Negombo


N. 30 kilometrin päässä Sri Lankan pääkaupungista Colombosta sijaitsevassa Negombossa nautit rantalomailun lisäksi aidosta paikallisesta elämänmenosta. Negombossa on edullisempien vaihtoehtojen lisäksi myös useita tasokkaita hotelleja.

Negombon hiekkaranta on pitkä ja leveä, mutta rannalla ei juurikaan ole palveluja. Rannalla on kuitenkin mukava tehdä pitkiä kävelyretkiä tai seurata kun kalastajat saapuvat päivän saaliinsa kanssa mereltä. Negombo sopii lomakohteeksi matkustajille, jotka haluavat kokea aitoa Sri Lankaa. Jos kaipaat rauhallisempaa rantalomailua tai etsit Sri Lankan kauneimpia rantoja, valitse lomakohteeksesi Hikkaduwa, Bentota, Beruwala tai Marawila.

Negombon suosituin nähtävyys on kaupungin läpi virtaava hollantilainen kanava, jota käytettiin 1600-luvulla kauppareittinä.

Eurooppalaisten kolonialistien hallintokaudesta kaupungissa ovat muistutuksena myös hollantilainen linnoitus sekä useat kirkot. Negombon kaupungin vilkkaat kauppakadut ja paikalliset ravintolat sijaitsevat vain muutaman kilometrin päässä rannalta. Keskustassa, lähellä hollantilaista linnoitusta on myös suuret kalamarkkinat. Pääkaupunki Colomboon, jossa on saaren parhaat ostosmahdollisuudet, matkustat helposti bussilla.


Negombossa on lämmintä ympäri vuoden. Sadekausi osuu  touko-syyskuulle, joten talvikuukaudet ovat parasta matkustusaikaa.


Näin löydät parhaat vaihtoehdot unelmalomallesi
Näin löydät parhaat vaihtoehdot unelmalomallesi

Näin löydät parhaat vaihtoehdot unelmalomallesi

Lennot
Edullisin vaihtoehto on vaihdollinen lento mihin ei sisälly ruumaan kirjattavia matkatavaroita. Voit tutkia eri lentovaihtoehtoja klikkaamalla ”Lentovaihtoehdot” kuvaketta. Voit myös valita eri lippuvaihtoehtoja klikkaamalla ”Päivitä lentopalvelut” kuvaketta. Tekemäsi muutokset vaikuttavat luonnollisesti kokonaisuuden hintaan.

Hotellit
Varausmoottorimme hakee parhaat hotellihinnat maailmanlaajuisesti yli miljoonan hotellin valikoimasta. Vaihtoehtoja on todella paljon ja olemmekin sen vuoksi valinneet kohteisiin parhaiksi katsomamme vaihtoehdot. Nämä tunnistat ”suosittelemme” tarrasta hotellin kohdalla. Suurin osa hotellien kuvauksista on suomeksi. Haemme hotellien hinnat ja saatavuudet useasta eri kanavasta ja siitä syystä osassa hotelleita saattaa olla kuvaus englanniksi.

Lentokenttäkuljetukset ja muut palvelut kohteessa

Varaamme mielellämme teille myös lentokenttäkuljetukset halutessanne. Mikäli haluaisitte tarjouksen lentokenttäkuljetuksista tai muista lisäpalveluista kohteessa, voitte laittaa meille viestiä lisätietoja kohtaan varauksen viimeisessä vaiheessa.