Bentota


Colombon ja Hikkaduwan välissä sijaitseva Bentota tunnetaan kauniista rannastaan ja erinomaisista vesiurheilumahdollisuuksistaan. Bentota on kasvattanut suosiotaan viime vuosina, mutta se on edelleen Hikkaduwaa rauhallisempi lomakohde. Bentotassa on niin edullisia kuin erittäin tasokkaita hotelleja. Kylän ravintolat ovat tunnettuja merenherkuista sekä tietenkin tulisesta srilankalaisesta currysta.

Bentota on pitkämäinen alue, jonka pohjoispäässä, Intian valtameren ja Bentotan laguunin välissä, olevaa niemeä kutsutaan Paradise Islandiksi. Meren puolella on upea pitkä hiekkaranta kun taas laguuni sopii vesiurheilun, esimerkiksi jet ski -ajelun tai leijalautailun harrastamiseen. Bentota Ganga -joella järjestetään veneretkiä, joilla voit nähdä harvinaisia lintuja ja pieniä krokotiileja.

Veneellä pääset myös joen toisella puolella sijaitsevaan Aluthgaman kylään, jossa voit tehdä ostoksia vilkkailla maanantaimarkkinoilla ja nauttia ravintoloiden antimista sekä paikallisen elämänmenon seuraamisesta.

Bentotan lähialueella on paljon nähtävää. Vieraile ainakin kukkulan päälle rakennetussa Kande Viharan temppelissä sekä Brief Gardenin puutarhassa, jossa kasvaa jopa 106 puulajia ja satoja muita kasvilajeja. Bentotasta n. 10 kilometriä etelään sijaitsevassa Kosgodan kilpikonnien suojelukeskuksessa pyritään varmistamaan että merikilpikonnien munat kuoriutuvat ja huolehditaan loukkaantuneista kilpikonnista. Täällä voit kuulla kilpikonnista ja katsoa kun vastasyntyneitä kilpikonnia autetaan mereen.

Bentotassa on lämmintä ympäri vuoden. Sadekausi on touko-heinäkuussa, talvi on suosituinta matkustusaikaa.


Näin löydät parhaat vaihtoehdot unelmalomallesi
Näin löydät parhaat vaihtoehdot unelmalomallesi

Näin löydät parhaat vaihtoehdot unelmalomallesi

Lennot
Edullisin vaihtoehto on vaihdollinen lento mihin ei sisälly ruumaan kirjattavia matkatavaroita. Voit tutkia eri lentovaihtoehtoja klikkaamalla ”Lentovaihtoehdot” kuvaketta. Voit myös valita eri lippuvaihtoehtoja klikkaamalla ”Päivitä lentopalvelut” kuvaketta. Tekemäsi muutokset vaikuttavat luonnollisesti kokonaisuuden hintaan.

Hotellit
Varausmoottorimme hakee parhaat hotellihinnat maailmanlaajuisesti yli miljoonan hotellin valikoimasta. Vaihtoehtoja on todella paljon ja olemmekin sen vuoksi valinneet kohteisiin parhaiksi katsomamme vaihtoehdot. Nämä tunnistat ”suosittelemme” tarrasta hotellin kohdalla. Suurin osa hotellien kuvauksista on suomeksi. Haemme hotellien hinnat ja saatavuudet useasta eri kanavasta ja siitä syystä osassa hotelleita saattaa olla kuvaus englanniksi.

Lentokenttäkuljetukset ja muut palvelut kohteessa

Varaamme mielellämme teille myös lentokenttäkuljetukset halutessanne. Mikäli haluaisitte tarjouksen lentokenttäkuljetuksista tai muista lisäpalveluista kohteessa, voitte laittaa meille viestiä lisätietoja kohtaan varauksen viimeisessä vaiheessa.