Platanias - Rentoa rantalomaa arvostaville


Platanias kuuluu Kreetan suosituimpiin lomakohteisiin. Täältä löydät pitkiä hiekkarantoja, pikkuputiikkeja, useita ravintoloita ja tavernoja sekä baareja ja yökerhoja. Hotellivalikoima on monipuolinen huoneistohotelleista ja pienistä perheomisteisista hotelleista tasokkaisiin loistohotelleihin.

Plataniaksen sataman molemmilla puolilla levittyy pitkät hiekkarannat, joilla on hyvät palvelut. Plataniaksen rannoilla voit tehdä rauhallisia kävelyretkiä ja paikalliseen elämänmenoon pääset tutustumaan kylän vanhassa keskustassa. Plataniaksesta on n. 12 kilometriä Haniaan, jonka tunnelmallisessa vanhassakaupungissa kannattaa myös loman aikana vierailla.


Näin löydät parhaat vaihtoehdot unelmalomallesi

Näin löydät parhaat vaihtoehdot unelmalomallesi

LennotEdullisin vaihtoehto on usein vaihdollinen lento mihin ei sisälly ruumaan kirjattavia matkatavaroita. Voit tutkia eri lentovaihtoehtoja klikkaamalla ”Lentovaihtoehdot” kuvaketta. Voit myös valita eri lippuvaihtoehtoja klikkaamalla ”Päivitä lentopalvelut” kuvaketta. Tekemäsi muutokset vaikuttavat luonnollisesti kokonaisuuden hintaan.Hotellit Varausmoottorimme hakee parhaat hotellihinnat maailmanlaajuisesti yli miljoonan hotellin valikoimasta. Vaihtoehtoja on todella paljon ja olemmekin sen vuoksi valinneet kohteisiin parhaiksi katsomamme vaihtoehdot. Nämä tunnistat ”suosittelemme” tarrasta hotellin kohdalla. Suurin osa hotellien kuvauksista on suomeksi. Haemme hotellien hinnat ja saatavuudet useasta eri kanavasta ja siitä syystä osassa hotelleita saattaa olla kuvaus englanniksi.Lentokenttäkuljetukset ja muut palvelut kohteessaVaraamme mielellämme teille myös lentokenttäkuljetukset halutessanne. Mikäli haluaisitte tarjouksen lentokenttäkuljetuksista tai muista lisäpalveluista kohteessa, voitte laittaa meille viestiä lisätietoja kohtaan varauksen viimeisessä vaiheessa.


Tietoa matkustusdokumenteista ja kaupunkiveroista

Kreikkaan matkustettaessa Suomen kansalaisella tulee olla ehjä, virheetön ja voimassa oleva passi tai poliisiviranomaisen myöntämä voimassa oleva uudenmallinen kuvallinen henkilökortti.

Kreetalla peritään kaupunkiveroa, joka on 0,50 € - 4 €/huone/yö. Vero maksetaan paikan päällä hotellissa.

Tiedot perustuvat tilanteeseen 03/2022.

Tietoa matkustusdokumenteista ja kaupunkiveroista