Kemer


Kemer on rauhallinen ja viihtyisä erityisesti lapsiperheiden suosiossa oleva rantalomakohde Taurus-vuoriston kupeessa Turkin etelärannikolla. Kemerin upeat rannat ja kristallinkirkas meri houkuttelevat niin auringonpalvojia kuin snorklaajia ja sukeltajiakin. Täällä voit harrastaa myös mm. patikointia, tennistä tai pyöräilyä. Kemerin sydän on venesatama, jonka ympäristöstä löydät paljon ravintoloita ja pikkuputiikkeja.

Jos haluat tehdä ostoksia tai kaipaat vilkkaampaa iltaelämää, suuntaa n. 40 kilometrin päässä sijaitsevaan Antalyan kaupunkiin. Matkan taitat helposti bussilla. Historiasta kiinnostuneet taas lähtevät päiväretkelle lyhyen ajomatkan päässä sijaitsevaan muinaisen Phaseliksen kaupungin raunioille. Lähellä on myös Beydaglarin kansallispuisto ja Olympos-vuori, jonka huipulle voit nousta kaapelihissillä ihailemaan upeaa näköalaa. Kemeriin kannattaa matkustaa huhtikuun ja lokakuun välisenä aikana.


Näin löydät parhaat vaihtoehdot unelmalomallesi

Näin löydät parhaat vaihtoehdot unelmalomallesi

Lennot
Edullisin vaihtoehto on usein vaihdollinen lento mihin ei sisälly ruumaan kirjattavia matkatavaroita. Voit tutkia eri lentovaihtoehtoja klikkaamalla ”Lentovaihtoehdot” kuvaketta. Voit myös valita eri lippuvaihtoehtoja klikkaamalla ”Päivitä lentopalvelut” kuvaketta. Tekemäsi muutokset vaikuttavat luonnollisesti kokonaisuuden hintaan.

Hotellit
Varausmoottorimme hakee parhaat hotellihinnat maailmanlaajuisesti yli miljoonan hotellin valikoimasta. Vaihtoehtoja on todella paljon ja olemmekin sen vuoksi valinneet kohteisiin parhaiksi katsomamme vaihtoehdot. Nämä tunnistat ”suosittelemme” tarrasta hotellin kohdalla. Suurin osa hotellien kuvauksista on suomeksi. Haemme hotellien hinnat ja saatavuudet useasta eri kanavasta ja siitä syystä osassa hotelleita saattaa olla kuvaus englanniksi.

Lentokenttäkuljetukset ja muut palvelut kohteessa

Varaamme mielellämme teille myös lentokenttäkuljetukset halutessanne. Mikäli haluaisitte tarjouksen lentokenttäkuljetuksista tai muista lisäpalveluista kohteessa, voitte laittaa meille viestiä lisätietoja kohtaan varauksen viimeisessä vaiheessa.


Tietoa matkustusdokumenteista ja veroista

Turkkiin matkustettaessa Suomen kansalaisella tulee olla ehjä, virheetön ja voimassa oleva passi. Passin tulee olla voimassa vielä 6 kk matkan jälkeen.

Kemerissä peritään kaupunkiveroa, joka on noin 1,16 €/hlö/yö (18 Turkin liiraa) majoituttaessa 5 tähden hotellissa, noin 0,78 €/hlö/yö (12 Turkin liiraa) majoituttaessa 4 tähden hotellissa, noin 0,58 €/hlö/yö majoituttaessa 3 tähden hotellissa (9 Turkin liiraa) ja noin 0,39 €/hlö/yö (6 Turkin liiraa) majoituttaessa 2 ja 1 tähden hotellissa. Vero peritään kaikilta yli 12-vuotiailta. Vero maksetaan paikan päällä hotellissa.

Tiedot perustuvat tilanteeseen 03/2022.

Tietoa matkustusdokumenteista ja veroista