Budva - Aktiivisen lomailijan kohde


Budva on erinomainen rantalomakohde jossa on paljon nähtävää ja tekemistä. Budva sijaitsee Montenegrossa noin puolen tunnin ajomatkan päässä Tivatin lentokentältä Adrianmeren rannalla. Budvassa ovat Montenegron parhaat rannat ja Budvan viehättävä vanhakaupunki on näkemisen arvoinen. Vanhankaupungin pienen kujat ja lukuisat ravintolat kutsuvat viihtymään ja nauttimaan elämästä. Budva sopii kohteena hyvin aktiivisille perheille, pariskunnille ja kaveriporukoille.

Aktiivista lomailua

Budva on erinomainen kohde aktiiviseen lomailuun. Budvasta pääsee helposti vuoristoon, missä pääsee harrastamaan esimerkiksi koskenlaskua Durmitorin kansallispuistossa tai vaijerilaskua Krapinan kylässä. Aktiviteettien jälkeen voi pitää hauskaa Budvan yöelämässä, missä vauhtia riittää aamun tunneille saakka.

Budvassa on lukuisia baareja ja yökerhoja.

Budvan rannat
Budvan kaupungin vierestä alkaa suosittu Becicin ranta joka on pari kilometriä pitkä. Rannalla on erinomaiset palvelut se onkin Montenegron vilkkaimpia rantoja. Budvan parhaana rantana pidetty Jaz Beach sijaitsee noin viiden kilometrin päässä Budvasta ja sinne pääsee helposti vuokra-autolla tai taksilla. Rollings Stones on esiintynyt aikanaan Jaz Beachillä, joten sen on pakko olla hyvä.
Mogrenin ranta sijaitsee vanhankaupungin vieressä ja sinne kuljetaankin puista kävelysiltaa pitkin.

Koska Budvaan kannattaa matkustaa?
Paras aika matkustaa Budvaan on toukokuun puolesta välistä syyskuun loppuun. Keskikesällä meno kaupungilla on hyvin vilkasta kun taas toukokuussa ja syyskuussa kaupungissa on rauhallisempi tunnelma.


Kotor
Kotor

Kotor

Kotor on Montenegron kuuluisa kaupunki Kotorinlahden rannalta. Kotorinlahtea sanotaan Euroopan eteläisimmäksi vuonoksi, vaikka se onkin määrittelyn mukaan lahti. Budvasta pääsee helposti Kotoriin bussilla joita liikennöi kaupunkien välillä koko päivän. Ajomatka Kotoriin kestää vain noin tunnun. Kotor on ehdottomasti vierailun arvoinen paikka. Kotorin upea vanhakaupunki huokuu historiaa ja sen pikkukujia reunustavat upeat vanhat rakennukset.

Näin löydät parhaan unelmalomasi

Lennot
Usein edullisin vaihtoehto on vaihdollinen lento mihin ei sisälly ruumaan kirjattavia matkatavaroita. Voit tutkia eri lentovaihtoehtoja klikkaamalla ”Lentovaihtoehdot” kuvaketta. Voit myös valita eri lippuvaihtoehtoja klikkaamalla ”Päivitä lentopalvelut” kuvaketta. Tekemäsi muutokset vaikuttavat luonnollisesti kokonaisuuden hintaan.

Norwegian lentää Helsingistä Tivatiin suorilla lennoilla keskiviikkoisin 4.5.2022 - 26.10.2022. Paluu Tivatista lähtee keskiviikkoisin.

Matkahaut kannattaa tehdä näillä viikonpäivillä, jotta saat matkojen hinnat suorilla lennoilla.

Hotellit
Varausmoottorimme hakee parhaat hotellihinnat maailmanlaajuisesti yli miljoonan hotellin valikoimasta. Vaihtoehtoja on todella paljon ja olemmekin sen vuoksi valinneet kohteisiin parhaiksi katsomamme vaihtoehdot. Nämä tunnistat ”suosittelemme” tarrasta hotellin kohdalla. Suurin osa hotellien kuvauksista on suomeksi. Haemme hotellien hinnat ja saatavuudet useasta eri kanavasta ja siitä syystä osassa hotelleita saattaa olla kuvaus englanniksi.

Lentokenttäkuljetukset ja muut palvelut kohteessa

Varaamme mielellämme teille myös lentokenttäkuljetukset halutessanne. Mikäli haluaisitte tarjouksen lentokenttäkuljetuksista tai muista lisäpalveluista kohteessa, voitte laittaa meille viestiä lisätietoja kohtaan varauksen viimeisessä vaiheessa.

Näin löydät parhaan unelmalomasi
Näin löydät parhaan unelmalomasi