Hikkaduwa - rentoa rantalomailua


Sri Lankan suosituin rantalomakohde, Hikkaduwa sijaitsee maan lounaisrannikolla n. 100 kilometriä etelään pääkaupunki Colombosta. Hikkaduwan rannoilla voit uinnin ja auringonoton lisäksi harrastaa monia vesiurheilulajeja. Illalla rannalle tullaan katsomaan auringonlaskua sekä viettämään iltaa rantabaareihin ja -ravintoloihin. Sri Lankan rantakohteista yöelämä onkin vilkkainta juuri Hikkaduwassa.

Meressä Hikkaduwan edustalla on hienoja koralliriuttoja ja värikkäitä kaloja. Vedenalaiseen elämään pääsee tutustumaan sukeltamalla, snorklaamalla tai lasipohjaveneellä. Hikkaduwa on nykyään erittäin suosittu myös surffareiden keskuudessa.

Läheisellä Rathgama-järvellä voit meloa ja nauttia alueen monimuotoisesta luonnosta. Hikkaduwan värikkäässä kylässä on useita pikkukauppoja, joissa voit tehdä tuliaisostoksia sekä ravintoloita ja baareja.

Jos haluat vastapainoa rantalomailuun, lähde viettämään päivää n. 20 kilometrin päässä Hikkaduwasta sijaitsevaan Galleen, joka on tunnettu linnoituksestaan. Hikkaduwasta järjestetään myös kansainvälisiä päiväretkiä kauemmaksi Udawalawen ja Yalan kansallispuistoihin. Udawalawe on tunnettu erityisesti elefanteista ja Yala leopardeista ja linnuista.

Hikkaduwassa on lämmintä ympäri vuoden. Sadekausi on touko-heinäkuussa, talvi on suosituinta matkustusaikaa.


Näin löydät parhaat vaihtoehdot unelmalomallesi
Näin löydät parhaat vaihtoehdot unelmalomallesi

Näin löydät parhaat vaihtoehdot unelmalomallesi

Lennot
Edullisin vaihtoehto on vaihdollinen lento mihin ei sisälly ruumaan kirjattavia matkatavaroita. Voit tutkia eri lentovaihtoehtoja klikkaamalla ”Lentovaihtoehdot” kuvaketta. Voit myös valita eri lippuvaihtoehtoja klikkaamalla ”Päivitä lentopalvelut” kuvaketta. Tekemäsi muutokset vaikuttavat luonnollisesti kokonaisuuden hintaan.

Hotellit
Varausmoottorimme hakee parhaat hotellihinnat maailmanlaajuisesti yli miljoonan hotellin valikoimasta. Vaihtoehtoja on todella paljon ja olemmekin sen vuoksi valinneet kohteisiin parhaiksi katsomamme vaihtoehdot. Nämä tunnistat ”suosittelemme” tarrasta hotellin kohdalla. Suurin osa hotellien kuvauksista on suomeksi. Haemme hotellien hinnat ja saatavuudet useasta eri kanavasta ja siitä syystä osassa hotelleita saattaa olla kuvaus englanniksi.

Lentokenttäkuljetukset ja muut palvelut kohteessa

Varaamme mielellämme teille myös lentokenttäkuljetukset halutessanne. Mikäli haluaisitte tarjouksen lentokenttäkuljetuksista tai muista lisäpalveluista kohteessa, voitte laittaa meille viestiä lisätietoja kohtaan varauksen viimeisessä vaiheessa.