Fort Lauderdale - Rauhallisempi vaihtoehto Miamille


Fort Lauderdale on erinomainen rantalomakohde ja rauhallisempi vaihtoehto Miami Beachille. Fort Lauderdalea kutsutaan Floridan Venetsiaksi, sillä kaupunkia halkoo kattava kanavajärjestelmä. Mukava tapa tutustua kaupunkiin onkin mennä kanavaristeilylle.  Fort Lauderdalen ranta on pitkä ja hyvin hoidettu. Fort Lauderdalen ranta ja kaupungilla risteilevät kanavat luovat Fort Lauderdalelle ainutlaatuisen tunnelman.

Fort Lauderdale sijaitsee vain noin 40 minuutin ajomatkan päässä Miamista pohjoiseen. Fort Lauderdalessa on oma lentoasema, mutta Suomesta on paremmat lentoyhteydet Miamiin. Lentohakumme hakee sinulle lentovaihtoehdot molemmille lentokentille.

Fort Lauderdale sopii mainiosti rentoon lomailuun ja on erinomainen kohde lapsiperheille. USA:ssa kun ollaan, niin kannattaa vuokrata loman ajaksi auto, mikäli haluaa liikkua muuallakin kuin hotellin ja rannan välillä. Asiakaspalvelumme auttaa mielellään sopivan auton vuokrauksessa. Jos kuitenkin haluat vuokrata auton omatoimisesti, muista ottaa kattavat vakuutukset vuokra-ajaksi, ettei mahdollisen vahingon sattuessa tule yllätyksiä.

Fort Lauderdale on myös hyvä tukikohta mikäli haluat tutkia Floridaa laajemminkin.

Jos haluat tehdä Floridassa kiertomatkan missä tutustut samalla reissulla Orlandoon tai vaikka Key Westiin, niin ota yhteyttä asiakaspalveluumme, kerro toiveesi ja lähetämme sinulle tarjouksen unelmamatkastasi.

Shoppailua ja makunautintoja
Fort Lauderdalessa on hyvät ostosmahdollisuudet. Autolla on helppo mennä esimerkiksi hieman Fort Lauderdalen ulkopuolella sijaitsevaan Sawgrass Mills Outletiin, missä teet takuuvarmasti mahtavia löytöjä. Sawgrass Mills Outletista löytyy huippumerkkien vaatteita murto-osalla Suomen hinnoista. Sawgrass Millsin vieressä sijaitsee myös Florida Panthersien kotiareena BBT Center, missä pääsee katsomaan NHL:n huppuotteluita Sasha Barkovin kipparoimana.
Fort Lauderdalessa on myös erinomainen ravintolavalikoima. Täällä pääseekin maistelemaan monenlaisia herkkuja ympäri maailmaa. Kanavien varrella on monia tunnelmallisia ravintoloita.

Milloin Fort Lauderdaleen kannattaa matkustaa?
Paras aika matkustaa Floridaan on marraskuusta kesäkuuhun. Florida kuuluu hurrikaanivyöhykkeeseen, joten elokuusta lokakuuhun alueella saattaa olla ajoittain hyvinkin myrskyisää.


Näin löydät parhaat vaihtoehdot
Näin löydät parhaat vaihtoehdot

Näin löydät parhaat vaihtoehdot

Lennot
Matkahakumme etsii kaikki mahdolliset lentoyhteydet Miamiin ja Fort Lauderdaleen. Edullisin vaihtoehto on vaihdollinen lento mihin ei sisälly ruumaan kirjattavia matkatavaroita. Voit tutkia eri lentovaihtoehtoja klikkaamalla ”Lentovaihtoehdot” kuvaketta. Voit myös valita eri lippuvaihtoehtoja klikkaamalla ”Päivitä lentopalvelut” kuvaketta. Tekemäsi muutokset vaikuttavat luonnollisesti kokonaisuuden hintaan.

Hotellit
Varausmoottorimme hakee parhaat hotellihinnat maailmanlaajuisesti yli miljoonan hotellin valikoimasta. Vaihtoehtoja on todella paljon ja olemmekin sen vuoksi valinneet kohteisiin parhaiksi katsomamme vaihtoehdot. Nämä tunnistat ”suosittelemme” tarrasta hotellin kohdalla. Suurin osa hotellien kuvauksista on suomeksi. Haemme hotellien hinnat ja saatavuudet useasta eri kanavasta ja siitä syystä osassa hotelleita saattaa olla kuvaus englanniksi.

Lentokenttäkuljetukset ja muut palvelut kohteessa

Varaamme mielellämme teille myös lentokenttäkuljetukset halutessanne. Mikäli haluaisitte tarjouksen lentokenttäkuljetuksista, vuokra-autosta tai muista lisäpalveluista kohteessa, voitte laittaa meille viestiä lisätietoja kohtaan varauksen viimeisessä vaiheessa.