Beruwala


Rauhallisessa ja vehreässä Beruwalassa vietät rentouttava rantalomaa. Beruwala sijaitsee Sri Lankan lounaisrannikolla, 50 kilometriä etelään saaren pääkaupungista Colombosta ja n. 55 kilometriä pohjoiseen Gallesta.

Kaunis Beruwalan ranta sijaitsee rauhallisella lahdella. Se jatkuu Bentota Ganga -joen suulta muutaman kilometrin pohjoiseen. Ranta on matala, ja koralliriutta suojaa sitä korkeilta aalloilta ja virtauksilta. Lähellä rantaa on joitakin ravintoloita ja kauppoja.

Beruwalan lähialueella on paljon nähtävää.

Vieraile ainakin kukkulan päälle rakennetussa Kande Viharan temppelissä sekä Brief Gardenin puutarhassa, jossa kasvaa jopa 106 puulajia ja satoja muita kasvilajeja. Beruwalasta n. 20 kilometriä etelään sijaitsevassa Kosgodan kilpikonnien suojelukeskuksessa pyritään varmistamaan että merikilpikonnien munat kuoriutuvat ja huolehditaan loukkaantuneista kilpikonnista. Täällä voit kuulla kilpikonnista ja katsoa kun vastasyntyneitä kilpikonnia autetaan mereen.

Beruwalassa on lämmintä ympäri vuoden. Sadekausi on touko-heinäkuussa, talvi on suosituinta matkustusaikaa.


Näin löydät parhaat vaihtoehdot unelmalomallesi
Näin löydät parhaat vaihtoehdot unelmalomallesi

Näin löydät parhaat vaihtoehdot unelmalomallesi

Lennot
Edullisin vaihtoehto on vaihdollinen lento mihin ei sisälly ruumaan kirjattavia matkatavaroita. Voit tutkia eri lentovaihtoehtoja klikkaamalla ”Lentovaihtoehdot” kuvaketta. Voit myös valita eri lippuvaihtoehtoja klikkaamalla ”Päivitä lentopalvelut” kuvaketta. Tekemäsi muutokset vaikuttavat luonnollisesti kokonaisuuden hintaan.

Hotellit
Varausmoottorimme hakee parhaat hotellihinnat maailmanlaajuisesti yli miljoonan hotellin valikoimasta. Vaihtoehtoja on todella paljon ja olemmekin sen vuoksi valinneet kohteisiin parhaiksi katsomamme vaihtoehdot. Nämä tunnistat ”suosittelemme” tarrasta hotellin kohdalla. Suurin osa hotellien kuvauksista on suomeksi. Haemme hotellien hinnat ja saatavuudet useasta eri kanavasta ja siitä syystä osassa hotelleita saattaa olla kuvaus englanniksi.

Lentokenttäkuljetukset ja muut palvelut kohteessa

Varaamme mielellämme teille myös lentokenttäkuljetukset halutessanne. Mikäli haluaisitte tarjouksen lentokenttäkuljetuksista tai muista lisäpalveluista kohteessa, voitte laittaa meille viestiä lisätietoja kohtaan varauksen viimeisessä vaiheessa.