Kreikka

Santorini

Yleistä

Kreikan kaunein saari


Santorini kuuluu Kykladien saariryhmään ja sijaitsee Egeanmerellä. Useimmat mainos- ja maisemakuvat Kreikasta on otettu juuri Santorinilta. Santorinia on kehuttu myös Kreikan kauneimmaksi saareksi.

 

Saari on kuuluisa upeista auringonlaskuistaan ja valkoisista taloistaan. Auringonlaskua voi ihailla saarella useista eri paikoista, mutta suosituin paikka auringonlaskun bongailuun on saaren pohjoisosassa sijaitseva Oian kaupunki. Vinkki! Jos haluaa hyvän paikan auringonlaskun ihailuun, kannattaa Oiaan suunnata jo hyvissä ajoin varmistaakseen hyvän paikan.

Matkustusajankohta:

Ympärivuotinen kohde

Pääsesonki huhtikuu-lokakuu

Vähimmäiskesto 3 yötä

 

Lähimmät lentokentät:

Santorini Thira (JTR)

Hyvä tietää:

Valuutta: Euro (EUR)

Kieli: Kreikka ja englanti

Aikaero: 0 tuntia

Yleistä

Poimintamme kohteeseen Santorini


Helpottaaksemme sinua löytämään seuraavan lomaelämyksen olemme poimineet parhaat lentoyhteydet sekä suosikkihotellimme samaan pakettiin.Ostamalla lento + hotelli matkapaketin hyödyt palveluntarjoajien antamista tarjoushinnoista, jotka koskevat vain paketoitua matkaa. 

Matkapaketti 6.6.2024 Santorini Kreikka

6.-13.6.2024

Santorini, kesäkuu

Alkaen hinta sisältää lennot Helsingistä sekä majoituksen suositelluista hotelleistamme.
Image

to-to, 7 yötä

alk. / hlö

794 €

Varaa
Matkapaketti 11.7.2024 Santorini Kreikka

11.-18.7.2024

Santorini, heinäkuu

Alkaen hinta sisältää lennot Helsingistä sekä majoituksen suositelluista hotelleistamme.
Image

to-to, 7 yötä

alk. / hlö

834 €

Varaa
Matkapaketti 1.8.2024 Santorini Kreikka

1.-8.8.2024

Santorini, elokuu

Alkaen hinta sisältää lennot Helsingistä sekä majoituksen suositelluista hotelleistamme.
Image

to-to, 7 yötä

alk. / hlö

801 €

Varaa
Yleistä

Parhaat hotellimme


Hotellipaketti El Greco Resort & Spa

El Greco Resort & Spa

El Greco Resort sijaitsee Santorinissa kätevästi 500 m Firan keskustasta ja 8 km rannalta. Lähin lentokenttä on Santorinin (Thira) kansainvälinen lentokenttä, joka sijaitsee 8 km lomakeskuksesta.

Hotellipaketti Este Luxury Suites

Este Luxury Suites

Tämä hotelli sijaitsee 5,5 km:n päässä Santorinin kansainväliseltä lentokentältä. Tärkeimmät nähtävyydet lähellä sijaintia ovat Esihistoriallisen Theran museo (2 km), Akrotiri (12 km) ja Red Beach (14 km).

Hotellipaketti Alesahne Beach

Alesahne Beach

Jos etsit viihtyisää, viehättävää rantahotellia Kamarissa Santorinin saarella, Hotelli Alesahne Beach on ihanteellinen valinta. Hotelli Alesahne Beach sijaitsee kauniilla Kamarin rannalla, ja se tarjoaa rentouttavan ympäristön ja tyylikkäät, elegantisti sisustetut huoneet. Sijaitsee Kamarin kylässä, 50 metrin päässä mustasta rannasta, 6 kilometrin päässä Santorinin Thiran kansalliselta lentokentältä ja 12 kilometrin päässä vesipuistosta.

Hotellipaketti Hotel Armonia

Hotel Armonia

Hotelli Armonia sijaitsee kauniissa Kamarin kylässä Santorinin kaakkoisosassa, ja se sopii erinomaisesti rauhalliseen ja miellyttävään lomanviettoon meren äärellä esteettisen miellyttävässä ympäristöstä ja ystävällisessä ilmapiiristä. Hotelli sijaitsee Kamarin keskustassa, 50 metriä rannalta, 4,5 km pienvenesatamasta, 5 km Santorinin lentokentältä ja 6 km museosta.

    Jaa sivu