Rethymnon - Rantalomailua ja vanhankapungin lumoa


Rethymnon on yliopistokaupunki ja sen myötä eläväinen kaupunki. Rethymnonin pitkät hiekkarannat kutsuvat viettämään rennon rantapäivän tai jos pidät aktiivisemmasta lomailusta, on Rethymnonista helppo tutustua Kreetan saareen sen keskeisen sijainnin vuoksi. Hanian ja Heraklionin lentokentille on noin tunnin ajomatka, joten voit saapua Rethymnoniin kummankin lentokentän kautta.

Vanhakaupunki on täynnä hyviä ruokapaikkoja ja tunnelmallisia tavernoita. Ihastuttavia pastellinsävyisiä taloja täynnä olevan vanhankaupungin kapeilla pikkukujilla teet parhaat tuliaisostokset. Kaupungin tunnetuin nähtävyys on 1500-luvulla rakennettu venetsialainen Fortezza-linnoitus. Rethymnon on myös loistava perhekohde.


Näin löydät parhaat vaihtoehdot unelmalomallesi

Näin löydät parhaat vaihtoehdot unelmalomallesi

Lennot
Edullisin vaihtoehto on usein vaihdollinen lento mihin ei sisälly ruumaan kirjattavia matkatavaroita. Voit tutkia eri lentovaihtoehtoja klikkaamalla ”Lentovaihtoehdot” kuvaketta. Voit myös valita eri lippuvaihtoehtoja klikkaamalla ”Päivitä lentopalvelut” kuvaketta. Tekemäsi muutokset vaikuttavat luonnollisesti kokonaisuuden hintaan.

Hotellit
Varausmoottorimme hakee parhaat hotellihinnat maailmanlaajuisesti yli miljoonan hotellin valikoimasta. Vaihtoehtoja on todella paljon ja olemmekin sen vuoksi valinneet kohteisiin parhaiksi katsomamme vaihtoehdot. Nämä tunnistat ”suosittelemme” tarrasta hotellin kohdalla. Suurin osa hotellien kuvauksista on suomeksi. Haemme hotellien hinnat ja saatavuudet useasta eri kanavasta ja siitä syystä osassa hotelleita saattaa olla kuvaus englanniksi.

Lentokenttäkuljetukset ja muut palvelut kohteessa

Varaamme mielellämme teille myös lentokenttäkuljetukset halutessanne. Mikäli haluaisitte tarjouksen lentokenttäkuljetuksista tai muista lisäpalveluista kohteessa, voitte laittaa meille viestiä lisätietoja kohtaan varauksen viimeisessä vaiheessa.


Tietoa matkustusdokumenteista ja kaupunkiveroista

Kreikkaan matkustettaessa Suomen kansalaisella tulee olla ehjä, virheetön ja voimassa oleva passi tai poliisiviranomaisen myöntämä voimassa oleva uudenmallinen kuvallinen henkilökortti.

Kreetalla peritään kaupunkiveroa, joka on 0,50 € - 4 €/huone/yö. Vero maksetaan paikan päällä hotellissa.

Tiedot perustuvat tilanteeseen 03/2022.

Tietoa matkustusdokumenteista ja kaupunkiveroista