Fuengirola - Suomalaisten suosikkikohde


Fuengirola on suomalaisten suosikkikohde ja harvoja paikkoja ulkomailla jossa pärjää melkein kaikkialla suomeksi. Fuengirolasta löytyy useita suomalaisia ravintoloita, kauppoja ja jopa lääkäri- ja hammaslääkäripalvelut- kaikki suomeksi. Tästä syystä Fuengirola on ihanteellinen kohde jos haluat nauttia lämmöstä ja espanjan herkuista vaikka englanti tai espanja ei sujuvasti taittuisikaan.Fuengirolasta löytyy upeat hiekkarannat ja paljon tekemistä. Täällä voit viettää aktiiviloman golfin tai vesiurheilun parissa tai jos siltä tuntuu, niin rentoutua rannalla auringonpaisteessa.

Fuengirolassa kesät ovat kuumia ja talvet leutoja. Koska kannattaa matkustaa Fuengirolaan?Monella tapaa Fuengirola on ympärivuotinen lomakohde kohtuullisen lentomatkan päässä . Touko-, kesä-, ja syyskuussa lämpötilat ovat 20 asteen tietämissä. Heinä-elokuussa Fuengirolassa on todella lämmin ja silloin ranta ja uima-altaat houkuttelevat puoleensa lämpömittarin lukemien ollessa usein yli 25 astetta.. Talvi on viileintä ja sateisinta aikaa marraskuusta maaliskuuhun, mutta silloinkin Fuengirolassa pääsee nauttimaan auringon säteistä ja talvi onkin parasta aikaa aktiivilomailuun.


Näin löydät parhaan unelmalomasi
Näin löydät parhaan unelmalomasi

Näin löydät parhaan unelmalomasi

Lennot
Usein edullisin vaihtoehto on vaihdollinen lento mihin ei sisälly ruumaan kirjattavia matkatavaroita. Voit tutkia eri lentovaihtoehtoja klikkaamalla ”Lentovaihtoehdot” kuvaketta. Voit myös valita eri lippuvaihtoehtoja klikkaamalla ”Päivitä lentopalvelut” kuvaketta. Tekemäsi muutokset vaikuttavat luonnollisesti kokonaisuuden hintaan.

Finnair ja Norwegian lentävät Malagaan suorilla lennoilla. Lennot ovat usein huomattavasti edullisempia arkipäivinä verrattuna viikonloppuun. Mikäli voit lähteä reissuun viikolla, voit säästää matkan hinnassa huomattavasti.

Hotellit
Varausmoottorimme hakee parhaat hotellihinnat maailmanlaajuisesti yli miljoonan hotellin valikoimasta. Vaihtoehtoja on todella paljon ja olemmekin sen vuoksi valinneet kohteisiin parhaiksi katsomamme vaihtoehdot. Nämä tunnistat ”suosittelemme” tarrasta hotellin kohdalla. Suurin osa hotellien kuvauksista on suomeksi. Haemme hotellien hinnat ja saatavuudet useasta eri kanavasta ja siitä syystä osassa hotelleita saattaa olla kuvaus englanniksi.

Lentokenttäkuljetukset ja muut palvelut kohteessa

Varaamme mielellämme teille myös lentokenttäkuljetukset halutessanne. Mikäli haluaisitte tarjouksen lentokenttäkuljetuksista tai muista lisäpalveluista kohteessa, voitte laittaa meille viestiä lisätietoja kohtaan varauksen viimeisessä vaiheessa.

Tietoa matkustusdokumenteista ja kaupunkiveroista

Espanjaan matkustettaessa Suomen kansalaisella tulee olla ehjä, virheetön ja voimassa oleva passi tai poliisiviranomaisen myöntämä voimassa oleva uudenmallinen kuvallinen henkilökortti.

Fuengirolan hotelleissa ei peritä kaupunkiveroa.

Tiedot perustuvat tilanteeseen 03/2022.

Tietoa matkustusdokumenteista ja kaupunkiveroista


ELÄMYS HOLIDAYS VINKIT

Alhambran palatsi Gibraltar
1

Maurien vanha hallintokeskus Alhambran palatsi on alle kahden tunnin ajomatkan päässä Fuengirolasta, mikä tekee siitä mainion päiväretkikohteen joko vuokra-autolla tai opastetulla retkellä. Alhambra on todella suosittu käyntikohde ympäri vuoden, joten liput sinne kannattaa ostaa etukäteen. Kesäaikaan opastettu retki saattaa olla paras tapa tutustua kohteeseen ja varmistaa sisäänpääsy. Asiakaspalvelumme auttaa mielellään auton vuokrauksessa tai retkien ja lippujen varaamisessa. Päivittäin toteutuvat retket ovat usein englannin kielellä opastettuja.

2

Gibraltar sijaitsee noin 1,5 tunnin ajomatkan päässä Fuengirolasta. Gibraltarille voi tehdä päiväretkiä omatoimisesti vuokra-autolla tai vaihtoehtoisesti lähteä matkaan opastetulle retkelle. Gibraltarilla asuvat Euroopan ainoat apinat ja apinat vuoren rinteillä ovat mainio nähtävyys, mutta älä ruoki niitä, sillä ne saattavat puraista.
Gibraltar on myös verovapaa-alue, joten ostosten tekeminen on siellä edullista. Gibraltarin vuorelta on myös upeat näkymät ja jos ilma on kirkas, voit nähdä sieltä myös Afrikan rannikon.