Playa de las Américas - Rentoa rantalomailua


Kanariansaarten suurimmalla saarella Teneriffalla nautit kauniista luonnosta ja upeista hiekkarannoista. Teneriffan suosituimpiin lomakohteisiin kuuluvat etelärannikon Playa de las Américas, Los Cristianos ja Costa Adeje sekä pohjoisrannikolla sijaitseva Puerto de la Cruz. Miellyttävän ilmastonsa johdosta Teneriffa sopii lomakohteeksi ympäri vuoden.

Teneriffalla kauniista kullanhohtoisista hiekkarannoista ei ole pulaa. Kannattaa kuitenkin kokeilla loman aikana auringonpalvontaa myös saaren luonnollisilla mustahiekkaisilla rannoilla kuten Playa del Medanolla. Rantalomailun vastapainoksi Teneriffa tarjoaa loistavat mahdollisuudet luonnossa liikkumiseen. Teide-tulivuori on Espanjan korkein huippu ja sitä ympäröivä Teiden kansallispuisto kuuluu Unescon maailmanperintöluetteloon. Lähes tulivuoren huipulle, 3555 metrin korkeuteen, pääset köysiradan kyydissä. Kansallispuiston tunnetuimpiin nähtävyyksiin kuuluu myös Roques de García -kivimuodostelma. Suosittuja patikointireittejä löytyy lisäksi saaren koillis- ja luoteisosista. Saaren lukuisat golfkentät tekevät Teneriffasta myös suositun lomakohteen golfareiden keskuudessa.

Ostosten tekoon Teneriffan paras paikka on saaren pääkaupunki Santa Cruz. Kaupungin ostoskeskuksista, tavarataloista ja kauppahallista löydät niin matkamuistot kuin kansainväliset merkkituotteet. Jos et halua lähteä pääkaupunkiin asti, ostoskeskuksia löytyy myös saaren eteläosan lomakohteiden lähistöltä.

Playa de las Américas

Playa de las Américas on Teneriffan etelärannikon suosituin lomakohde ja se sopii kaikenikäisille matkailijoille. Playa de las Américasissa ja viereisissä Los Cristianosin ja Costa Adejen lomakylissä on rantoja jokaiseen makuun. Nämä kolme kohdetta ovat nykyään kasvaneet yhteen ja niiden välillä voi kävellä palmujen reunustamaa rantapromenadia pitkin.

Ostosnälkään löytyy sekä ostoskeskuksia merkkiliikkeineen että markkinakojuja, joista voit ostaa matkamuistoja. Golfareille on tarjolla kauniita pelimaisemia Costa Adejen ja Golf del Surin kentillä. Lähistöltä löytyy myös mukavia patikointireittejä ja hyvät mahdollisuudet monien vesiurheilulajien ja tenniksen harrastamiseen. Lapset viihtyvät Siam Park -vesipuistossa. Iltaelämä Playa de las Américasin baareissa, pubeissa ja discoissa on vilkasta.


Näin löydät parhaat vaihtoehdot unelmalomallesi

Näin löydät parhaat vaihtoehdot unelmalomallesi

Lennot
Edullisin vaihtoehto on usein vaihdollinen lento mihin ei sisälly ruumaan kirjattavia matkatavaroita. Voit tutkia eri lentovaihtoehtoja klikkaamalla ”Lentovaihtoehdot” kuvaketta. Voit myös valita eri lippuvaihtoehtoja klikkaamalla ”Päivitä lentopalvelut” kuvaketta. Tekemäsi muutokset vaikuttavat luonnollisesti kokonaisuuden hintaan.

Hotellit
Varausmoottorimme hakee parhaat hotellihinnat maailmanlaajuisesti yli miljoonan hotellin valikoimasta. Vaihtoehtoja on todella paljon ja olemmekin sen vuoksi valinneet kohteisiin parhaiksi katsomamme vaihtoehdot. Nämä tunnistat ”suosittelemme” tarrasta hotellin kohdalla. Suurin osa hotellien kuvauksista on suomeksi. Haemme hotellien hinnat ja saatavuudet useasta eri kanavasta ja siitä syystä osassa hotelleita saattaa olla kuvaus englanniksi.

Lentokenttäkuljetukset ja muut palvelut kohteessa

Varaamme mielellämme teille myös lentokenttäkuljetukset halutessanne. Mikäli haluaisitte tarjouksen lentokenttäkuljetuksista tai muista lisäpalveluista kohteessa, voitte laittaa meille viestiä lisätietoja kohtaan varauksen viimeisessä vaiheessa.


Tietoa matkustusdokumenteista ja veroista

Espanjaan matkustettaessa Suomen kansalaisella tulee olla ehjä, virheetön ja voimassa oleva passi tai poliisiviranomaisen myöntämä voimassa oleva uudenmallinen kuvallinen henkilökortti.

Teneriffan hotelleissa ei peritä kaupunkiveroa.

Tiedot perustuvat tilanteeseen 03/2022.

Tietoa matkustusdokumenteista ja veroista