Can Picafort


Mallorca on turkoosina välkehtivän Välimeren kauneimpia ja monipuolisimpia saaria. Sen suojaisissa lahdenpoukamissa viihtyvät kaikki vauvasta vaariin. Myös Espanjan kuninkaalliset monien muiden kuuluisuuksien ohella rantautuvat huvipursineen aika ajoin Mallorcalle. Täällä koet samalla matkalla niin suurkaupungin sykettä kuin rauhallista maalaiselämää. Luonnonystävät nauttivat erityisesti saaren pohjoisrannikon jylhistä maisemista ja upeista ulkoilumahdollisuuksista. 

Monipuolinen Mallorcan saari
Mallorcan maisemaan mahtuu mahtavia vuoristoja, vehmaita laaksoja, turkoosin värisiä lahdenpoukamia, pitkiä vaaleahiekkaisia rantoja, upeita tippukiviluolia, idyllisiä kyliä ja monia historiallisia nähtävyyksiä. Mallorca on erinomainen saari aktiivista lomaa kaipaavalle.

Hyvin hoidetut viheriöt kutsuvat golfareita, Tramuntana-vuoristo patikoinnin tai pyöräilyn ystäviä ja tarjolla on runsaasti muitakin liikunnan riemuja erityisesti vesiurheilun ystäville.

Välimeren tunnelmalliset illat houkuttelevat makunautintoihin, kannattaa kokeilla rohkeasti mallorcalaista keittiötä, joka on tunnettu erityisesti kala- ja äyriäisruuistaan.

Mallorca on Espanjan suurin mantelintuottaja, joten jälkiruoaksi sopii hyvin pala mantelikakkua jäätelön kera!  Mallorcalaiset viinit ovat maistamisen arvoisia ja voit halutessasi myös vierailla jossakin saaren viinibodegoista

Huom. Mallorcalla peritään turistiveroa, joka on hotellista riippuen 2– 5 € per matkustaja per yö. Vero koskee kaikkia 16-vuotta täyttäneitä matkustajia. Vero maksetaan paikan päällä käteismaksuna sisäänkirjautumisen yhteydessä hotellin vastaanottoon.


Can Picafort
Can Picafort

Can Picafort

Pienestä kalastajakylästä lomakohteeksi kasvanut Can Picafort sopii matkakohteeksi niin pariskunnille kuin perheille. Täällä vietät rentoa ja rauhallista lomaa upeilla hiekkarannoilla. Rantakadun varrella on runsaasti ravintoloita ja baareja. Pitkä hiekkaranta alkaa sataman tuntumasta ja jatkuu aina n. 10 kilometrin päässä sijaitsevaan Alcudiaan saakka. Can Picafortin läheisyydessä voit harrastaa mm. golfia, pyöräilyä, patikointia, sukellusta ja snorklausta.


Näin löydät parhaat vaihtoehdot unelmalomallesi

Lennot
Edullisin vaihtoehto on usein vaihdollinen lento mihin ei sisälly ruumaan kirjattavia matkatavaroita. Voit tutkia eri lentovaihtoehtoja klikkaamalla ”Lentovaihtoehdot” kuvaketta. Voit myös valita eri lippuvaihtoehtoja klikkaamalla ”Päivitä lentopalvelut” kuvaketta. Tekemäsi muutokset vaikuttavat luonnollisesti kokonaisuuden hintaan.


Norwegian lentää suorilla lennoilla Helsingistä Mallorcalle Palman lentokentälle 29.10.2022 asti.

Lennot lennetään tiistaisin ja launtaisin sekä 2.6.2022-4.8.2022 myös torstaisin.

Matkahaut kannattaa tehdä näillä viikonpäivillä, jotta saat matkojen hinnat suorilla lennoilla.

Hotellit
Varausmoottorimme hakee parhaat hotellihinnat maailmanlaajuisesti yli miljoonan hotellin valikoimasta. Vaihtoehtoja on todella paljon ja olemmekin sen vuoksi valinneet kohteisiin parhaiksi katsomamme vaihtoehdot. Nämä tunnistat ”suosittelemme” tarrasta hotellin kohdalla. Suurin osa hotellien kuvauksista on suomeksi. Haemme hotellien hinnat ja saatavuudet useasta eri kanavasta ja siitä syystä osassa hotelleita saattaa olla kuvaus englanniksi.

Lentokenttäkuljetukset ja muut palvelut kohteessa

Varaamme mielellämme teille myös lentokenttäkuljetukset halutessanne. Mikäli haluaisitte tarjouksen lentokenttäkuljetuksista tai muista lisäpalveluista kohteessa, voitte laittaa meille viestiä lisätietoja kohtaan varauksen viimeisessä vaiheessa.

Näin löydät parhaat vaihtoehdot unelmalomallesi
Näin löydät parhaat vaihtoehdot unelmalomallesi

Tietoa matkustusdokumenteista ja veroista
Tietoa matkustusdokumenteista ja veroista

Tietoa matkustusdokumenteista ja veroista

Espanjaan matkustettaessa Suomen kansalaisella tulee olla ehjä, virheetön ja voimassa oleva passi tai poliisiviranomaisen myöntämä voimassa oleva uudenmallinen kuvallinen henkilökortti.

Mallorcalla peritään kestävän matkailun veroa, joka on noin 4€/hlö/yö majoituttaessa 5 tähden hotellissa, noin 3 €/hlö/yö majoituttaessa 3-4 tähden hotellissa ja 2€/hlö/yö majoituttaessa 2 tähden hotellissa. Veroa ei peritä alle 18-vuotiailta. Vero maksetaan paikan päällä hotellissa.

Tiedot perustuvat tilanteeseen 03/2022.