Phuket


Phuket on Thaimaan suosituimpia lomakohteita, eikä ihme - täältä löytyy useita upeita hiekkarantoja, monipuoliset harrastusmahdollisuudet sekä lukuisia ravintoloita, kauppoja ja kulttuurikohteita. Phuketissa yhdistyvät valkohiekkaiset paratiisirannat, turkoosina hohtava meri sekä vehreä luonto ja se sopii erinomaisesti lomakohteeksi kaikenikäisille matkailijoille. Myös hotellivalikoima on erittäin laaja.

Lomakohteet ja rannat

Thaimaa ja Phuket on tunnettu erityisesti kauniista hiekkarannoistaan. Phuketin parhaat rannat löydät saaren länsipuolelta. Suosituimpiin rantoihin kuuluvat Patong Beach, Karon Beach ja Kata Beach. Kannattaa kuitenkin lähteä vähintään päiväretkelle myös saaren muille upeille, pienemmille ja rauhallisemmille rannoille. Tasokasta majoitusta ja rauhallista lomailua kaipaavat suuntaavat Mai Khao Beachille tai Nai Thon Beachille.

Patong Beach
Patong Beach on Phuketin suosituin ja vilkkain ranta sekä yöelämän keskus. Täällä on paljon ravintoloita ja baareja sekä hyvät ostos- ja harrastusmahdollisuudet.

Karon Beach
Karon Beachilta löytyy hyvät palvelut ja paljon tekemistä, mutta se on kuitenkin vähän Patong Beachia rauhallisempi. Karon Beachilla on kauniita rantoja, paljon ravintoloita ja hyvät ostosmahdollisuudet.

Kata Beach
Kata Beach on upea, pitkä, pehmeähiekkainen ranta, jolla voit harrastaa monia vesiurheilulajeja. Matala hiekkaranta sopii erinomaisesti myös lapsiperheille. Kata Beach on Karonia ja Patongia rauhallisempi, mutta täältäkin löytyy kuitenkin hyvät palvelut.

Kamala Beach
Matala Kamala beach on suosittu lapsiperheiden keskuudessa.

Ranta sopii rauhalliseen ja rentoon lomailuun.

Harrastukset
Phuketissa voit harrastaa monia vesiurheilulajeja kuten snorklausta, sukellusta, melontaa tai syvänmerenkalastusta. Phuketissa on myös useita upeita golfkenttiä.

Ostokset
Phuketissa on hyvät ostosmahdollisuudet. Täältä löytyy niin ostoskeskuksia kuin markkinakatuja. Phuketissa kannattaa myös hemmotella itseään esimerkiksi hieronnalla tai manikyyrillä - ne ovat täällä hyvin edullisia.

Phuketin vanhakaupunki
Jos kaipaat taukoa rantalomailusta, suuntaa saaren itäpuolella sijaitsevaan Phuketin viehättävään vanhaankaupunkiin, Phuket Towniin. 1800-luvulla perustetussa Phuket Townissa yhdistyvät eurooppalaiset ja aasialaiset vaikutteet. Vanhankaupungin kapeilla kujilla kulkiessasi voit ihailla värikkäitä taloja ja pistäytyä välillä viihtyisissä ravintoloissa ja kahviloissa sekä pikkuputiikeissa.

Päiväretkikohteita
Phuketista lähdet helposti päiväretkelle lähistöllä sijaitseville saarille. Esimerkiksi vehreistä sademetsistään tunnetut Phi Phi -saaret ovat suosittu käyntikohde, jonne järjestetään Phuketista veneretkiä. Toinen suosittu veneretkikohde on Phang Nga -lahti, jolla sijaitsee mm. 007 ja kultainen ase -elokuvasta tuttu James Bond Island.

Yksi Phuketin tunnetuimmista nähtävyyksistä on kukkulan laelle rakennettu peräti 45 metriä korkea Buddha-patsas. Saaren kymmenistä temppeleistä suosituin on Wat Chalong.

Milloin matkustaa Phuketiin?
Phuketin ilmasto on miellyttävän lämmin ympäri vuoden. Suosituin matkustusajankohta on marras-maaliskuu. Sateisinta on yleensä toukokuussa sekä syys-lokakuussa


Näin löydät parhaan unelmalomasi
Näin löydät parhaan unelmalomasi

Näin löydät parhaan unelmalomasi

Lennot
Usein edullisin vaihtoehto on vaihdollinen lento mihin ei sisälly ruumaan kirjattavia matkatavaroita. Voit tutkia eri lentovaihtoehtoja klikkaamalla ”Lentovaihtoehdot” kuvaketta. Voit myös valita eri lippuvaihtoehtoja klikkaamalla ”Päivitä lentopalvelut” kuvaketta. Tekemäsi muutokset vaikuttavat luonnollisesti kokonaisuuden hintaan.

Hotellit
Varausmoottorimme hakee parhaat hotellihinnat maailmanlaajuisesti yli miljoonan hotellin valikoimasta. Vaihtoehtoja on todella paljon ja olemmekin sen vuoksi valinneet kohteisiin parhaiksi katsomamme vaihtoehdot. Nämä tunnistat ”suosittelemme” tarrasta hotellin kohdalla. Suurin osa hotellien kuvauksista on suomeksi. Haemme hotellien hinnat ja saatavuudet useasta eri kanavasta ja siitä syystä osassa hotelleita saattaa olla kuvaus englanniksi.

Lentokenttäkuljetukset ja muut palvelut kohteessa

Varaamme mielellämme teille myös lentokenttäkuljetukset halutessanne. Mikäli haluaisitte tarjouksen lentokenttäkuljetuksista tai muista lisäpalveluista kohteessa, voitte laittaa meille viestiä lisätietoja kohtaan varauksen viimeisessä vaiheessa.