Málaga - Rantalomaa ja kulttuuria


Aurinkorannikon Málaga voi syystä olla ylpeä – kaupungin kulttuuritarjonta, nähtävyydet ja historia muodostavat monipuolisen kokonaisuuden, jossa vierailija varmasti viihtyy. Tämä Costa del Solin helmi kylpee auringossa yli 300 päivää vuodessa, joten ranta- ja kaupunkiloman yhdistäminen on helppoa.

Málagassa yhdistyvät moderni arkkitehtuuri ja tunnelmallinen Vanhakaupunki kapeine kujineen. Kaupungin keskustan vieressä kohoaa Gibralfaron vuori, jonka huipulla sijaitsevalta linnoitukselta avautuu vaikuttava näköala. Merelliseen tunnelmaan pääset rantabulevardilla, joka on myös suosittu illanviettopaikka.

Kulttuurin ystävä voi valita päivän vierailukohteekseen jonkin kaupungin kymmenistä museoista ja tutustua illalla espanjalaisiin perinteisiin flamenco-esityksen parissa.

Kannattaa vierailla ainakin Málagassa syntyneen taiteilija Pablo Picasson töitä esittelevässä vaikuttavassa Palacio de Buenavistassa sijaitsevassa Picasso-museossa tai andalusialaiseen taiteeseen erikoistuneessa Carmen Thyssen -museossa.

Kaupunki on tunnettu myös vilkkaasta yöelämästään sekä tasokkaista ravintoloistaan. Myös rennompia tapasbaareja löytyy runsaasti. Ostoskaduista suosituin on Calle Marqués de Larios muodikkaine liikkeineen. Suuremmat ostoskeskukset sijaitsevat vähän keskustan ulkopuolella. Vaikka majoittuisit aurinkorannikon lomakylien sijaan mielummin Málagan kaupungissa, rantalomailua ei tarvitse unohtaa, sillä kaupungista löytyy useita viihtyisiä rantoja. Tunnetuin näistä on aivan keskustan tuntumassa sijaitseva Malagueta.


Näin löydät parhaan vaihtoehdon unelmalomallesi
Näin löydät parhaan vaihtoehdon unelmalomallesi

Näin löydät parhaan vaihtoehdon unelmalomallesi

Lennot
Usein edullisin vaihtoehto on vaihdollinen lento mihin ei sisälly ruumaan kirjattavia matkatavaroita. Voit tutkia eri lentovaihtoehtoja klikkaamalla ”Lentovaihtoehdot” kuvaketta. Voit myös valita eri lippuvaihtoehtoja klikkaamalla ”Päivitä lentopalvelut” kuvaketta. Tekemäsi muutokset vaikuttavat luonnollisesti kokonaisuuden hintaan.

Finnair ja Norwegian lentävät Malagaan suorilla lennoilla. Lennot ovat usein huomattavasti edullisempia arkipäivinä verrattuna viikonloppuun. Mikäli voit lähteä reissuun viikolla, voit säästää matkan hinnassa huomattavasti.

Hotellit
Varausmoottorimme hakee parhaat hotellihinnat maailmanlaajuisesti yli miljoonan hotellin valikoimasta. Vaihtoehtoja on todella paljon ja olemmekin sen vuoksi valinneet kohteisiin parhaiksi katsomamme vaihtoehdot. Nämä tunnistat ”suosittelemme” tarrasta hotellin kohdalla. Suurin osa hotellien kuvauksista on suomeksi. Haemme hotellien hinnat ja saatavuudet useasta eri kanavasta ja siitä syystä osassa hotelleita saattaa olla kuvaus englanniksi.

Lentokenttäkuljetukset ja muut palvelut kohteessa

Varaamme mielellämme teille myös lentokenttäkuljetukset halutessanne. Mikäli haluaisitte tarjouksen lentokenttäkuljetuksista tai muista lisäpalveluista kohteessa, voitte laittaa meille viestiä lisätietoja kohtaan varauksen viimeisessä vaiheessa.

Tietoa matkustusdokumenteista ja kaupunkiveroista

Espanjaan matkustettaessa Suomen kansalaisella tulee olla ehjä, virheetön ja voimassa oleva passi tai poliisiviranomaisen myöntämä voimassa oleva uudenmallinen kuvallinen henkilökortti.

Malagan hotelleissa ei peritä kaupunkiveroa.

Tiedot perustuvat tilanteeseen 03/2022.

Tietoa matkustusdokumenteista ja kaupunkiveroista


ELÄMYS HOLIDAYS VINKIT

Tips-4
1

Maurien vanha hallintokeskus Alhambran palatsi on 1,5 tunnin ajomatkan päässä Malagasta, mikä tekee siitä mainion päiväretkikohteen joko vuokra-autolla tai opastetulla retkellä. Alhambra on todella suosittu käyntikohde ympäri vuoden, joten liput sinne kannattaa ostaa etukäteen. Kesäaikaan opastettu retki saattaa olla paras tapa tutustua kohteeseen ja varmistaa sisäänpääsy. Asiakaspalvelumme auttaa mielellään auton vuokrauksessa tai retkien ja lippujen varaamisessa. Päivittäin toteutuvat retket ovat usein englannin kielellä opastettuja.