Miami - Aurinkoa ja elämyksiä


Miami on täydellinen lomakohde niin perheille, kaveriporukoille kuin pariskunnillekin. Ilmasto on lämmin ympäri vuoden ja pitkät hiekkarannat kutsuvat viihtymään rannalla. Miami Beach on käsite itsessään ja vuokraamalla auton pääset tutustumaan Floridan muihin hienoihin paikkoihin.

Miamissa asuu noin 500 000 asukasta ja suurkaupunkialueella yli 5 miljoonaa asukasta. Miamissa on tekemistä joka lähtöön. Miami Beach on suosituin alue matkailijoiden keskuudessa pitkien hiekkarantojen ansiosta. Evergladesin kansallispuisto on lyhyen ajomatkan päässä Miamista missä pääset tutustumaan laajaan suoalueeseen ja bongailemaan alligaattoreita. Miamissa pääset talviaikaan katsomaan myös huippu-urheilua. Miamin omat joukkueet Florida Panthers, Miami Dolphins ja Miami Heat pelaavat kotiottelunsa hulppeilla areenoilla Miamissa.

Hiekkarantojen ja auringon paisteen vastakohtana voit käydä katsomassa Florida Panthersin jääkiekko-ottelua viileässä jäähallissa. Asiakaspalvelumme auttaa mielellään ottelulippujen varauksissa.

Aktiviteettien ja nähtävyyksien lisäksi Miamissa shoppailu kannattaa aina. Floridan suurin ostoskeskus Aventura Mall sijaitsee Miami Beachin pohjoisosassa. Fort Lauderdalen kupeessa sijaitseva Sawgrass Mills Mall outletissa teet todellisia löytöjä ja monet merkkivaatteet maksavat vain murto-osan siitä mitä ne maksavat Suomessa. Mitä enemmän shoppaat, sitä enemmän säästät – täydellistä, vai mitä!

Milloin Miamiin kannattaa matkustaa?
Miami on loistava lomakohde lähes ympäri vuoden. Hurrikaanikausi kestää elokuusta lokakuulle, jolloin ilmat voivat olla hyvinkin epävakaita, joten parhaat kuukaudet matkustaa ovat marraskuusta heinäkuuhun.


Näin löydät parhaan unelmalomasi
Näin löydät parhaan unelmalomasi

Näin löydät parhaan unelmalomasi

Lennot
Usein edullisin vaihtoehto on vaihdollinen lento mihin ei sisälly ruumaan kirjattavia matkatavaroita. Voit tutkia eri lentovaihtoehtoja klikkaamalla ”Lentovaihtoehdot” kuvaketta. Voit myös valita eri lippuvaihtoehtoja klikkaamalla ”Päivitä lentopalvelut” kuvaketta. Tekemäsi muutokset vaikuttavat luonnollisesti kokonaisuuden hintaan.

Hotellit
Varausmoottorimme hakee parhaat hotellihinnat maailmanlaajuisesti yli miljoonan hotellin valikoimasta. Vaihtoehtoja on todella paljon ja olemmekin sen vuoksi valinneet kohteisiin parhaiksi katsomamme vaihtoehdot. Nämä tunnistat ”suosittelemme” tarrasta hotellin kohdalla. Suurin osa hotellien kuvauksista on suomeksi. Haemme hotellien hinnat ja saatavuudet useasta eri kanavasta ja siitä syystä osassa hotelleita saattaa olla kuvaus englanniksi.

Lentokenttäkuljetukset ja muut palvelut kohteessa

Varaamme mielellämme teille myös lentokenttäkuljetukset halutessanne. Mikäli haluaisitte tarjouksen lentokenttäkuljetuksista tai muista lisäpalveluista kohteessa, voitte laittaa meille viestiä lisätietoja kohtaan varauksen viimeisessä vaiheessa.

Everglades

Everglades on valtava suoalue joka alkaa heti Miamin metropolialueen ulkopuolelta. Evergladesin alueeseen tutustuu helpoiten ohjatuilla retkillä, joita järjestetään lähes jokaisesta hotellista. Suokiitureilla kiidetään soilla ja bongaillaan alligaattoreita ja tutustutaan Evergladesin ainutlaatuiseen luontoon. Asiakaspalvelumme auttaa mielellään retkien varaamisessa.
Everglades
Everglades

Key West
Key West

Key West

Key West on kuuluisa pikistä silloistaan sekä Ernest Hemingwaystä. Key Westissä sijaitsee Ernest Hemingwayn koti, mikä toimii nykyään museona. Key Westissä pääset bongailemaan delfiinejä ja todistamaan ”vihreää välähdystä” auringonlaskun aikaan. Jos sinulla käy tuuri voit nähdä silloin vilahduksen Lentävästä Hollantilaisesta, mikäli Pirates of the Caribbeanin tarinoihin on uskominen. Mikäli haluaisit yhdistää muutaman päivänä vierailun Key Westiin Miamin matkan yhteydessä, niin asiakaspalvelumme tekee sinulle mielellään tarjouksen yhdistelmälomasta.


ELÄMYS HOLIDAYS VINKIT

Kennedy Space Center Orlando Tips-4
1 Kennedy Space Center sijaitsee Cape Caranevalissa, noin neljän tunnin ajomatkan päässä Miamista. Kennedy Space Centerin vierailijakeskuksessa pääset tutustumaan Nasan ja avaruusmatkailun historiaan. Jos haluat yhdistää vierailun Cape Caranevaliin, asiakaspalvelumme tekee sinulle mielellään tarjouksen lomakokonaisuudesta missä yhdistetään Miami, Cape Caraneval ja Orlando.
2 Orlando, teemapuistojen luvattu kaupunki, sijaitsee noin neljän tunnin ajomatkan päässä Miamista. Orlando on huvittelukohde, jossa sijaitsevat kaikki suosituimmat teemapuistot: Disney World, Universal Studios ja Seaworld. Jokainen näistä kolmesta sisältää useamman eri teemapuiston, joten tekemistä riittää pitkäksi aikaa. Asiakaspalvelumme tekee sinulle mielellään tarjouksen yhdistelmälomasta jossa yhdistyy Miami ja Orlando.
3 Ocean Drive on kuuluisa rantakatu South Beachillä. Tänne kannattaa tulla viettämään rentouttava ranatapäivä ja sen jälkeen hauska ilta Ocean Drivella sijaitsevissa baareissa. Ocean Drive on muutettu heinäkuussa 2020 kävelykaduksi.