ja lauantaisin.

Matkahaut kannattaa tehdä näillä viikonpäivillä, jotta saat matkojen hinnat suorilla lennoilla.

Hotellit
Varausmoottorimme hakee parhaat hotellihinnat maailmanlaajuisesti yli miljoonan hotellin valikoimasta. Vaihtoehtoja on todella paljon ja olemmekin sen vuoksi valinneet kohteisiin parhaiksi katsomamme vaihtoehdot. Nämä tunnistat ”suosittelemme” tarrasta hotellin kohdalla. Suurin osa hotellien kuvauksista on suomeksi. Haemme hotellien hinnat ja saatavuudet useasta eri kanavasta ja siitä syystä osassa hotelleita saattaa olla kuvaus englanniksi.

Lentokenttäkuljetukset ja muut palvelut kohteessa

Varaamme mielellämme teille myös lentokenttäkuljetukset halutessanne. Mikäli haluaisitte tarjouksen lentokenttäkuljetuksista tai muista lisäpalveluista kohteessa, voitte laittaa meille viestiä lisätietoja kohtaan varauksen viimeisessä vaiheessa.

Näin löydät parhaat vaihtoehdot unelmalomallesi


ELÄMYS HOLIDAYS VINKIT

Pico de las Nieves Maspalomasin hiekkadyynit
1

Vaihtelua rantalomailuun saat lähtemällä retkelle Gran Canarian korkeimmalle paikalle. Pico de las Nievesin näköalapaikalta voit ihailla vaikuttavia näkymiä - kirkkaalla säällä jopa Teneriffalle asti. Saaren keskiosassa sijaitsevalle huipulle pääset joko vuokra-autolla tai bussilla. Lähistöltä löytyy myös useita muita näkemisen arvoisia luonnonnähtävyyksiä.

2

Maspalomasin hiekkadyynit Playa del Inglésin kupeessa Gran Canarian eteläkärjessä kuuluvat saaren eksoottisimpiin nähtävyyksiin ja ovat osa vuonna 1994 perustettua Dyynien luonnonsuojelualuetta. Voit kävellä upeiden auringossa hohtavien dyynien läpi Maspalomasin rannalle ja pulahtaa siellä mereen vilvoittelemaan. Aivan Hiekkadyynien läheisyydestä löytyy myös 18 reikäinen golfkenttä.