Maspalomas - Lapsiperheiden suosikki


Gran Canaria on luonnoltaan erittäin monipuolinen ja onkin siksi ansainnut lempinimen "pienoismantere". Saaren korkein paikka, Pico de las Nieves, kohoaa 1949 metriä merenpinnan yläpuolelle ja sen huippu on yleensä ympäri vuoden lumen peitossa. Vehreässä pohjoisosassa viihtyvät sitrus-, manteli- ja banaaniviljelmät kun taas melkeinpä aavikkomainen eteläosa tarjoaa upeita hiekkarantoja auringonpalvojien iloksi.

Gran Canarian suosituin lomakohde on upeista dyyneistään tunnettu Playa del Inglés. Täältä löydät useita kilometrejä hiekkarantoja, erinomaiset ostosmahdollisuudet, laajan valikoiman vesi- ja urheiluaktiviteetteja sekä vilkkaan iltaelämän. Etelärannikolta löytyvät myös muut matkailijoiden suosikkikohteet kuten Puerto Rico ja Puerto de Mogán. Pääkaupunki Las Palmas taas sijaitsee saaren pohjoisrannikolla ja on n. 400 000 asukkaallaan Kanariansaarten suurin kaupunki. Kulttuurista kiinnostuneille kaupungista löytyy useita kauniita kirkkoja ja mielenkiintoisia museoita.

Ostosmahdollisuudet suurine tavarataloineen ja merkkiliikkeineen ovat loistavat. Kolmen kilometrin pituinen Playa de las Canteras houkuttelee rennon rantapäivän viettoon.

Rantaloman lisäksi Gran Canaria sopii myös aktiivilomakohteeksi. Saaren patikointireitit vievät vehreistä metsistä hiekkadyyneille ja vulkaanisille tasangoille. Golfkenttiä löytyy sekä Las Palmasista että etelärannikolta.

Maspalomas
Maspalomas on lapsiperheiden suosikkikohde Gran Canarialla. Maspalomasin upeilla kilometrien pituisilla hiekkadyynirannoilla vietät rentoa ja rauhallista lomaa. Perheen pienimmät viihtyvät myös Holiday World -huvipuistossa ja Aqualand Maspalomas -vesipuistossa. Melonerasin viehättävällä rantabulevardilla voit tehdä kävelyretkiä ja viettää iltaa sen varrella sijaitsevissa ravintoloissa ja baareissa. Maspalomasissa on golfkenttä ja lisäksi voit harrastaa monia vesiurheilulajeja kuten snorklausta, sukellusta tai surffausta. Playa del Inglés on lyhyen bussi- tai taksimatkan päässä.


Näin löydät parhaat vaihtoehdot unelmalomallesi

Näin löydät parhaat vaihtoehdot unelmalomallesi

Lennot
Edullisin vaihtoehto on usein vaihdollinen lento mihin ei sisälly ruumaan kirjattavia matkatavaroita. Voit tutkia eri lentovaihtoehtoja klikkaamalla ”Lentovaihtoehdot” kuvaketta. Voit myös valita eri lippuvaihtoehtoja klikkaamalla ”Päivitä lentopalvelut” kuvaketta. Tekemäsi muutokset vaikuttavat luonnollisesti kokonaisuuden hintaan.


Norwegian lentää suorilla lennoilla Gran Canarialle Las Palmasin lentokentälle viidesti viikossa 31.10.2022-13.3.2023.

Lennot lennetään molempiin suuntiin maanantaisin, tiistaisin, keskiviikkoisin, perjantaisin ja lauantaisin.

Matkahaut kannattaa tehdä näillä viikonpäivillä, jotta saat matkojen hinnat suorilla lennoilla.

Hotellit
Varausmoottorimme hakee parhaat hotellihinnat maailmanlaajuisesti yli miljoonan hotellin valikoimasta. Vaihtoehtoja on todella paljon ja olemmekin sen vuoksi valinneet kohteisiin parhaiksi katsomamme vaihtoehdot. Nämä tunnistat ”suosittelemme” tarrasta hotellin kohdalla. Suurin osa hotellien kuvauksista on suomeksi. Haemme hotellien hinnat ja saatavuudet useasta eri kanavasta ja siitä syystä osassa hotelleita saattaa olla kuvaus englanniksi.

Lentokenttäkuljetukset ja muut palvelut kohteessa

Varaamme mielellämme teille myös lentokenttäkuljetukset halutessanne. Mikäli haluaisitte tarjouksen lentokenttäkuljetuksista tai muista lisäpalveluista kohteessa, voitte laittaa meille viestiä lisätietoja kohtaan varauksen viimeisessä vaiheessa.


Tietoa matkustusdokumenteista ja veroista

Espanjaan matkustettaessa Suomen kansalaisella tulee olla ehjä, virheetön ja voimassa oleva passi tai poliisiviranomaisen myöntämä voimassa oleva uudenmallinen kuvallinen henkilökortti.

Gran Canarian hotelleissa ei peritä kaupunkiveroa.

Tiedot perustuvat tilanteeseen 03/2022.

Tietoa matkustusdokumenteista ja veroista