Benalmádena - Helppo ja mukava rantakohde


Benalmádena sijaitsee vain noin 11km päässä Malágan lentoasemasta. Benalmádena on suosittu rantalomakohde varsinkin perheiden keskuudessa. Ranta on loistava ja kohteesta on helppo tehdä päiväretkiä vuokra-autolla tai julkisilla kulkuvälineillä ympäröiviin kyliin ja kaupunkeihin. Benalmádena koostuu kolmesta eri alueesta: Arroyo de la Miel, Benalmádena Costa ja Benalmádena Pueblo. Benalmádena Costa on nimensä mukaisesti ranta-aluetta jossa rantalomailu on pääasia ja täällä sijaitsee suurin osa hotelleista. Benalmádena Pueblossa voi taas asia espanjalaisesta kylätunnelmasta. Arroyo de la Mielissä sijaitsee paljon kauppoja ja paikallisia ravintoloita. Rantaa löytyy jopa kymmenen kilometrin pituudelta.

Hotelleita sijaitsee koko matkan rannan tuntumassa. Jos haet lomaltasi pääasiassa rentoutumista rannalla, ei hotellin tarvitsekaan sijaita aivan keskustassa, vai mitä


Koska kannattaa matkustaa Benalmádenaan?Monella tapaa Benalmádena on ympärivuotinen lomakohde kohtuullisen lentomatkan päässä . Touko-, kesä-, ja syyskuussa lämpötilat ovat 20 asteen tietämissä. Heinä-elokuussa Benalmádenassa on todella lämmin ja silloin ranta ja uima-altaat houkuttelevat puoleensa lämpömittarin lukemien ollessa usein yli 25 astetta.. Talvi on viileintä ja sateisinta aikaa marraskuusta maaliskuuhun, mutta silloinkin Benalmádenassa pääsee nauttimaan auringon säteistä ja talvi onkin parasta aikaa aktiivilomailuun.


Näin löydät parhaan unelmalomasi
Näin löydät parhaan unelmalomasi

Näin löydät parhaan unelmalomasi

Lennot
Usein edullisin vaihtoehto on vaihdollinen lento mihin ei sisälly ruumaan kirjattavia matkatavaroita. Voit tutkia eri lentovaihtoehtoja klikkaamalla ”Lentovaihtoehdot” kuvaketta. Voit myös valita eri lippuvaihtoehtoja klikkaamalla ”Päivitä lentopalvelut” kuvaketta. Tekemäsi muutokset vaikuttavat luonnollisesti kokonaisuuden hintaan.

Finnair ja Norwegian lentävät Malagaan suorilla lennoilla. Lennot ovat usein huomattavasti edullisempia arkipäivinä verrattuna viikonloppuun. Mikäli voit lähteä reissuun viikolla, voit säästää matkan hinnassa huomattavasti.

Hotellit
Varausmoottorimme hakee parhaat hotellihinnat maailmanlaajuisesti yli miljoonan hotellin valikoimasta. Vaihtoehtoja on todella paljon ja olemmekin sen vuoksi valinneet kohteisiin parhaiksi katsomamme vaihtoehdot. Nämä tunnistat ”suosittelemme” tarrasta hotellin kohdalla. Suurin osa hotellien kuvauksista on suomeksi. Haemme hotellien hinnat ja saatavuudet useasta eri kanavasta ja siitä syystä osassa hotelleita saattaa olla kuvaus englanniksi.

Lentokenttäkuljetukset ja muut palvelut kohteessa

Varaamme mielellämme teille myös lentokenttäkuljetukset halutessanne. Mikäli haluaisitte tarjouksen lentokenttäkuljetuksista tai muista lisäpalveluista kohteessa, voitte laittaa meille viestiä lisätietoja kohtaan varauksen viimeisessä vaiheessa.

Teleferico-kaapelivaunurata

Teleferico-kaapelivaunuradalla pääset 770 metrin korkeuteen Monte Calamorron huipulle, josta aukeaa upea näkymä kaupungin ylle. Matka huipulle kestää noin 15min ja alas voi tulla joko kävellen vaellusreittejä pitkin tai vaikka pyörällä, sillä kaapelivaunuun saa ottaa pyörän mukaan. Liput kannattaa ostaa etukäteen sillä ne ovat silloin edullisempia. 

Teleferico-kaapelivaunurata
Teleferico-kaapelivaunurata

Tietoa matkustusdokumenteista ja kaupunkiveroista

Tietoa matkustusdokumenteista ja kaupunkiveroista

Espanjaan matkustettaessa Suomen kansalaisella tulee olla ehjä, virheetön ja voimassa oleva passi tai poliisiviranomaisen myöntämä voimassa oleva uudenmallinen kuvallinen henkilökortti.

Benalmadenan hotelleissa ei peritä kaupunkiveroa.

Tiedot perustuvat tilanteeseen 03/2022.ELÄMYS HOLIDAYS VINKIT

Alhambran palatsi Gibraltar
1

Maurien vanha hallintokeskus Alhambran palatsi on alle kahden tunnin ajomatkan päässä Benalmádenasta, mikä tekee siitä mainion päiväretkikohteen joko vuokra-autolla tai opastetulla retkellä. Alhambra on todella suosittu käyntikohde ympäri vuoden, joten liput sinne kannattaa ostaa etukäteen. Kesäaikaan opastettu retki saattaa olla paras tapa tutustua kohteeseen ja varmistaa sisäänpääsy. Asiakaspalvelumme auttaa mielellään auton vuokrauksessa tai retkien ja lippujen varaamisessa. Päivittäin toteutuvat retket ovat usein englannin kielellä opastettuja.

2

Gibraltar sijaitsee noin 1,5 tunnin ajomatkan päässä Fuengirolasta. Gibraltarille voi tehdä päiväretkiä omatoimisesti vuokra-autolla tai vaihtoehtoisesti lähteä matkaan opastetulle retkelle. Gibraltarilla asuvat Euroopan ainoat apinat ja apinat vuoren rinteillä ovat mainio nähtävyys, mutta älä ruoki niitä, sillä ne saattavat puraista.

Gibraltar on myös verovapaa-alue, joten ostosten tekeminen on siellä edullista. Gibraltarin vuorelta on myös upeat näkymät ja jos ilma on kirkas, voit nähdä sieltä myös Afrikan rannikon.