Aruba - rantalomailijan ja sukeltajan paratiisi


Aruban vaaleat hiekkarannat ja turkoosi meri luovat upeat puitteet unelmien rantalomalle. Eteläisellä Karibianmerellä sijaitseva Aruban saari on itsehallinnollinen osa Alankomaita. Saari on vain n. 30 kilometriä pitkä ja 10 kilometriä leveä ja se soveltuu erinomaisesti lomakohteeksi kaikille rauhallisesta rantalomailusta, karibialaisesta tunnelmasta ja vesiaktiviteeteista, erityisesti sukelluksesta nauttiville. Aruballa on runsaasti tasokkaita hotelleja, joten se sopii hyvin myös häämatkakohteeksi.

Rantoja ja vesiurheilua
Aruban länsirannikolla on kilometreittäin upeita hiekkarantoja sekä saaren parhaimmat ravintolat ja suurimmat vesiurheilukeskukset. Palm Beach ja Eagle Beach tarjoavat erinomaiset palvelut. Eagle Beach sopii rauhallisempaa rantapäivää kaipaavalle, Palm Beach taas on vilkkaampi ja sen ympäristössä on runsaasti hotelleja.

Aruba on sukeltajien paratiisi. Saaren lähivesissä on useita mielenkiintoisia sukelluskohteita, kuten laivojen hylkyjä, lentokoneita, koralliriuttoja sekä värikkäitä kaloja. Aruban sukelluskohteista suosituin on aavelaiva Antilla. Muihin suosittuihin hylkykohteisiin kuuluvat mm.

Toisen maailmansodan aikana uponnut öljytankkeri Pedernales sekä Star Gerren, joka upposi vuonna 2000. Aruballa voit harrastaa myös muita vesiurheilulajeja, kuten snorklausta tai surffausta.

Jeeppisafarille tai katamaraaniretkelle
Rentojen rantapäivien vastapainoksi voit lähteä tutustumaan saareen jeeppisafarilla. Aruban pohjoisosassa sijaitsevasta California Lighthouse -majakasta avautuu upea näköala saarelle ja merelle. Saaren itäpuolella on Arikokin kansallispuisto, joka kattaa jopa 20% koko saaren pinta-alasta. Kansallispuistossa näet kauniita laavamuodostelmia, korkeita kaktuksia sekä paikallista eläimistöä ja kasvistoa. Jos kaipaat merellisempää tunnelmaa, vietä päivä katamaraaniretkellä.

Pääkaupunki Oranjestad
Aruban pääkaupunki Oranjestad sijaitsee vain n. 7 kilometrin päässä Palm Beachin hotellialueelta. Matkan taitat kätevästi joko bussilla tai taksilla. Värikkäiden siirtomaatyylisten rakennusten koristama Oranjestad on Aruban paras kohde ostosten tekoon sekä iltaelämän keskus.

Aruballa sää on mukavan lämmin ympäri vuoden. Suosituin matkustusaika on talvella. Karibian hurrikaanikausi on heinäkuusta lokakuuhun, mutta hurrikaanit ovat Aruballa erittäin harvinaisia.


Näin löydät parhaat vaihtoehdot
Näin löydät parhaat vaihtoehdot

Näin löydät parhaat vaihtoehdot

Lennot
Edullisin vaihtoehto on vaihdollinen lento mihin ei sisälly ruumaan kirjattavia matkatavaroita. Voit tutkia eri lentovaihtoehtoja klikkaamalla ”Lentovaihtoehdot” kuvaketta. Voit myös valita eri lippuvaihtoehtoja klikkaamalla ”Päivitä lentopalvelut” kuvaketta. Tekemäsi muutokset vaikuttavat luonnollisesti kokonaisuuden hintaan.

Hotellit
Varausmoottorimme hakee parhaat hotellihinnat maailmanlaajuisesti yli miljoonan hotellin valikoimasta. Vaihtoehtoja on todella paljon ja olemmekin sen vuoksi valinneet kohteisiin parhaiksi katsomamme vaihtoehdot. Nämä tunnistat ”suosittelemme” tarrasta hotellin kohdalla. Suurin osa hotellien kuvauksista on suomeksi. Haemme hotellien hinnat ja saatavuudet useasta eri kanavasta ja siitä syystä osassa hotelleita saattaa olla kuvaus englanniksi.

Lentokenttäkuljetukset ja muut palvelut kohteessa

Varaamme mielellämme teille myös lentokenttäkuljetukset halutessanne. Mikäli haluaisitte tarjouksen lentokenttäkuljetuksista tai muista lisäpalveluista kohteessa, voitte laittaa meille viestiä lisätietoja kohtaan varauksen viimeisessä vaiheessa.