Albufeira


Albufeira on kaupunki Portugalin eteläosassa Algarven alueella. Algarven rannikko on tunnettu upeista rannoistaan. Albufeira on Algarven suurin ja vilkkain lomakohde. Vanhojen, tunnelmallisten kortteleiden, ostostarjonnan ja yöelämän lisäksi Albufeirassa vetää puoleensa kaupungin ruokakulttuuri.

Albufeira on erinomainen kohde rentoa lomailua kaipaavalle, mutta siellä viihtyvät hyvin myös aktiivisemmat reissaajat, joille hyväkuntoiset golfkentät ja vilkas yöelämä tarjoavat runsaasti tekemistä.

Albufeiran pienestä, noin 40 000 asukkaan kaupungista on vuosien saatossa kuoriutunut suosittu lomakohde, minkä huomaa varsinkin majoitustarjonnasta. vaihtoehtoja on satoja, ja majoituksia löytyy luksushotelleista edullisiin yösijoihin. Albufeira sopii lomakohteeksi ympäri vuoden. Ruokailija voi Albufeirassa valita omien mieltymystensä mukaan mitä vain perinteisen portugalilaiskeittiön ja todellisten laaturavintoloiden välimaastosta. Erityisesti kannattaa kokeilla paikallisten kalastajien tarjontaa.


Näin löydät parhaan unelmalomasi
Näin löydät parhaan unelmalomasi

Näin löydät parhaan unelmalomasi

Lennot
Usein edullisin vaihtoehto on vaihdollinen lento mihin ei sisälly ruumaan kirjattavia matkatavaroita. Voit tutkia eri lentovaihtoehtoja klikkaamalla ”Lentovaihtoehdot” kuvaketta. Voit myös valita eri lippuvaihtoehtoja klikkaamalla ”Päivitä lentopalvelut” kuvaketta. Tekemäsi muutokset vaikuttavat luonnollisesti kokonaisuuden hintaan.

Hotellit
Varausmoottorimme hakee parhaat hotellihinnat maailmanlaajuisesti yli miljoonan hotellin valikoimasta. Vaihtoehtoja on todella paljon ja olemmekin sen vuoksi valinneet kohteisiin parhaiksi katsomamme vaihtoehdot. Nämä tunnistat ”suosittelemme” tarrasta hotellin kohdalla. Suurin osa hotellien kuvauksista on suomeksi. Haemme hotellien hinnat ja saatavuudet useasta eri kanavasta ja siitä syystä osassa hotelleita saattaa olla kuvaus englanniksi.

Lentokenttäkuljetukset ja muut palvelut kohteessa

Varaamme mielellämme teille myös lentokenttäkuljetukset halutessanne. Mikäli haluaisitte tarjouksen lentokenttäkuljetuksista tai muista lisäpalveluista kohteessa, voitte laittaa meille viestiä lisätietoja kohtaan varauksen viimeisessä vaiheessa.

Tietoa matkustusdokumenteista ja kaupunkiveroista

Portugaliin matkustettaessa Suomen kansalaisella tulee olla ehjä, virheetön ja voimassa oleva passi tai poliisiviranomaisen myöntämä voimassa oleva uudenmallinen kuvallinen henkilökortti.

Albufeiran hotelleissa ei peritä kaupunkiveroa.

Tiedot perustuvat tilanteeseen 03/2022.

Tietoa matkustusdokumenteista ja kaupunkiveroista