Benidorm - Rantoja ja pilvenpiirtäjiä


Benidorm on rantalomailijan unelmakohde. Hotellit sijaitsevat lähellä rantaa ja sadepäiviä Benidormissa on keskimäärin vain noin 25 vuodessa. Nekin loka-joulukuussa. Benidormia kutsutaan Espanjan Manhattaniksi korkeiden hotellirakennusten vuoksi. Korkeille rakennuksille on syynsä, sillä Benidormissa päätettiin aikanaan, että ainoastaan 30% kaupungin pinta-alasta kaavoitetaan hotelleille. Lähes kaikki hotellit rakennettu rannan tuntumaan, joten rannalle on aina lyhyt matka.

Benidormin rannat ovat pitkiä ja kutsutuvat nauttimaan rennoista rantapäivistä. Rannalla löhöilyn lisäksi Benidormissa on tarjolla paljon erilaisia aktiviteetteja ja kaupungin lähistöllä on useita mielenkiintoisia päiväretkikohteita. Benidorm on myös edullinen rantalomakohde.

Alicanten maakunta on hintatasoltaan Espanjan edullisimpia alueita, joten täällä lomabudjetti riittää pidemmälle.

Benidormissa voit viettää rauhallisen rantaloman tai vaihtoehtoisesti railakkaan bileloman. Erityisesti brittituristit ovat kunnostautuneet täällä biletunnelman luojina, mutta kaupungin bilealue rajautuu vain tietylle alueelle, joten jos et halua viettää päiviä ja iltoja bilettäjien kanssa, niin sekin onnistuu.  Ponienten ranta on profiloitunut bilepaikaksi kun taas rauhallisempi Levanten ranta sopii hyvin lapsiperheille.

Milloin Benidormiin kannattaa matkustaa?
Paras aika matkustaa Benidormiin on toukokuusta lokakuulle. Kesäkuusta elokuuhun Benidormissa on korkeasesonki. Toukokuu, syyskuu ja lokakuu ovat rauhallisempaa aikaa.


Näin löydät parhaan unelmalomasi
Näin löydät parhaan unelmalomasi

Näin löydät parhaan unelmalomasi

Lennot
Benidormin lähin lentokenttä on Alicantessa. Usein edullisin vaihtoehto saattaa olla vaihdollinen lento mihin ei sisälly ruumaan kirjattavia matkatavaroita. Voit tutkia eri lentovaihtoehtoja klikkaamalla ”Lentovaihtoehdot” kuvaketta. Voit myös valita eri lippuvaihtoehtoja klikkaamalla ”Päivitä lentopalvelut” kuvaketta. Tekemäsi muutokset vaikuttavat luonnollisesti kokonaisuuden hintaan.

Norwegian lentää Alicanteen päivittäin suorilla lennoilla koko kesän. Lennot ovat usein huomattavasti edullisempia arkipäivinä verrattuna viikonloppuun. Mikäli voit lähteä reissuun viikolla, voit säästää matkan hinnassa huomattavasti.

Hotellit
Varausmoottorimme hakee parhaat hotellihinnat maailmanlaajuisesti yli miljoonan hotellin valikoimasta. Vaihtoehtoja on todella paljon ja olemmekin sen vuoksi valinneet kohteisiin parhaiksi katsomamme vaihtoehdot. Nämä tunnistat ”suosittelemme” tarrasta hotellin kohdalla. Suurin osa hotellien kuvauksista on suomeksi. Haemme hotellien hinnat ja saatavuudet useasta eri kanavasta ja siitä syystä osassa hotelleita saattaa olla kuvaus englanniksi.

Lentokenttäkuljetukset ja muut palvelut kohteessa
Varaamme mielellämme teille myös lentokenttäkuljetukset halutessanne. Mikäli haluaisitte tarjouksen lentokenttäkuljetuksista tai muista lisäpalveluista kohteessa, voitte laittaa meille viestiä lisätietoja kohtaan varauksen viimeisessä vaiheessa.

Altea

Altean pikkukaupunki sijaitsee noin 15 minuutin automatkan tai puolen tunnin bussimatkan päässä Benidormista. Kaupunkia kutsutaan valkeaksi kaupungiksi, sillä Altean kaikki talot ovat valkoisia. Tämä viehättävä pikkukaupunki on ehdottomasti vierailemisen arvoinen kohde vanhan kaupungin kapeine kujineen, pienine putiikeineen ja ravintoloineen. Alteaan vanhan kaupungin kujilta on upeat maisemat siniselle Välimerelle. Vaikka Altea on kuvankaunis paikka, se on välttynyt massaturismilta, joten täällä vietät rentouttavan päivän ja voit maistella paikallisia tapaksia ja cavoja.
Altea
Altea

Tietoa matkustusdokumenteista ja kaupunkiveroista

Tietoa matkustusdokumenteista ja kaupunkiveroista

Espanjaan matkustettaessa Suomen kansalaisella tulee olla ehjä, virheetön ja voimassa oleva passi tai poliisiviranomaisen myöntämä voimassa oleva uudenmallinen kuvallinen henkilökortti.

Benidormin hotelleissa ei peritä kaupunkiveroa.

Tiedot perustuvat tilanteeseen 03/2022.