Hania - Historiaa ja rantoja


Kreetan Hania on loistava lomakohde kaikenikäisille. Hanian kaupungin länsipuolelta alkaa pitkä ranta, jonka varrella on Plataniaksen, Malemen ja Kolymbarin kylät, joissa on lukemattomia hotellivaihtoehtoja pienistä perheomisteisista hotelleista suuriin hotellikomplekseihin.

Hanian idyllinen vanhakaupunki on tunnettu värikkäiden talojen ympäröimästä venetsialaisesta satamasta, jonka ympäristöstä löytyy lukuisia ravintoloita, tavernoita ja kahviloita ja se onkin erittäin suosittu illanviettopaikka.

Sataman edustalla kohoaa majakka, jonka juurelle voit kävellä aallonmurtajaa pitkin ihailemaan kaunista näköalaa satamaan ja läheisille vuorille. Tuliaisostoksia voit tehdä vanhankaupungin kujien katukojuista, kansainväliset ketjuliikkeet taas löytyvät kaupungin uudemmasta keskustasta.


Näin löydät parhaat vaihtoehdot unelmalomallesi

Näin löydät parhaat vaihtoehdot unelmalomallesi

Lennot
Edullisin vaihtoehto on usein vaihdollinen lento mihin ei sisälly ruumaan kirjattavia matkatavaroita. Voit tutkia eri lentovaihtoehtoja klikkaamalla ”Lentovaihtoehdot” kuvaketta. Voit myös valita eri lippuvaihtoehtoja klikkaamalla ”Päivitä lentopalvelut” kuvaketta. Tekemäsi muutokset vaikuttavat luonnollisesti kokonaisuuden hintaan.


Norwegian lentää suorilla lennoilla Hanian lentokentälle 2.4.2022 - 29.10.2022.

Lennot Helsingistä lähtevät huhtikuussa lauantaisin ja kesäkuusta eteenpäin maanantaisin, keskiviikkoisin ja lauantaisin.

Paluu Hanian lentokentältä Helsinkiin on huhtikuussa lauantaisin; toukokuussa maanantaisin, torstaisin ja lauantaisin; kesäkuusta elokuun puoliväliin tiistaisin, torstaisin ja lauantaisin sekä elokuun puolivälistä eteenpäin maanantaisin, torstaisin ja lauantaisin.

Matkahaut kannattaa tehdä näillä viikonpäivillä, jotta saat matkojen hinnat suorilla lennoilla.

Hotellit
Varausmoottorimme hakee parhaat hotellihinnat maailmanlaajuisesti yli miljoonan hotellin valikoimasta. Vaihtoehtoja on todella paljon ja olemmekin sen vuoksi valinneet kohteisiin parhaiksi katsomamme vaihtoehdot. Nämä tunnistat ”suosittelemme” tarrasta hotellin kohdalla. Suurin osa hotellien kuvauksista on suomeksi. Haemme hotellien hinnat ja saatavuudet useasta eri kanavasta ja siitä syystä osassa hotelleita saattaa olla kuvaus englanniksi.

Lentokenttäkuljetukset ja muut palvelut kohteessa

Varaamme mielellämme teille myös lentokenttäkuljetukset halutessanne. Mikäli haluaisitte tarjouksen lentokenttäkuljetuksista tai muista lisäpalveluista kohteessa, voitte laittaa meille viestiä lisätietoja kohtaan varauksen viimeisessä vaiheessa.
Kreikkaan matkustettaessa Suomen kansalaisella tulee olla ehjä, virheetön ja voimassa oleva passi tai poliisiviranomaisen myöntämä voimassa oleva uudenmallinen kuvallinen henkilökortti.

Kreetalla peritään kaupunkiveroa, joka on 0,50 € - 4 €/huone/yö. Vero maksetaan paikan päällä hotellissa.

Tiedot perustuvat tilanteeseen 03/2022.