Omaleimaista luontoa ja aitoa tunnelmaa


Fuerteventura on säilyttänyt alkuperäisyytensä ja rauhallisen lomapaikan tunnelmansa. Saari tarjoaa satumaisia, vaaleahiekkaisia rantoja, jotka houkuttelevat niin auringonpalvojia kuin liikunnallisiakin lomailijoita – tilaa on kaikille. Rantoja on itse asiassa yli 150 kappaletta! Fuerteventuran hotellit ovat tasokkaita ja valikoimaa on runsaasti.

Fuerteventura on Kanarian asutuista saarista vanhin ja omaleimaisin. Hallinnollisesti kuulutaan Espanjaan, mutta Afrikka on vain noin sadan kilometrin päässä! Saharasta tuulten mukana kulkeutuva hiekka on muovannut saaren pohjoiskärkeen laajan ja upean dyynialueen sekä etelärannikolle pitkiä hienohiekkaisia rantoja.

Maaperältään saari on aavikkomainen. Pinta-alaltaan se on Kanarian saarista toiseksi suurin, mutta myös matalin ja hyvin harvaanasuttu. Korkein huippu kohoaa noin 800 metriä merenpinnan yläpuolelle.

Paljon tekemistä ja koettavaa
Fuerteventura tarjoaa tekemistä ja koettavaa kaiken ikäisille. Voit vierailla saaren pienissä, suloisissa maalaiskylissä tai vierailla Oasis Park -eläinpuistossa. Aktiivista lomaa voi viettää tekemällä vaellusretkiä upeissa maisemissa tai vuokraamalla vaikka maastopyörän. Jos hiekkarannoilla kyllästyy rentoutumiseen, löytää helposti aktiviteetteja, Fuerteventuralla voit harrastaa esimerkiksi leijasuffausta.


Näin löydät parhaan vaihtoehdon unelmalomallesi
Näin löydät parhaan vaihtoehdon unelmalomallesi

Näin löydät parhaan vaihtoehdon unelmalomallesi

Lennot
Usein edullisin vaihtoehto on vaihdollinen lento mihin ei sisälly ruumaan kirjattavia matkatavaroita. Voit tutkia eri lentovaihtoehtoja klikkaamalla ”Lentovaihtoehdot” kuvaketta. Voit myös valita eri lippuvaihtoehtoja klikkaamalla ”Päivitä lentopalvelut” kuvaketta. Tekemäsi muutokset vaikuttavat luonnollisesti kokonaisuuden hintaan.

Hotellit
Varausmoottorimme hakee parhaat hotellihinnat maailmanlaajuisesti yli miljoonan hotellin valikoimasta. Vaihtoehtoja on todella paljon ja olemmekin sen vuoksi valinneet kohteisiin parhaiksi katsomamme vaihtoehdot. Nämä tunnistat ”suosittelemme” tarrasta hotellin kohdalla. Suurin osa hotellien kuvauksista on suomeksi. Haemme hotellien hinnat ja saatavuudet useasta eri kanavasta ja siitä syystä osassa hotelleita saattaa olla kuvaus englanniksi.

Lentokenttäkuljetukset ja muut palvelut kohteessa

Varaamme mielellämme teille myös lentokenttäkuljetukset halutessanne. Mikäli haluaisitte tarjouksen lentokenttäkuljetuksista tai muista lisäpalveluista kohteessa, voitte laittaa meille viestiä lisätietoja kohtaan varauksen viimeisessä vaiheessa.


Corralejo

Saaren suosituin lomakohde, Corralejo on tunnettu upeista hiekkadyyneistään sekä nuorekkaasta ilmapiiristään. Täällä koet paikallista elämää ja pääset nauttimaan kansainvälisestä ilmapiiristä. Corralejo tarjoaa erinomaiset puitteet vesiurheilulajien kuten surffauksen ja sukelluksen harrastamiseen.

Corralejo
Corralejo

Caleta de Fuste
Caleta de Fuste

Caleta de Fuste

Rauhallisuutta kaipaaville sopii hyvin Caleta de Fusten lomakohde, joka on rauhallinen, erityisesti perheitä houkutteleva kohde. Myös golfin ystävät viihtyvät täällä hyvin hoidettujen golfkenttien ansiosta. Caleta de Fuste on hyvä tukikohta saaren kiertelyyn esimerkiksi vuokra-autolla.


Tietoa matkustusdokumenteista ja kaupunkiveroista

Espanjaan matkustettaessa Suomen kansalaisella tulee olla ehjä, virheetön ja voimassa oleva passi tai poliisiviranomaisen myöntämä voimassa oleva uudenmallinen kuvallinen henkilökortti.

Fuerteventuran hotelleissa ei peritä kaupunkiveroa.

Tiedot perustuvat tilanteeseen 03/2022.

Tietoa matkustusdokumenteista ja kaupunkiveroista