Korfu - Vehreä lomaparatiisi


Korfun saari sijaitsee Joonian merellä aivan Albanian rannikontuntumassa. Korfu on poikkeuksellisen vehreä saari verrattuna muihin Kreikan saariin. Korfulla on rantaviivaa yli 200 kilometriä joten rantoja löytyy joka lähtöön pitkistä hienohiekkaisista rannoista pieniin pikkukivipoukamiin. Yksi suosittu lomaviettotapa Korfulla onkin täydellisen rannan metsästys, sillä toinen toistaan parempia vaihtoehtoja todellakin riittää.

Korfun kaupunki, vanhalta nimeltään Kerkira, on todella viehättävä venetsialaistyylinen kaupunki. Korfun vanhakaupunki onkin Unescon maailmanperintölistalla rikkaan historiansa ansiosta. Korfua ovat miehittäneet aikanaan kaikki kansat jotka Välimerellä ovat vuorotellen pitäneet vallan kahvasta kiinni ja kaikkien näiden kansojen roomalaisista venetsialaisiin ja britteihin käden jäljet näkyvät Korfulla.

Korfun kaupungin pastellin sävyiset rakennukset kutsuvat vaeltelemaan vanhankaupungin kapeilla kujilla ja pysähtymään maistelemaan ouzoa pieniin kahviloihin.

Lapsiperheille parhaiten sopiva lomakohde Korfulla on Agios Ioannis, joka sijaitsee lähellä Korfun kaupunkia. Täältä löytyy eniten lapsiperheille sopivia hotelleja ja lapsien mielestä varmasti suurin syy miksi tänne kannattaa suunnata on Aqualand vesipuisto. Aqualandista löytyy puuhaa niin perheen pienimmille kuin hurjapäisimmillekin jäsenille.   

Milloin Korfulle kannattaa matkustaa?
Paras aika matkustaa Korfulle on kesäkuusta lokakuuhun. Keskikesän kuukausina lämpötilat nousevat helposti +30C asteeseen. Syyskuussa merivesi on lämpimimmillään ja lämpötilakin on miellyttävät noin +25C.


Paleokastritsa
Paleokastritsa

Paleokastritsa

Paleokastritsa on yksi Korfun monista upeista paikoista. Paleokastritsassa on upeat maisemat ja täältä löytyy turkoosia merta, hienohiekkainen ranta ja jylhät vuoret. Neitsyt Marian luostari seisoo korkealla kallion päällä josta aukeaa upeat näkymät turkoosille Joonian merelle. Hyvä idea on lähteä lasipohjaveneellä pienelle kierrokselle mistä näkee tämän paratiisinomaisen paikan mereltä käsin ja voi vaikka pulahtaa välillä virkistävään mereen. Paleokastritsaan pääsee Korfun kaupungista bussilla tai vuokra-autolla.

Näin löydät parhaan unelmalomasi

Lennot
Usein edullisin vaihtoehto on vaihdollinen lento mihin ei sisälly ruumaan kirjattavia matkatavaroita. Voit tutkia eri lentovaihtoehtoja klikkaamalla ”Lentovaihtoehdot” kuvaketta. Voit myös valita eri lippuvaihtoehtoja klikkaamalla ”Päivitä lentopalvelut” kuvaketta. Tekemäsi muutokset vaikuttavat luonnollisesti kokonaisuuden hintaan.

Norwegian lentää Helsingistä Korfulle suorilla lennoilla sunnuntaisin 5.6.2022 - 31.7.2022. Lento saapuu Korfulle sunnuntain ja maanantain välisenä yönä ja paluu korfulta Helsinkiin lähtee Maanantaina aamuyöllä.
Matkahaku kannattaa tehdä sunnuntai-maanantai välille jotta saat suorat lennot matkapakettiisi.

Hotellit
Varausmoottorimme hakee parhaat hotellihinnat maailmanlaajuisesti yli miljoonan hotellin valikoimasta. Vaihtoehtoja on todella paljon ja olemmekin sen vuoksi valinneet kohteisiin parhaiksi katsomamme vaihtoehdot. Nämä tunnistat ”suosittelemme” tarrasta hotellin kohdalla. Suurin osa hotellien kuvauksista on suomeksi. Haemme hotellien hinnat ja saatavuudet useasta eri kanavasta ja siitä syystä osassa hotelleita saattaa olla kuvaus englanniksi.

Lentokenttäkuljetukset ja muut palvelut kohteessa

Varaamme mielellämme teille myös lentokenttäkuljetukset halutessanne. Mikäli haluaisitte tarjouksen lentokenttäkuljetuksista tai muista lisäpalveluista kohteessa, voitte laittaa meille viestiä lisätietoja kohtaan varauksen viimeisessä vaiheessa.
Näin löydät parhaan unelmalomasi
Näin löydät parhaan unelmalomasi