Malediivit - unelmien rantalomakohde


Intian valtamerellä sijaitseva Malediivit on monien unelmien matkakohde. Kristallinkirkas meri, huojuvat palmut ja pehmeät, valkeat hiekkarannat kutsuvat rentouttavaan lomanviettoon. Vedenalainen maailma tarjoaa kuitenkin myös huikeita aktiviteetteja. Malediivit on varsinainen sukeltajan paratiisi, mutta tarjolla on myös paljon muita vesiurheilumahdollisuuksia - snorklausta, SUP-lautailua, melontaa, kalastusta...

Malediivit koostuu lukuisista atolleista ja niitä ympäröivistä koralliriutoista. Tasokkaita hotelleja löytyy runsaasti. Monissa hotelleissa asut joko aivan rannalla tai veden päällä.

Useimmat hotellit sijaitsevat omilla saarillaan ja näille päästäkseen pitää varata lisämaksullinen kuljetus joko lentäen, veneellä tai molemmilla. Hotellit ovat yleensä koko saaren käsittäviä lomakyliä, jotka tarjoavat vesiurheiluaktiviteettien lisäksi myös tasokkaita kylpylähoitoja ja monipuolisia ravintolapalveluja.

Luksuskohteena tunnettu Malediivit on erityisen suosittu häämatkalaisten keskuudessa. Saarilta löytyy kuitenkin myös lapsiperheille sopivia hotelleja. Suosituin matkustusajankohta on marraskuusta huhtikuuhun. Toukokuusta lokakuuhun kestävän sadekauden aikana on erittäin lämmintä, mutta sateisiin päiviin pitää varautua.


Näin löydät parhaat vaihtoehdot unelmalomallesi
Näin löydät parhaat vaihtoehdot unelmalomallesi

Näin löydät parhaat vaihtoehdot unelmalomallesi

Lennot
Edullisin vaihtoehto on vaihdollinen lento mihin ei sisälly ruumaan kirjattavia matkatavaroita. Voit tutkia eri lentovaihtoehtoja klikkaamalla ”Lentovaihtoehdot” kuvaketta. Voit myös valita eri lippuvaihtoehtoja klikkaamalla ”Päivitä lentopalvelut” kuvaketta. Tekemäsi muutokset vaikuttavat luonnollisesti kokonaisuuden hintaan.

Hotellit
Varausmoottorimme hakee parhaat hotellihinnat maailmanlaajuisesti yli miljoonan hotellin valikoimasta. Vaihtoehtoja on todella paljon ja olemmekin sen vuoksi valinneet kohteisiin parhaiksi katsomamme vaihtoehdot. Nämä tunnistat ”suosittelemme” tarrasta hotellin kohdalla. Suurin osa hotellien kuvauksista on suomeksi. Haemme hotellien hinnat ja saatavuudet useasta eri kanavasta ja siitä syystä osassa hotelleita saattaa olla kuvaus englanniksi.

Lentokenttäkuljetukset ja muut palvelut kohteessa

Varaamme mielellämme teille myös lentokenttäkuljetukset halutessanne. Mikäli haluaisitte tarjouksen lentokenttäkuljetuksista tai muista lisäpalveluista kohteessa, voitte laittaa meille viestiä lisätietoja kohtaan varauksen viimeisessä vaiheessa. Lähes kaikkiin Malediivien hotelleihin pitää jatkaa kansainväliseltä lentokentältä joko lentäen tai veneellä. Nämä kuljetukset ovat lisämaksullisia.