Golden Sands - Upeita hiekkarantoja


Golden Sands sijaitsee noin puolen tunnin ajomatkan päässä Varnasta ja on nimensä mukainen kultahietikko. Kilometrien pituiset leveät hiekkarannat houkuttelevat viettämään rantapäivää Mustanmeren rannalle. Golden Sandsiä verrataan usein etelämpänä sijaitsevaan Sunny Beachin alueeseen. Golden Sands on kuitenkin rauhallisempi lomakohde, vaikka kyllä täälläkin yöelämää riittää. Golden Sandsin alue on kasvanut voimakkaasti viimeisen vuosikymmenen aikana. Aleen arkkitehtuuria kuitenkin hallitsee vielä kommunismin aikaiset betonirakennukset, mutta rannalle on rakennettu uusia hienoja viiden tähden hotelleita.

Vaikka rakennusten arkkitehtuuri ei välttämättä hivele silmiä, niin alueen hintataso hellii matkailijan lompakkoa, sillä Golden Sands on yksi Euroopan edullisimpia rantakohteita. Täällä lomabudjetti riittää pidemmälle kuin monessa muussa paikassa ja hotellienkin hintataso on erittäin edullinen.

Milloin Golden Sandsille kannattaa matkustaa?
Paras aika lomailla Golden Sandsillä on kesäkuusta elokuulle. Silloin ilmat ovat takuulla lämpimät ja merivesi miellyttävän lämpöistä.


Näin löydät parhaan unelmalomasi
Näin löydät parhaan unelmalomasi

Näin löydät parhaan unelmalomasi

Lennot
Usein edullisin vaihtoehto on vaihdollinen lento mihin ei sisälly ruumaan kirjattavia matkatavaroita. Voit tutkia eri lentovaihtoehtoja klikkaamalla ”Lentovaihtoehdot” kuvaketta. Voit myös valita eri lippuvaihtoehtoja klikkaamalla ”Päivitä lentopalvelut” kuvaketta. Tekemäsi muutokset vaikuttavat luonnollisesti kokonaisuuden hintaan.

Norwegian lentää suorilla lennoilla Helsingistä Varnan lentokentälle 4.6.2022 - 22.10.2022.
Lennot lennetään kesäkuussa keskiviikkoisin ja sunnuntaisin. Lento saapuu keskiviikkona Varnaan yöllä. Sunnuntain lento lähtee Helsingistä lauantain ja sunnuntain välisenä yönä puolen yön jälkeen.
Paluu Varnan lentokentältä Helsinkiin on torstaisin sunnuntaisin. Molempina päivinä lennot lähtevät yöaikaan.
Matkahaut kannattaa tehdä näillä viikonpäivillä, jotta saat matkojen hinnat suorilla lennoilla.

Hotellit
Varausmoottorimme hakee parhaat hotellihinnat maailmanlaajuisesti yli miljoonan hotellin valikoimasta. Vaihtoehtoja on todella paljon ja olemmekin sen vuoksi valinneet kohteisiin parhaiksi katsomamme vaihtoehdot. Nämä tunnistat ”suosittelemme” tarrasta hotellin kohdalla. Suurin osa hotellien kuvauksista on suomeksi. Haemme hotellien hinnat ja saatavuudet useasta eri kanavasta ja siitä syystä osassa hotelleita saattaa olla kuvaus englanniksi.
HUOM! Norwegianin lennot saapuvat ja lähtevät kohteeseen yöaikaan. Kansainvälisen käytännön mukaisesti hotellihuoneet saa saapumispäivänä käyttöön viimeistään klo 15:00 ja ne luovutetaan lähtöpäivänä klo 11:00 mennessä

Lentokenttäkuljetukset ja muut palvelut kohteessa

Varaamme mielellämme teille myös lentokenttäkuljetukset halutessanne. Mikäli haluaisitte tarjouksen lentokenttäkuljetuksista tai muista lisäpalveluista kohteessa, voitte laittaa meille viestiä lisätietoja kohtaan varauksen viimeisessä vaiheessa.

Tietoa matkustusdokumenteista ja kaupunkiveroista

Bulgariaan matkustettaessa Suomen kansalaisella tulee olla ehjä, virheetön ja voimassa oleva passi tai poliisiviranomaisen myöntämä voimassa oleva uudenmallinen kuvallinen henkilökortti.

Golden Sands´lla peritään kaupunkiveroa, joka on noin 1,50 €/hlö/yö. Vero maksetaan paikan päällä hotellissa.
Kaupunkiverojen osuuden voit tarkistaa klikkaamalla auki ”Varauksen tiedot”  matkustajatietojen täyttämisen yhteydessä varauksen viimeisessä vaiheessa.

Tiedot perustuvat tilanteeseen 03/2022.

Tietoa matkustusdokumenteista ja kaupunkiveroista