Marbella


Vajaan tunnin ajomatkan päässä Malagasta sijaitseva Marbella on tunnettu pitkistä rannoistaan ja ympärivuotisesta auringon paisteesta. Monipuolinen Marbella tarjoaa kauniita rantoja, hyviä ravintoloita ja loistavia shoppailumahdollisuuksia. Espanjan aurinkorannikon suosituimpiin kohteisiin lukeutuvassa Marbellassa on tekemistä monenlaiselle lomailijalle. Rannikolla on lähettyvillä kauniita vuoristokyliä ja katedraaleja ja lyhyen ajomatkan päässä on useita mielenkiintoisia retkikohteita, kuten Gibraltar, Ronda ja Malaga.

Marbellassa on loistava ravintolatarjonta.

Kaupungista löytyy sekä Michelin-tähdellä varustettuja gourmet-ravintoloita että pienempiä tapas-paikkoja. Vaihtoehtoja löytyy moneen eri hintatasoon. Marbellasta löydät Puerto Banúsin ja sen tunnetun huvivenesataman ja ylelliset ostospaikat. Puerto Banus kerää kesäisin tuhansia ihmisiä ihailemaan komeita jahteja ja urheiluautoja.

Marbella on suosittu golffareiden lomakohteena. Andalusian yli 100 golfkenttää tarjoaa upeat puitteet golffaamiseen. Kaupungissa voi toki harrastaa muitakin lajeja, kuten padelia ja pyöräilyä. Talvikaudella muutaman tunnin ajomatkan päässä Sierra Nevadan vuoristossa voi jopa lasketella.


Näin löydät parhaat vaihtoehdot
Näin löydät parhaat vaihtoehdot

Näin löydät parhaat vaihtoehdot

Lennot
Edullisin vaihtoehto on vaihdollinen lento mihin ei sisälly ruumaan kirjattavia matkatavaroita. Voit tutkia eri lentovaihtoehtoja klikkaamalla ”Lentovaihtoehdot” kuvaketta. Voit myös valita eri lippuvaihtoehtoja klikkaamalla ”Päivitä lentopalvelut” kuvaketta. Tekemäsi muutokset vaikuttavat luonnollisesti kokonaisuuden hintaan.

Hotellit
Varausmoottorimme hakee parhaat hotellihinnat maailmanlaajuisesti yli miljoonan hotellin valikoimasta. Vaihtoehtoja on todella paljon ja olemmekin sen vuoksi valinneet kohteisiin parhaiksi katsomamme vaihtoehdot. Nämä tunnistat ”suosittelemme” tarrasta hotellin kohdalla. Suurin osa hotellien kuvauksista on suomeksi. Haemme hotellien hinnat ja saatavuudet useasta eri kanavasta ja siitä syystä osassa hotelleita saattaa olla kuvaus englanniksi.

Lentokenttäkuljetukset ja muut palvelut kohteessa

Varaamme mielellämme teille myös lentokenttäkuljetukset halutessanne. Mikäli haluaisitte tarjouksen lentokenttäkuljetuksista tai muista lisäpalveluista kohteessa, voitte laittaa meille viestiä lisätietoja kohtaan varauksen viimeisessä vaiheessa.


Tietoa matkustusdokumenteista ja kaupunkiveroista

Espanjaan matkustettaessa Suomen kansalaisella tulee olla ehjä, virheetön ja voimassa oleva passi tai poliisiviranomaisen myöntämä voimassa oleva uudenmallinen kuvallinen henkilökortti.

Marbellan hotelleissa ei peritä kaupunkiveroa.

Tiedot perustuvat tilanteeseen 03/2022.

Tietoa matkustusdokumenteista ja kaupunkiveroista