Brighton


Pastellinvärisiä rakennuksia ja historiallisia nähtävyyksiä. Brighton tunnetaan Englannin suosituimpana rannikkokohteena. Eteläisen Englannin trendikäs rantakaupunki tarjoaa runsaasti rentoa ajanvietemahdollisuuksia ja huvituksia baareineen ja ravintoloineen. Paras sesonki on kesällä, jolloin kaupunki täyttyy kansainvälisestä vilinästä kun turistit täyttävät kaupungin ja suuntaavat rannikolle juhlimaan.

Nähtävyys jo itsessään on Brightonin kapea, kilometrien pituinen pikkukiviranta.

Vaikka merivesi voikin olla hyytävän kylmää, vetää ranta puoleensa paljon ihmisiä. Rannalla on paljon palveluita ja alueella voi harrastaa monenlaisia aktiviteetteja. Brighton Pier- Laiturilta löytyy huvipuistolaitteita, kauppoja, pelihalleja ja erilaisia ravintoloita. Brighton on myös erinomainen shoppailukaupunki, josta löytyy normaalia enemmän yksityisiä kauppoja. Brightonin kiinnostavimpia nähtävyyksiä on vuonna 1811 valmistunut rakennus Royal Pavilion, vanha kuninkaallinen asuinrakennus. Royal Pavilion toimii nykyjään museona.


Näin löydät parhaat vaihtoehdot
Näin löydät parhaat vaihtoehdot

Näin löydät parhaat vaihtoehdot

Lennot
Edullisin vaihtoehto on usein vaihdollinen lento mihin ei sisälly ruumaan kirjattavia matkatavaroita. Voit tutkia eri lentovaihtoehtoja klikkaamalla ”Lentovaihtoehdot” kuvaketta. Voit myös valita eri lippuvaihtoehtoja klikkaamalla ”Päivitä lentopalvelut” kuvaketta. Tekemäsi muutokset vaikuttavat luonnollisesti kokonaisuuden hintaan.

Hotellit
Varausmoottorimme hakee parhaat hotellihinnat maailmanlaajuisesti yli miljoonan hotellin valikoimasta. Vaihtoehtoja on todella paljon ja olemmekin sen vuoksi valinneet kohteisiin parhaiksi katsomamme vaihtoehdot. Nämä tunnistat ”suosittelemme” tarrasta hotellin kohdalla. Suurin osa hotellien kuvauksista on suomeksi. Haemme hotellien hinnat ja saatavuudet useasta eri kanavasta ja siitä syystä osassa hotelleita saattaa olla kuvaus englanniksi.

Lentokenttäkuljetukset ja muut palvelut kohteessa

Varaamme mielellämme teille myös lentokenttäkuljetukset halutessanne. Mikäli haluaisitte tarjouksen lentokenttäkuljetuksista tai muista lisäpalveluista kohteessa, voitte laittaa meille viestiä lisätietoja kohtaan varauksen viimeisessä vaiheessa.


Tietoa matkustusdokumenteista ja kaupunkiveroista

Iso-Britanniaan matkustettaessa Suomen kansalaisella tulee olla ehjä, virheetön ja voimassa oleva passi.

Lontoon hotelleissa ei peritä kaupunkiveroa.

Tiedot perustuvat tilanteeseen 03/2022.

Tietoa matkustusdokumenteista ja kaupunkiveroista