Pattaya - Aktiivisen lomailijan rantakohde


Thaimaan suosituimpiin turistikohteisiin lukeutuva Pattaya tarjoaa jokaiselle lomailijalle jotakin. Suuret ostoskeskukset, vilkas yöelämä ja kauniit rannat takaavat matkailijoille ikimuistoisia elämyksiä. Rennon ilmapiirin Pattaya tarjoaa paljon erilaisia aktiviteetteja, loistavaa paikallista ruokaa ja takuuvarmaa auringon paistetta.

Pattaya lukeutuu Thaimaan parhaimpiin golfkohteisiin. Tunnin ajomatkan sisällä löytyy peräti 20 golfkenttää.

Varmaa lämpöä etsiville matkailijoille Pattaya sopii mainiosti ja vuoden keskilämpötila pysyykin tasaisesti +30 asteen tuntumassa ympäri vuoden. Pattaya sijaitsee noin 150 kilometriä Thaimaan pääkaupungista Bangkokista. Bangkokista pääsee mutkattomasti kulkemaan Pattayalle esimerkiksi bussilla tai taxilla.


Näin löydät parhaan unelmalomasi
Näin löydät parhaan unelmalomasi

Näin löydät parhaan unelmalomasi

Lennot
Usein edullisin vaihtoehto on vaihdollinen lento mihin ei sisälly ruumaan kirjattavia matkatavaroita. Voit tutkia eri lentovaihtoehtoja klikkaamalla ”Lentovaihtoehdot” kuvaketta. Voit myös valita eri lippuvaihtoehtoja klikkaamalla ”Päivitä lentopalvelut” kuvaketta. Tekemäsi muutokset vaikuttavat luonnollisesti kokonaisuuden hintaan.

Hotellit
Varausmoottorimme hakee parhaat hotellihinnat maailmanlaajuisesti yli miljoonan hotellin valikoimasta. Vaihtoehtoja on todella paljon ja olemmekin sen vuoksi valinneet kohteisiin parhaiksi katsomamme vaihtoehdot. Nämä tunnistat ”suosittelemme” tarrasta hotellin kohdalla. Suurin osa hotellien kuvauksista on suomeksi. Haemme hotellien hinnat ja saatavuudet useasta eri kanavasta ja siitä syystä osassa hotelleita saattaa olla kuvaus englanniksi.

Lentokenttäkuljetukset ja muut palvelut kohteessa

Varaamme mielellämme teille myös lentokenttäkuljetukset halutessanne. Mikäli haluaisitte tarjouksen lentokenttäkuljetuksista tai muista lisäpalveluista kohteessa, voitte laittaa meille viestiä lisätietoja kohtaan varauksen viimeisessä vaiheessa.