Brac - Aktiivilomailijan paratiisi


Brac on Dalmatian rannikon suurimpia saaria ja yksi kauneimmista. Brac on tunnettu Bolissa sijaitsevasta Zlatni Ratin rannasta, joka muuttaa muotoaan  merivirtojen mukana.  Braciin matkustettaessa lennot saapuvat Splitiin. Splitistä on  tunnin kestävä laivayhteys Supetarin kaupunkiin joka sijaitsee Bracin pohjoisrannikolla. Toinen merkittävä kaupunki Bracin saarella on Bol, jossa on todella viehättävä vanhakaupunki.

Brac on aktiivisen lomailijan unelmakohde.

Kristallin kirkkaat vedet kutsuvat snorklaamaan ja harrastamaan kaikenlaista vesiliikuntaa. Bracilla on myös huikeat vaellus- ja pyöräilyreitit. Aktiivisen päivän jälkeen on hyvä rentoutua ja nauttia saaren erinomaisesta ravintolavalikoimasta.

Braciin kannattaa tutustua kierrellen saarta vuokra-autolla. Saarella on paljon ihastuttavia pikkukyliä ja pieniä paratiisirantoja.

Milloin Bracille kannattaa matkustaa?
Paras aika matkustaa Bracille on kesäkuusta syyskuuhun.


Näin löydät parhaat vaihtoehdot unelmalomallesi
Näin löydät parhaat vaihtoehdot unelmalomallesi

Näin löydät parhaat vaihtoehdot unelmalomallesi

Lennot
Edullisin vaihtoehto on vaihdollinen lento mihin ei sisälly ruumaan kirjattavia matkatavaroita. Voit tutkia eri lentovaihtoehtoja klikkaamalla ”Lentovaihtoehdot” kuvaketta. Voit myös valita eri lippuvaihtoehtoja klikkaamalla ”Päivitä lentopalvelut” kuvaketta. Tekemäsi muutokset vaikuttavat luonnollisesti kokonaisuuden hintaan.


Norwegian lentää suorilla lennoilla Helsingistä Splitin lentokentälle viisi kertaa viikossa 1.5.2022-29.10.2022.

Lennot lennetään molempiin suuntiin maanantaisin, keskiviikkoisin, perjantaisin, lauantaisin ja sunnuntaisin.

Matkahaut kannattaa tehdä näillä viikonpäivillä, jotta saat matkojen hinnat suorilla lennoilla.

Hotellit
Varausmoottorimme hakee parhaat hotellihinnat maailmanlaajuisesti yli miljoonan hotellin valikoimasta. Vaihtoehtoja on todella paljon ja olemmekin sen vuoksi valinneet kohteisiin parhaiksi katsomamme vaihtoehdot. Nämä tunnistat ”suosittelemme” tarrasta hotellin kohdalla. Suurin osa hotellien kuvauksista on suomeksi. Haemme hotellien hinnat ja saatavuudet useasta eri kanavasta ja siitä syystä osassa hotelleita saattaa olla kuvaus englanniksi.

Lentokenttäkuljetukset ja muut palvelut kohteessa

Varaamme mielellämme teille myös lentokenttäkuljetukset halutessanne. Mikäli haluaisitte tarjouksen lentokenttäkuljetuksista tai muista lisäpalveluista kohteessa, voitte laittaa meille viestiä lisätietoja kohtaan varauksen viimeisessä vaiheessa.


Tietoa matkustusdokumenteista ja kaupunkiveroista

Kroatiaan matkustettaessa Suomen kansalaisella tulee olla ehjä, virheetön ja voimassa oleva passi tai poliisiviranomaisen myöntämä voimassa oleva uudenmallinen kuvallinen henkilökortti.

Brac´ssa peritään kaupunkiveroa, joka on 1,33 €/hlö/yö. Vero maksetaan paikan päällä hotellissa.
Kaupunkiverojen osuuden voit tarkistaa klikkaamalla auki ”Varauksen tiedot”  matkustajatietojen täyttämisen yhteydessä varauksen viimeisessä vaiheessa.

Tiedot perustuvat tilanteeseen 03/2022.

Tietoa matkustusdokumenteista ja kaupunkiveroista