Curacao


Curaçao houkuttelee matkailijoita ympärivuotisella kesällä, turkoosilla vesillä ja mielenkiintoisilla nähtävyyksillä. Curaçaolla on myös rikas kulttuuriperintö, mikä houkuttelee sekä historiasta että kulttuurista kiinnostuneita matkailijoita.

Curaçaolta löydät upeita rantoja, hyvää ruokaa ja paljon vapaa-ajanvietto mahdollisuuksia. Saari on ollut perinteisesti hääparien suosiossa, mutta romanttisten lomien lisäksi Curaçao sopii mainiosti myös lapsiperheille.

Curaçao tunnetaan erityisesti upeista koralliriutoistaan, joiden ansiosta saari on suosittu sukelluskohde. Curaçao on täydellinen aurinkolomakohde, sillä ilman ja veden keskilämpötila pysyttelee 27 asteen tuntumassa.

444 neliökilometrin Curaçao sijaitsee eteläisellä Karibianmerellä, noin 70 kilometriä Venezuelan rannikolta pohjoiseen. Alankomaiden kuningaskuntaan kuuluvalla saarella asuu noin 150 tuhatta ihmistä. Curaçao muodostaa yhdessä naapurisaarten, Aruban ja Bonairen kanssa niin kutsutut ABC-saaret.


Näin löydät parhaat vaihtoehdot
Näin löydät parhaat vaihtoehdot

Näin löydät parhaat vaihtoehdot

Lennot
Usein edullisin vaihtoehto on vaihdollinen lento mihin ei sisälly ruumaan kirjattavia matkatavaroita. Voit tutkia eri lentovaihtoehtoja klikkaamalla ”Lentovaihtoehdot” kuvaketta. Voit myös valita eri lippuvaihtoehtoja klikkaamalla ”Päivitä lentopalvelut” kuvaketta. Tekemäsi muutokset vaikuttavat luonnollisesti kokonaisuuden hintaan.

Hotellit
Varausmoottorimme hakee parhaat hotellihinnat maailmanlaajuisesti yli miljoonan hotellin valikoimasta. Vaihtoehtoja on todella paljon ja olemmekin sen vuoksi valinneet kohteisiin parhaiksi katsomamme vaihtoehdot. Nämä tunnistat ”suosittelemme” tarrasta hotellin kohdalla. Suurin osa hotellien kuvauksista on suomeksi. Haemme hotellien hinnat ja saatavuudet useasta eri kanavasta ja siitä syystä osassa hotelleita saattaa olla kuvaus englanniksi.

Lentokenttäkuljetukset ja muut palvelut kohteessa

Varaamme mielellämme teille myös lentokenttäkuljetukset halutessanne. Mikäli haluaisitte tarjouksen lentokenttäkuljetuksista tai muista lisäpalveluista kohteessa, voitte laittaa meille viestiä lisätietoja kohtaan varauksen viimeisessä vaiheessa.