Hurghada


Yhdistelmä historiaa, turkoosin sinisiä vesiä ja paahtavaa aurinkoa. Hurghada tunnetaan rantaloma- ja sukelluskohteena, jonka upeat koralliriutat houkuttelevat matkailijoita luokseen. Pitkin Punaisenmeren rantaa levittäytyvä Hurghada oli vuosisatojen ajan pieni kalastajakylä, kunnes turistit huomasivat sen viehätyksen ja Hurghadasta kasvoikin nopeasti yksi Egyptin suosituimmista rantalomakohteista.

Hurgadaan matkustetaan paljon vedenalaisten nähtävyyksien vuoksi. Punaisenmeren turkoosinsininen vesi houkuttelee lomakaupunkiin niin sukeltajia kuin snorklaajia eri puolilta maailmaa.

Myös vesiurheilu mahdollisuuksia on tarjolla monessa eri muodossa. Hurghadasta löytyy myös paljon erilaisia shoppailumahdollisuuksia aina halvoista matkamuistokojuista merkkiliikkeisiin. Vaikka Hurghadassa voi tehdä ostoksia myös suuremmissa ostoskeskuksissa, paikalliset basaarit tarjoavat mielenkiintoisen ostoselämyksen. Iltaelämää kaupungista löytyy laidasta laitaan. Vauhdikkaimmat matkailijat voivat suunnata Hurgadan baareihin ja klubeille.

Punainenmeri ja sen varma aurinkoinen ilmasto tekevät Hurghadasta mainion perhelomakohteen. Hintatasoltaan Egypti on myös varsin edullinen lomakohde.


Näin löydät parhaat vaihtoehdot
Näin löydät parhaat vaihtoehdot

Näin löydät parhaat vaihtoehdot

Lennot
Edullisin vaihtoehto on vaihdollinen lento mihin ei sisälly ruumaan kirjattavia matkatavaroita. Voit tutkia eri lentovaihtoehtoja klikkaamalla ”Lentovaihtoehdot” kuvaketta. Voit myös valita eri lippuvaihtoehtoja klikkaamalla ”Päivitä lentopalvelut” kuvaketta. Tekemäsi muutokset vaikuttavat luonnollisesti kokonaisuuden hintaan.

Hotellit
Varausmoottorimme hakee parhaat hotellihinnat maailmanlaajuisesti yli miljoonan hotellin valikoimasta. Vaihtoehtoja on todella paljon ja olemmekin sen vuoksi valinneet kohteisiin parhaiksi katsomamme vaihtoehdot. Nämä tunnistat ”suosittelemme” tarrasta hotellin kohdalla. Suurin osa hotellien kuvauksista on suomeksi. Haemme hotellien hinnat ja saatavuudet useasta eri kanavasta ja siitä syystä osassa hotelleita saattaa olla kuvaus englanniksi.

Lentokenttäkuljetukset ja muut palvelut kohteessa

Varaamme mielellämme teille myös lentokenttäkuljetukset halutessanne. Mikäli haluaisitte tarjouksen lentokenttäkuljetuksista tai muista lisäpalveluista kohteessa, voitte laittaa meille viestiä lisätietoja kohtaan varauksen viimeisessä vaiheessa.