Nessebar - Kulttuuria ja rantoja


Bulgariassa, Mustan meren rannalla sijaitseva Nessebar on kulttuurimatkailijan lempikohde. Pieni ja idyllinen Nessebar on ollut Unescon maailmanperintölistalla vuodesta 1983. Nessebarissa pääosassa ei ole pitkät hiekkarannat vaan vanhan kaupungin arkkitehtuuri ja tunnelma.

Kaupunki on jakautunut kahteen erinäköiseen osaan. Kaupungin uudesta osasta löytyy moderneja kerrostaloja ja kauppakeskuksia.

Kaupungin vanhassa osassa voi ihastella uniikkeja, tuhansia vuosia vanhoja rakennuksia. Nessebarin vanha kaupunki sijaitsee niemen kärjessä, jonne johtaa mantereelta silta. Se on yksi Euroopan vanhimmista kaupungeista ja tunnettu sen pitkästä ja värikkäästä menneisyydestä jonne monet kansat ovat jättäneet jälkensä.

Matkailijan on myös mahdollisuus viettää rantalomaa ja lähettyvillä sijaitseva Sunny Beach tarjoaa pitkiä hiekkarantoja ja ja vilkasta yöelämää.


Näin löydät parhaan unelmalomasi
Näin löydät parhaan unelmalomasi

Näin löydät parhaan unelmalomasi

Lennot
Usein edullisin vaihtoehto on vaihdollinen lento mihin ei sisälly ruumaan kirjattavia matkatavaroita. Voit tutkia eri lentovaihtoehtoja klikkaamalla ”Lentovaihtoehdot” kuvaketta. Voit myös valita eri lippuvaihtoehtoja klikkaamalla ”Päivitä lentopalvelut” kuvaketta. Tekemäsi muutokset vaikuttavat luonnollisesti kokonaisuuden hintaan.

Norwegian lentää suorilla lennoilla Burgaksen lentokentälle 3.5.2022 - 20.8.2022.
Lennot lennetään Helsingistä toukokuussa tiistaisin ja lauantaisin ja kesäkuusta eteenpäin tiistaisin ja perjantaisin. Lennot saapuvat Burgakseen yöllä.
Paluu Burgaksen lentokentältä Helsinkiin on toukokuussa keskiviikkoisin ja torstaisin ja kesäkuusta eteenpäin keskiviikkoisin ja lauantaisin.
Matkahaut kannattaa tehdä näillä viikonpäivillä, jotta saat matkojen hinnat suorilla lennoilla.

Hotellit
Varausmoottorimme hakee parhaat hotellihinnat maailmanlaajuisesti yli miljoonan hotellin valikoimasta. Vaihtoehtoja on todella paljon ja olemmekin sen vuoksi valinneet kohteisiin parhaiksi katsomamme vaihtoehdot. Nämä tunnistat ”suosittelemme” tarrasta hotellin kohdalla. Suurin osa hotellien kuvauksista on suomeksi. Haemme hotellien hinnat ja saatavuudet useasta eri kanavasta ja siitä syystä osassa hotelleita saattaa olla kuvaus englanniksi.

Lentokenttäkuljetukset ja muut palvelut kohteessa

Varaamme mielellämme teille myös lentokenttäkuljetukset halutessanne. Mikäli haluaisitte tarjouksen lentokenttäkuljetuksista tai muista lisäpalveluista kohteessa, voitte laittaa meille viestiä lisätietoja kohtaan varauksen viimeisessä vaiheessa.

Tietoa matkustusdokumenteista ja kaupunkiveroista

Bulgariaan matkustettaessa Suomen kansalaisella tulee olla ehjä, virheetön ja voimassa oleva passi tai poliisiviranomaisen myöntämä voimassa oleva uudenmallinen kuvallinen henkilökortti.

Nessebarissa peritään kaupunkiveroa, joka on noin 1,50 €/hlö/yö. Vero maksetaan paikan päällä hotellissa.

Tiedot perustuvat tilanteeseen 03/2022.

Tietoa matkustusdokumenteista ja kaupunkiveroista
Tietoa matkustusdokumenteista ja kaupunkiveroista